ben kullandım saçlarım yumuşak oldu. ama yine de kestririp sonrasında kullanmaya devam etmek daha sağlıklı olacak sanırım. biraz uzasın kestirmeyi düşünüyorum. tarifi veren arkadaşımıza çok teşekkür ederim.
ısaçların nemliyken bu suyu saç uçlarına sıkarsan nemi
hapsetmiş olursun canım
violet oil menekşe yağının ingilizcesi
Amonra
canim senin verdigin bu tarifi uyguladim,sahidende saclarim yumusacik oldu..
suyun icine,susam yagi,findik yagi,gliserin,bebe yagi,normal zeytinyagi azcikda
karistirdim SIKTIM saclarima..kafami yikadiktan sonra havluya sardim,biraz bekledim,
sonra uyguladim. islak saclarla kalamiyorum ben migrenim oldugu icin,hafifce kuruladim saclarimi
inan oyle yumusak oldu ki,....
Menekse yagi henuz alamadim ama alinca onuda uygulayacagim..
Bunu normaldede SIKABILIRIZ dimi saclara kuruykende..
isin ilginc yani yaglar durmuyor sacta,yani oyle belli bir yag gorunumu olmadi..rahatsizlik vermedi yani..
Tsk.ederim canim cok yardimci oldun.
bide yipranmis yanmis saclar icin,krem aldim saclarima onuda suruyorum.. sampuan ve sac kremide aldim sirf boyadan yanmis saclara ozel.
insallah iyi gelir.. :44:
Ben de bugün gliserin menekşe yağı ve jojoba yağı aldım.Uzun zamandır sabırsızlanıyordum bu karışımı kullanmak için.Evde de badem yağı varmış yarın kullanıcam inşallah :)
Birkaç sorum vardı sadece.Evdeki badem yağının son kullanma tarihine henüz bi yıl var ama bu karışım bi yıla kadar biter de yenisini yaparım bile diye düşünüyorum. :) Sizin ne kadar sürede azaldı?
Gliserin 50ml benim.Standartlar 20ml oluyor gibi ama acaba gliserinin hepsini dökmeli miyim yoksa fazla mı gelir yarısını mı döksem?
Banyodan sonra uygularken köklere mi uçlara mı tamamen mi kullanacağız?
Ve son soru olarak bende bitmiş bi saç spreyi yok.Google'a çiçek sulama spreyi yazıldığında çıkan biri yeşil biri pembe spreyler var.Evde yeşil olanına benzer bir tane var.Sanırım boyutu uygun.Bir de bunu merak ediyorum.
Evet çok oldu ama şimdiden teşekkür ederim
Eki Görüntüle 232434
canım bu yeşil şişeye gliserinin tamamını dök
şişen aya büyük çünkü bendeki işeler daha küçük
kalanı temiz su ekle
badem yağı jojaba yağı menekşe yağını birer kapak koy
kullanım sıklığına göre 1 ay falan gider en fazla bu karışım sana
Çok çok teşekkür ederim canım.Büyük bi çoğunluk 2 kapak falan demiş de kafam karışmıştı biraz.Fazlasının da zararı olmaz sanırım :)
Ayrıca menekşe yağının kokusunu merak ediyordum.Zaten şartlanmıştım sen hep çok güzel dediğin için.Daha kapağını açar açmaz bayıldım doğrusu.Kullanmak için sabırsızlanıyorum
bencee zeytin yağı badem yağı bemiks bepantenn kesinlikle etkisi oluyo...
Sana da meşguliyet veriyorum canım ama şişenin üstünde ml falan da yazmıyor.Ölçtüm şimdi 14 cm boyu, eni de 5-7 cm arası değişiyor.Sanırım yarım kullansam daha iyi olabilir.
Sana da meşguliyet veriyorum canım ama şişenin üstünde ml falan da yazmıyor.Ölçtüm şimdi 14 cm boyu, eni de 5-7 cm arası değişiyor.Sanırım yarım kullansam daha iyi olabilir.
e ml ölçmek için içine su bardağıyla su koyup hesapla canım hemencik
Doğru canım haklısın hiç aklıma gelmedi inan :) Baktım 600 ml civarıymış.Yarım kullandım.Ah menekşe çok güzel kokuyor :))
menekşe güzel kokuyor gerçekten de
karışımı yaptıktan sonra yağlarımın ağzını kapatıp çekmeceye kaldırdım geçen gün bir baktım hepsinin kapaklarının üstü açılmış yuvarlak kısmı uçmuş gitmiş resmen dökülmüşler de neden öyle oldu anlamadım :44:
bir sürü olmasalar alıp başka şişeye aktaracağım ama hangi birini aktarayım ki 14 şişenin
sen istersin de ben yapmaz mıyıııııııııım
gliss in kokusu ölsün istiyorum hatta yan yan bakıyorum gliss şişesine yarın onu döküp içini buradakilerle doldursam mı diye
bende öyle yaptım :) zaten glissi çok sevmemiştim, sanki kalıntı bıraktı saçlarımda. Şişe bulamayınca onu pet şişeye koyup, yerine bu karışımı ekledim :)
Neden olmuş gerçekten ben de anlamadım. :44:
Ben de korktum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?