- 30 Kasım 2016
- 4
- 1
- 1
- 43
- Konu Sahibi DenizZMeltem
-
Cok teşekkür ederim cevabınız için,hemen o hağlarıda süreyim korkumdan aynı anda bi sürü yağ sürüyorum kafama zaten artkCanımcığım, öncelikle geçmiş olsun. Bu konuyu ben açmıştım. Senin gibi saç uçlarım fena halde yanmıştı. Bir süre hiçbir uygulama yapma. Fönden ve maşadan uzak dur. Saçlarını boyama. Ve maalesef eski saçlarına kavuşmak için kısalsa da ayda bir kez kestir. Olabildiğince sıklıkta benim öneride bulunduğum üçlü yağı uygula. Katı shea yağı, hindistancevizi yağı ve sığır iliği birlikte kullanılınca çok kuvvetli bir toparlayıcı oluyorlar. Ben gün aşırı uyguladım ve mümkün olduğunca çok beklettim saçımda. Gece sabaha kadar beklettiğim de çok oldu. Kestirdikçe saç daha güzel uzuyor korkma. Azar azar kestirip sabırlı olman gerekiyor. Dışarı çıkarken de mutlaka serum gibi şeyler kullandım ben. Bitkisel yağları da çok denedim ancak en kuvvetli toparlayıcı bu üçlü formül. Kolay gelsin.
MerhabaTabikide öncelik şu çalı süpürgesi modundan kurtulmakinş benimde sizinki gibi kısa bir süreçte toparlar okudklarıma göre 1 2 yılını alanlar bile olmuş da o yüzden çok korktum gerildim,görüntü olarak allahtan idare edebiliyorum ama kazara biri ellese bi bktım dese şoka girer herhlde o kadar ölmüş uçlar artık allahım sen bütün bu acıyı çeken hemcinslerime sabır ver güzel saç ver..yaşamayan anlayamaz yani derdini çilesini bunun şuan yaşayınca anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?