Şampuan ve Saç Kremleri Yanmış saçlarla uğraşanlar :(

damla_38

İçim acıyor :(
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
280
3
46
Ankara
mrb arkadaslar
kuaför gazabına uğrayıp uzun zaman sacını toparlayabilmek için uğraşanlar sayfası yapiim dedim
bir umutla kuaföre gidip onca para ödeyipp kötü süprislerle karsılasanlar onca şampuan, kremler,bakım ürünleri,yağları,serumlar vs... kulanıp ekstradan bide lastik gibi uzayan saçları adam etme umudu besleyenler onca para dökenler... vee depresyona girenler
neyse mısır püskülüne sahibim bende 9 aydır uğraşıyorum saçları düzeltmek için... memnun kaldıgım ürünleri paylaşmak istedim sizlerle :)

elseve şampuan (arı sütü sarı şişede) ve kremini aldım saclarımı sakinleştirdi :) banyodan cıkınca pantene onarıcı bakım spreyini sıkıyorum saçlarım toparlandı gözle görülür sekilde :)

gliss ultimate repair (keratin şampuanı) siyah şişede bunu keşfettim... çünkü yanık saçlara keratin depolamak gerekiyormuş... sipariş verdim denicem bulamadım çünkü

ayrıca organix instant repair (saçı hızlı uzatan şampuan) duydum aldım kullanıyorum A.B.D den ithal 25 tl... 2. şişeden sonra uzatıyormuş umarım işe yarar cok met ettiler bakalım görcez :) bi denemediğim bu kalmıstı

kuaförlerde keratin yükletiliyormuş yeni öğrendim saçı toparlıyormuş bunu kuaföre danışcam nasıl bir işlem??

şimdilik bu kadar umarım aynı derttaş arkadaşlarla fikir alış-verişi yapabiliriz :)

canım aynı anda kaç farklı şampuan kullanıyorsun öyle :26:
faydasından çok zararı olur sanki :18:

mrb tatlım... elseve şampuan beklemeye aldım... şuan organıx şampuanı kullanıyorum :) gliss keratin şampuanınıda arada yapsam die düsünüyorum... çünkü 2 günde bir saçlarımı yıkıyorum...

hmm şimdi oldu
tez zamanda eski sağlığına kavuşsun saçların

sacları canlı yapabılmek bence dogal yaglar denenmelı zeytın yag ve badem yag her hafta bı kez suruyorum saclarım oyle parlak ve hacımlı oluyo ki bayılıyorum

canım badem yağını ve hint yağını karıştırıp sürrr canlanıcaktır

Yanmış saç deneyimini üç kez yasamış biri olarakkk kesinlikle düzelme olmaz ama en azından yaglarla normal sacc gibi görünmesine yardımcı olabiliyoruz vee tek çözümü uzadıkça kestirmekk başkada bişey olmaz

ben öyle bi yaktım ki hıç bir ürün kurtarmadı en sonunda erkek gibi kestirdim

haklısın canım yaptığımız ölü canlandırmaya calışmak toparlayabilmek... en iyi çözüm kestirmek saclarım belime kadar enseden itibaren yanık düşün yani ( ahhh bu kuaförler

haklısın canım yaptığımız ölü canlandırmaya calışmak toparlayabilmek... en iyi çözüm kestirmek saclarım belime kadar enseden itibaren yanık düşün yani ( ahhh bu kuaförler
çok çokkk zor saç uzatan benn uzun saclarımı katlettirdim resmen plastik gibi yanıyooo birde üstüne parasını verdim birde üstüne bana yaggg hediye ettilerrrr dalga geçer gibiiiiiii

canım genelde aslında sürekli aynı saçpuan ı kullanmamayı öneriyorlar, haftada 3 kere yıkıyorsan 2 ayrı bakım 3 ayrı şampuan kullan diye benim kuaförümde demişti, hani birindeki madde yararlı diğerinde diğer madde yararlıysa hem birine çok alışmasın hemde eksiklerini gidersin saç diye, ben live ın argan yağlı şampuanını, gliss in turuncu onarıcısını ve pantene in doğal sentezini kullanıyorum, krem içinde doğal sentez ve pantene onarıcı var bitene dek onu kullancam bide kreme bal karıştırdım baya iyi geldi, maske de loreal ın mavi kutulu kuaför ürünü olanı ve doğal sentezi kullanıom ama maskeyi banyodan 2-3 saat hatta gece yatarken saç uçlarına sürüyorum, fırçamı ıslatıp tarıyorum ertesi gün saç yumuşacık oluyor hiç birşeyin yapmadığı kadar. sinameki iyi ama turplu su daha iyi geldi, bemiks evigen bepantheni de turp yada sinameki yağ karışımını sürmeden 1-2 saat önde dplere sürüp tarayarak yaydım, damlalıklı uçlu serum şişesinde karıştırıp dipleri iyice güçlendirsin diye iyi geldi, birde saçı hiç bağlamamaya çalışıom ıslakken taramıom ve sürekli serum, sıvı krem kullanıom ki kuruyup kırılmasın daha fazla, herks ne hızlı uzuo diyo, tararkende zorlamamak gerek yoksa kırıo, kafayı eyip taradığında masaj oluo gerçekten de daha hızlı uzuo o yuzden, ay ne çok konuştum

Saçın yanması ((((( pskolojim alt üst oldu . 1,5 sene oldu ama az az kestirirken en sonunda çok kestirdim belimi geçecekken omzumda saçlar
ah 1 uzasa ama kızlar, bu durum başına gelenler ya benim saçlarım kalın telli ve çok gürdü , 1 dünya saçımdan oldum ama saçlarım cansızlaştı

Orıelden yaktı kuaför bozuntusu ve hayatımda ilk defa yıpranma nedir öğrendim çok güçlü saçlarım vardı ben yıpranmayı bilmezdim röflede bile yıpranmazdı hiç

Siyahtan geçerken yaktı yaparım yaparımm dedi yaptı işte yaktı saç köklerine zarar oluyor mu ????
Ya benim saçlarım neden ince çıkıyor ya da dökülen yerler çıkmıyor saçlarım azaldı kafamda aşırı gürken

Bu durum kökede mi zarar veriyor ????????
Şimdide elidor şampuanı aldım keratinlogy 1 kere kullandım daha bu da diğerleri gibi hayal kırıklığımı
bilmiyorum iyi gibi

yanıklardan kurtuldum gibi e kestirdim tabi , ama saçlarım çok cansızlaştı yapısıdamı değişti sizlerde nasıl ??? Bana mı öyle geliyor dicem ama ya ben saçımı bilmezmiyim

Saç çok önemli bir bayan için bunu çok iyi anladım eskiden şampuanına dikkat etmeyen ben , şimdi bütün markaları denedim

serumu değil maskeyi denendim güzel ama bi tavsiye, kuafördeki loreal urunleri kerastese e oranla daha uygun ve iyi etkili oluyorlar, ama serumda kerastese 60 tl lik turuncu bişey vardı almıştım gördüğüm en iyi serumdu paraya kıyarım dersen, uc beş tanes işe yaramaz kullancağıma ben serumu öyle yapmıştım maskemde loreal işte, değişimli kulan yine de hem uzun gider hem iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…