yardımcı olabilicek kimse yok mu
kiddyy cevabın icin saol canım aynen dediğin gibi o an o beyazlık kapansın diye kahveye boyattım ama şuan boya baya bi aktı organik bi boyayla boyatmıstım hatta sarılar görünüyo baya sorun olmazsa aslında sarıya boyamak istiyorum tekrar organik bi boya ile sürekli bakım kürleri uyguluyorum ama anca toparlanıyo baya kötü yandı cunku ve kısa olması zaten cok kötü benim icin gönderdiğin link icinde tesekkür ederim bu saca daha acıcı kullanılır mı hic bi fikrim yok ? yani daha cok kötü olur diye korkuyorum veya kopar diye
Tiramissu katılıyorum canım keske o extrait oksijen vs li günlere dönebilsem dediğin gibi, saclarım suan kahve ama boyası aktı baya bi sarılar görünüyo ne yapmam konusunda bi fikrim yok ama olursa tekrar sarı yapmak cok istiyorum hem kısa hemde bu renk cidden berbat hissediyorum
yok canım sen onu kullanma ilerde düşünürsen açıcıya oranla daha az yıpratıyormuş ondan yazdım ama yıpratıyor sonuçta şu an ona bulaşma derim.. boya akmış olsa da üstüne açık boya tutmuyor tatlım ya açıcı gerekiyor malesef.. dene bir istersen ama diplerine en son sür ve azıcık beklet dipleri çünkü onlar hemen açılacak, renk eşitsizliği olmasın..
İşte keşke kalkışmasaydık bu işe. Dibime boya sürdüğüm güne çok pişmanım. Bi balyaj attırıp çıkabilirdim oysaki.. İnsan açık renge alışınca da bırakamıyor. Kendime daha çok yakıştırıyorum kumrallığı .. Dibe gidicem mecbur haftaya. Hatta uslanmayıp saçımı daha da açık balyajlatırım kesin.. Extrait dora dibe de yaramıyor, ton farkını yok etmenin tek çaresi boya artık