Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar yanmış platin saç :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

yuanna9

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
235
44
Tam 6 senedir saclarim platin sarısı. Suan yaşım 21. Her zaman sevdiğim çevremdeki herkesin bana çok yakıştırdığı renk. Hic bi zaman vazgeçemem dediğim halde şuan bıkmış, yorulmuş durumdayım. Renginden bıkmak değil bu. Bakimlar, dip boyalari.. daha diplerimi açalı 1 saat olmadan bit gibi minik minik saçlarım çıkmaya başlıyor. Islakken hamur gibi lastik gibi.. kuruyken fazla kuru. Önceleri idare ediyordum.baslarda pek anlasilmiyor zamanla kopmaya ve seyrelmeye başlıyor saçlar. yapmadığım hic bi bakim kalmadı yok yok yok. Duzelmiyor.. brezilya fonu kalici degil malesef. Keratin anlik bakim yapıyor. Sac lastiklesmisse düzelme ihtimali yok. Ve Saçlarınız dipten uzasa dahi boydan uzamiyor hep ayni boyda kalıyor. son acicidan dolayı alerji olunca yeter dedim. Yikanmak cok zor ıslakken saçlar birbirine giriyor şampuanlanmıyor. Deniz havuz yasak. Yesillenebilir saçlar.. nemliyken saclar toplamak dokunmak ne mümkün .. hele taramak sürekli kopartıyor saçı.. anlayacağınız resmen rezillik çektim. Şuan 3 gün oldu dip boya yaptıralı. Ama kendi saçlarımın çıkmasını bekleyeyim diyorum. Saçlarımı küt kestirip diplerim uzayana kadar hic bi kimyasal surmeyeyim. Tabi bi sure dipler siyah Uçlar sarı gezmek zorunda kalacağım. Aslında sorum saçlarımın belime kadar gelmesi kac seneyi bulur? En son orta okulda belimdeydi hiç hatırlamıyorum o yüzden uzamasının ne kadar sürdüğünü. Sağlıklı saçlara hasret kaldığımı yeni anladım. Benim gibi bu gencecik yaşında kendine işkence çektiren varsa otursun bi düşünsün. Sağlıklı saç herşeyden daha önemli. Saçlarınızın kedi kuyruğu kadar kalmasını istemiyorsanız bu renkten uzak durun. Tabi benden ufacık bi tavsiye :)))

canim bendee 4 yil platin sari kullandim ilk platine gecis yaptigimdaa saclarim belimdeydii git gide kopmaya seyrelmeye yanmaya ve en sonunda diplerden dokulmeye basladii ve ciddi bi kararla saclarimii katli kut kestirdimm ve koyu kahveye boyadimm tabiki renk secimim yanlistii ama akti suann hala uclarda bi sertlikk var ama dipler orta boylarii ipek gibi parliyor ve duzenli bakima cektimm uzasin artikkkkkk

Aynen dipten gelen saçlarım hem parlak hem daha kalın. Sari saç her zaman basta harika görünüyor hele fönlü ben burdayim diyor resmen. Ama git gide kopuyor azalıyor. Elimi sacima götürdüğümde hem sac geliyor elime o kadar hassaslasiyor. Halbuki sadece dip boyasi yapıyorum tüm saça bi kere oriel degdiriyorum ama yinede bi kere bile olsa mahvediyor saçları. Beline kadar uzun saçlı kızlar görüp iç çekiyorum resmen. Bide paril paril parlıyorlar. Ama uzaması baya uzun sürecek işte. Uzatmak için bişeyler yapıyor musun simdi cnm sen?

canim ben duzenli bakima cektimm onceliklee sampuanimaa camterebentin yagi koydum 1.5 kapak büyük boy sampuana 1 e vitamini bi bemiks(b vitamini) kirdimm birazda zeytin yagi ekledim ayrica haftada bir yumurta zeytin yagi bal tatli badem yagi yilan yagi hint yagi jojoba yagi corek otu yagi cam terebentin yagiyla maske yapiyorumm dustan sonrada uclarina argan yagi suruyorumm ve her ayin birinde duzenli uclarindan kestiriyorumm ve suan hic yanik kalmadigi icinn kesimee ara verdimm koyu kahve aktii dogal bi kahvee olduu isil isil parliyoo ve yumusacikk bidee kesinlikle fon ve duzlestirici kullanmiyorumm

Ay ne güzel ya benimde olur inşallah. Diplerim baya çıktı 3 gun oldu boyayalı. Hiç boya surmeyecegim bi kaç sene. Sence belime falan kac senede gelir. 7 seneyi bulur yazmış biri. O kadar surmesi imkansız geldi bana.

Ay ne güzel ya benimde olur inşallah. Diplerim baya çıktı 3 gun oldu boyayalı. Hiç boya surmeyecegim bi kaç sene. Sence belime falan kac senede gelir. 7 seneyi bulur yazmış biri. O kadar surmesi imkansız geldi bana.
eger saclari normal hizda uzayan biriysen ve duzenli bakimlaa sac diplerini uyarabilirsinn bi arkadas yazmis benim gibi kisaymis saclari duzenli bakimla ve her ay ilk donemler yani temizlenene kadar uclarindan aldirmis iki yilda beline gelmiis saclarii sendee bakima basla canim benimm belliki hizli uzuyoo saclarinn istersen kumrala boyaa kendi haline birakk ama duz3nli aldir uclarindann bak nasil belli edecek kendinii insallah upuzun saclarimizz olurr canimm

Canim saclarim cok açık renk. Beyaza yakın üstüne boya tutmayabilirmis. Yani siyah boya yeşil kumral boya gri yapabilirmis

Bende bir kere actirdim actirmaz olaydim o dakaramel yaptiricaktim sari da degil..
Hep kestirdim su an omuzlarmn iki uc santim asagisinda ama bir yildir bu boylarda..
Hic kestirmesem belimde olmasi 2-3 seneyi bulur sanki.. Cunku uzamiyor..

aclarin kusmus olabilir bi yilda bu kadar kalmasii normal degoil benim sacim 20 gunde bi parmak uzadi ama bakimi hic ihmal etmedim bazi arkadaslar sampuana sarmisak bile eklemis ben bi tek onu yapmadim bi bak

Bende bir kere actirdim actirmaz olaydim o dakaramel yaptiricaktim sari da degil..
Hep kestirdim su an omuzlarmn iki uc santim asagisinda ama bir yildir bu boylarda..
Hic kestirmesem belimde olmasi 2-3 seneyi bulur sanki.. Cunku uzamiyor..
Canim uclar yıpranmış olduğu için ayni boyda kalıyor işte. Eger yıpranmış saci kullanicagim denirse diplerden uzasa bile uçları yüzünden ayni boydan kalıyor ben bundan bıktığım için dipleri baz alarak uzatmaya karar verdim. Uclardan tamamen vazgeçtim. Sanki kelmis gibi uzatacagim. Eger boyuyorsan ondan uzaması uzun sürmüştür senin. Çünkü benim gibi düşünerek saçlarına boya sürmeden uzatmaya karar verdiysen 1 senede ayni boyda kalması cok tuhaf. Hamile bi yakınımın saçları küt ve karameldi.sadece toplayabiliyordu. Şimdi doğum yapmasına az kaldı. At kuyruğu yapıp rahat örülüyor.

Boyadim canm iki kere falan

Canım çok geçmiş olsun. Eğer saçlarını sağlıklı bir şekilde uzatmak istiyorsan boyayı tamamen kenara bırak doğal bir şekilde uzamasını bekle küt saçın o kadar uzaması 2 3 seneyi bulur yani tabi saçının uzama hızınada bağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…