Saç Rengi ve Saç Boyama Yanmış Olan Kısa Saçlarımı Nasıl Kızıla Boyarım?(Acil Yardım)

LadyEirene

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2016
3
0
32
Merhaba Hanımlar
6 ay önceza gittiğim kuaförün saçlarımı Maffetti
Omuz hızındaki saclari Açıcı ile yaktı
Sonrasında Saçımı kısa kestirdim
Ve saç uçlarıma Halen 3 santimine keçe gibi çok yanık yanık durmasın diye siyah boyatıp kaynak yaptırdım ama marta düğünüm var saçımı kızıla boyamak istiyorum Renk değişikliğine ihtiyacım var siyahta hiç yakışmadı
Ne yapacağım şimdi ben lütfen yardım ediniz bana:mad:

Siyah renkten saçınızı açmanız lazım ama zaten açıcıdan yanmış o_O

Doğal yöntemlerle siyahtan dönenler var forumda bir araştırmanı öneririm c vitamini ile rengi açarak mesela :KK54:

Yağ bakımları yapın yağlar da saç boyasını akıtıyor, hacı şakir sabun kullanabilirsiniz ama sonra krem kullanın çok sert yapıyormuş :silah:

Düğününüze daha var 4.5 ayda boyayı yeterince akıtırsanız kızıl olabilir kuaföre yaptırın ki riske atmayın iyi bir kuaföre :KK16:

Çok Doğru Dediniz evde yaparsam Kel Kalırım Sonra Bir daha mı siyah aman aman 4 ayda inşallah düzene girer akar inşallah bu c vitamini acaba suda eriyeblerden mi ?
Siyah renkten saçınızı açmanız lazım ama zaten açıcıdan yanmış o_O

Doğal yöntemlerle siyahtan dönenler var forumda bir araştırmanı öneririm c vitamini ile rengi açarak mesela :KK54:

Yağ bakımları yapın yağlar da saç boyasını akıtıyor, hacı şakir sabun kullanabilirsiniz ama sonra krem kullanın çok sert yapıyormuş :silah:

Düğününüze daha var 4.5 ayda boyayı yeterince akıtırsanız kızıl olabilir kuaföre yaptırın ki riske atmayın iyi bir kuaföre :KK16: