yanmış fırın temizliği

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
mrb kızlar bugün yengemdeydim mutfakta fırnının içler acısı halini görünce resimlerini çektim. yaptığı yemek akmış kurumuş silmeye çalışmış ama çıkmamış tellemekten çizilmiş mahfolmuş. bende amway fırın temizleyici jelini duymuştum kullananlar bilirler bu fırınıda temizler mi o jel. yada herhangi bi fikri olan varsa hemen uygulamaya geçiçem:(( $150320122955.jpg $150320122953.jpg $150320122954.jpg $150320122952.jpg

resimlerden de anlaşıldığı gibi durum fena:18::18::18::18::18::18:

bizim firinin altinda aliminyum folya gibi birsey var biraz daha kalin,boyle bir durumda cikarip temizliyorsun,
sizin firin oyle degil sanirim,cifin camasir suyu katkili spreyi var ondan skp cozulmesini bekleyip,
sungerle ovup iyice durulayiip temizlesen biraz gider diye dusunuyorum:44:

ben amway in fırın temizleyiicisini kullanıyorum.harika bir ürün.bence mutlaka deneyin.yalnız temizlerken eldiven kullanmayı ihmal etmeyin.çünkü çok güçlü bi temizleyici

bizim firinin altinda aliminyum folya gibi birsey var biraz daha kalin,boyle bir durumda cikarip temizliyorsun,
sizin firin oyle degil sanirim,cifin camasir suyu katkili spreyi var ondan skp cozulmesini bekleyip,
sungerle ovup iyice durulayiip temizlesen biraz gider diye dusunuyorum:44:

aslında ovalayabilsek çıkabilir belki ama fırının ısıtıcı ızgarası alt tabana nerdeyse sıfır mesafede araya elimizi bezi sokamadık silemedik o yüzden belki amway in jelini kullanırsak hani çok ovalamaya gerek yok diyor ya işte elimizin girmediği yerler böylece çıkabilir diye düşündüm ben :)

Back