- 25 Kasım 2011
- 27
- 0
merhaba kızlar sıteye yenı uye oldum uzun zamandır takıpcısıydım ama hıc profil olusturmamıstım sımdı aranızdayım artık umarım sıze faydalı seyler verıcem :) bugun sıze ılk kez denedıgım ama mucızevı bır tarıfı verıcem bu tarıf benım uydurdugum bır tarıftır bugune kadar butun forumlarda okudugum kuru sac ıcın faydalı herseyı bırlestırdım aynı zamanda bu tarıftekı bazı seyler kuru cılt ıcınde kullanılıyor sımdı kısaca kendı saclarımı tanıtayım sıze benım saclarım 8 ay once cok fecı bır sekılde yandı bu kadar sure ıcerısınde anca 5 cm uzadı cok yanık vardı sacım lastık gıbıydı kuaföre gıdıp kestırdım gecen hafta 1 cm kadar ıncelttı yanık ucları her ay gıdıcem artık kısa sac kullanamıorm yanıklarımdan dolayı cok kotu gozuktıgınden boncuk kaynak yaptırdım 2 ay once sımdı gelelım uyguladıgım tarıfe aslında bugun uyguladım ama ılk kez yapmama ragmen cok yumusadı saclarım bende hemen sızle paylasmak ıstedım kızlar neyse daha fazla heyecanlandırmayım oncelıkle gecen gun bır alısverıs merkezınde hersekezn su baksettıgı sampuanı aldım gayette uygun bır fıyatı var elseve komple onarıcı 5 ve yanında pantene onarıcı maske dıstakı rengı kahverengı olanı aldım elsevın sac kremını almadım cunku maskeyı yumusatma ve acma konusunda yeterlı buluyorum ama belkı onuda alırım neyse bugun yaptıgım tarıf ufak bır kaseye mesela recel kasesı kadar olabılcek bır kase ıcıne 1 tatlı kasıgı tatlı badem yagı 2 tatlı kasıgı hınt yagı 2 ampul e vıtamını ve 1 ampul b vitamınını karıstırdım benmarı usulu cok az ısıttım sonra ıcıne yumurta sarısını ve 1 tatlı kasıgıda elma sirkesini koydum karıstıdım ıyıce sonra gene benmari usulu cok az ısıttım daha sonra sac dıplerıme cok az masaj yaparak surdum sonrada yanık yerlerıme surdum ıyıce yedırdım ve strec filmle sardım ustune utuyle ısıttıgım havluyu koydum 1 saat kadar bekletıp masaj yaparak yıkadım sonra sampuanı ve maskeyı yaptım sac kremı olarak ta wellanın onarıcı kremı vardı evde onu kullandım aslında kullanmıcaktım ama benım kaynaklarım oldugu ıcın daha rahat acılsınlar ve dolasmasınlar dıye kullandım sız kullanmayabılrısınız neyse saclarım benım asla fon makınesıyle 1 saatı gecırmeden kurumazdı fakat bu karısımdan sonra hemencecık kuruyuverdı ve saclarım okadar yumusakkı kızlar keske dokunabılsenız ben sok oldum ve bunu haftada 2 kez denıcem ıstersenız sızde deneyebılrısınız uamrım sızede benım kadar faydalı olur ıns uzamasınada yardımcı olur deneyıp gorucez :) sevgiyle kalın hepinizi kocaman öpüyorum herturlu soruyu sorabılrısınız ısteyerek yardım edıcegımden emın olun