A asdasdasd Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2008 20 0 86 İzmir 20 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi asdasdasd #1 arkadaşlar ben sabah imex krem,gece de tretin kullanıyorum.. sabah tretinli yüzümü yıkayıp yağsız nemlendirici sürüyorum yüzüm çok yanıyor :gitme: neden acaba bilen var mı :çok üzgünüm:
arkadaşlar ben sabah imex krem,gece de tretin kullanıyorum.. sabah tretinli yüzümü yıkayıp yağsız nemlendirici sürüyorum yüzüm çok yanıyor :gitme: neden acaba bilen var mı :çok üzgünüm:
A asdasdasd Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2008 20 0 86 İzmir 22 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi asdasdasd #2 yok mu bilen
scarlettsebnem Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2009 158 4 96 39 İstanbul 23 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi asdasdasd #3 geç olucak biraz aöa tretin soyucu bir krem olduğu için yanması doğal çünkü alttan yeni deri geliyor. kızarıklık yanma olabilir bu ilacın etkisi zaten. Ama baya geç oldu cevap galiba
geç olucak biraz aöa tretin soyucu bir krem olduğu için yanması doğal çünkü alttan yeni deri geliyor. kızarıklık yanma olabilir bu ilacın etkisi zaten. Ama baya geç oldu cevap galiba