• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yanma ve idrar yapma hissi///lütfen yardım!!!

burcuhke

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
17
0
86
İstanbul
birkaç gündür vajinamda tuvaletimi yaptıktan sonra kaşıntı oluyor... Tuvaletim biter bitmez tekrar tuvaletimi yapma hissine kapılıyorum, o zman yine 1-2 damla idrar geliyo... idrarımda hafif bir koku var... akıntımda bir sorun yok...

özellikle kucakta ilişki halinden sonra bu problemi yaşıyorum...

fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum...

uzman tvden sistite baktım, belirtileri benziyo ama hepsi değil

doktora gitmeden çözülmez mi? ne olabilir

teşekkürler

birkaç gündür vajinamda tuvaletimi yaptıktan sonra kaşıntı oluyor... Tuvaletim biter bitmez tekrar tuvaletimi yapma hissine kapılıyorum, o zman yine 1-2 damla idrar geliyo... idrarımda hafif bir koku var... akıntımda bir sorun yok...

özellikle kucakta ilişki halinden sonra bu problemi yaşıyorum...

fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum...

uzman tvden sistite baktım, belirtileri benziyo ama hepsi değil

doktora gitmeden çözülmez mi? ne olabilir

teşekkürler

CNM GEÇMİŞ OLSUN.BENDE OLMUŞTUM.buna halk arasında balayı hastalığı deniyor.ben doktora gitmiştim öle geçti.istersen bir git derim ben.

idrar yolları enfeksyonu olabilir mi acaba. bir doktora görün canım. geçmiş olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
ah ah evlediğim gündenn beri sistit belasıyla başım dertte içmediğim ilaç kalmadı şimdi ürispas die bi ilaç var alınca anında geçirio

Tipik idrar yolları rahatsızlığı belirtileri. Tahlil yaptırıp doktorunuzun vereceği antibiyotiği kullanmanız gerekiyor. Geçici olarak rahatlama sağlamak amacıyla da su veya mümkünse en iyisi süt banyosuna oturmanızı tavsiye edebilirim, oldukça iyi gelir. Çatlayana kadar su içmek de işinize yarayabilir. Ama kendinizi iyi hissetseniz de doktora görünmeyi ihmal etmemelisiniz, çünkü kronikleşebiliyor.

Geçmiş olsun.

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim, söylediklerinizi dikkate alıcam bir an önce doktora gideceğim, hepinize geçmiş olsun gelişmeleri burdan paylaşırım...

Back