• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanma,kaşıntı,iltihap... :(

_Destiny_

İyi bakın kendinize...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
486
210
123
Arkadaşlar birkaç gündür hafif kaşıntı oluyordu vajinamda. Geçen akşam da giydiğim pantalon biraz dardı oturdu bayağı o bölgeme. Dün akşama doğru şiddetli bir kaşıntıyla beraber koyu sarı bir akıntının çamaşırımı kirlettiğini gördüm. Antibakteyirel sabunla yıkayıp mantar kremi sürdüm. Bugün de baktım sarı yeşil arası iltihap parçaları geliyor wcde. Evde Biteral isimli ilaç vardı ondan aldım bir tane. İşten izin alıp doktora gidecek vaktim yok. Daha önce de buna benzer bir şikayetim için Biteral yazılmıştı ona binaen kullandım biliyorum doktora gitmem gerek ama izin durumum yok.

Böyle birşey yaşayan var mı aranızda? Akşam da eczaneden tek dozluk mantar ilacı ve vajinal tablet almayı düşünüyorum. Çok sık yaşadığım için bu tarz enfeksiyonları artık ilaç iismlerini ezberledim bile :(

Görüşlerinizi bekliyorum...

canım mantar tespitini doktor yapsın ben 15 gün önce aynı şikayetlerle gittim doktor örnek aldı ve sonucu çıkana kadar seni rahatlatır dediği iki kapsüllük antibiyotik verdi. 12 saat arayla içtim şimdi adını hatırlamıyorum ama benim daha da ilerlemiş durumdaydı sonuçlar çıkınca ZOLAX 200mg verdi yardımcı olsun tekrar yinelemesin diye de krem verdi ilacı 48 saat arayla kullandım dün akşam bitti ve bende de o sorunlar kalmadı. yalnız tedavi süresince extra özenle o bölgeyi temiz tutmak gerekiyo zaten sürekli krem sürüyosun şimdilik geçti umarım tekrarlamaz. kremi de bitene kadar kullanıcam.

Arkadaşlar birkaç gündür hafif kaşıntı oluyordu vajinamda. Geçen akşam da giydiğim pantalon biraz dardı oturdu bayağı o bölgeme. Dün akşama doğru şiddetli bir kaşıntıyla beraber koyu sarı bir akıntının çamaşırımı kirlettiğini gördüm. Antibakteyirel sabunla yıkayıp mantar kremi sürdüm. Bugün de baktım sarı yeşil arası iltihap parçaları geliyor wcde. Evde Biteral isimli ilaç vardı ondan aldım bir tane. İşten izin alıp doktora gidecek vaktim yok. Daha önce de buna benzer bir şikayetim için Biteral yazılmıştı ona binaen kullandım biliyorum doktora gitmem gerek ama izin durumum yok.

Böyle birşey yaşayan var mı aranızda? Akşam da eczaneden tek dozluk mantar ilacı ve vajinal tablet almayı düşünüyorum. Çok sık yaşadığım için bu tarz enfeksiyonları artık ilaç iismlerini ezberledim bile :(

Görüşlerinizi bekliyorum...

aklıma gelmişken yazayım antibiyotik kullandım demişsin ama dikkatli ol mantar sinsi bir hastalık üstelik ilaca bağışıklık kazanma ihtimali var eğer böyle bişey olursa hiç bir şekilde kurtulamazsın. ben normalde ağrı kesici bile kullanmam zaten doktor dedi sana vereceğim çok güçlü bir antibiyotik anında keser fakat başka hiçbir ilaç kullanma demişti. ilacın ismini yazdım doktora danış derim geçmiş olsun.

Back