Yanma hissi..

PaskalyaYumurta

Tari Elensar ( * Pıtırcık )
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
4.213
508
34
Merhabalar birşey öğrenmek istiyorum ben.
Şöyle bir sorunum var zaman zaman sağ kolumda ve göbeğimin üzerine doğru bir yanma hissi oluyor .
Bunu nasıl tarif edebilirim bilmiyorum .
Şöyle anlatayım ;
Hani biyeriniz ateşle yanar ya dokunamazsınız kıyafetiniz sürülse de sürülmese de pöfür pöfür yanar orası öyle bir his.
Ama bir kızarıklık bir iz falan yok sadece bu his.
Ve dikkat ettim yanma hissinin olduğu kolumda bu his varken bir yumuşaklık oluyor.
İnternetten araştırdım pek çok sorundan olabilir deniyor.
Ama bunun için hangi doktordan randevu almam gerekiyor bilemedim.
Yardımcı olabilir misiniz bu konuda bana ? Bunun için hangi doktora gidilmesi gerekir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar birşey öğrenmek istiyorum ben.
Şöyle bir sorunum var zaman zaman sağ kolumda ve göbeğimin üzerine doğru bir yanma hissi oluyor .
Bunu nasıl tarif edebilirim bilmiyorum .
Şöyle anlatayım ;
Hani biyeriniz ateşle yanar ya dokunamazsınız kıyafetiniz sürülse de sürülmese de pöfür pöfür yanar orası öyle bir his.
Ama bir kızarıklık bir iz falan yok sadece bu his.
Ve dikkat ettim yanma hissinin olduğu kolumda bu his varken bir yumuşaklık oluyor.
İnternetten araştırdım pek çok sorundan olabilir deniyor.
Ama bunun için hangi doktordan randevu almam gerekiyor bilemedim.
Yardımcı olabilir misiniz bu konuda bana ? Bunun için hangi doktora gidilmesi gerekir ?

Merhaba, aynı rahatsızlık 1 haftadır bende de olmaya başladı. Benim sol kolumda dirseğimin hemen üstünde, kolumun arka kısmında. Bu konuyla ilgili bir gelişme olursa yada ilgili doktoru bulursanız beni bilgilendirir misin?

Sizin de stresli bir hayatınız, sürekli üzüldüğünüz durumlar oldu mu? Merak ettim, acaba bununla ilgisi var mı diye.

Merhaba, aynı rahatsızlık 1 haftadır bende de olmaya başladı. Benim sol kolumda dirseğimin hemen üstünde, kolumun arka kısmında. Bu konuyla ilgili bir gelişme olursa yada ilgili doktoru bulursanız beni bilgilendirir misin?

Sizin de stresli bir hayatınız, sürekli üzüldüğünüz durumlar oldu mu? Merak ettim, acaba bununla ilgisi var mı diye.

Merhabalar bu konuyla ilgili hala birşey öğrenemedim , öğrenince sizede yazacağım.
Hangi durumlarda olduğuna dikkat etmedim ama stres sıkıntı tetikliyor olabilir.

X