yanlizim dostlar

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.308
371
323
Almanya
bugun benim dogum gunum.. kendimi cok yanliz hissediyorum.. kimsenin aklina bile gelmiyorum..

bir sevgilim vardi.. dun gece okadar tavir aldim ki.. neymis facebookuna girmisim, erkek arkadasi "kanka yorumumu gor " dedi bense ferhat uyuyor dedim..
o aksam isten gelince anlattim, okadar tepki.. arkadasina yazamazmisim, kiskanmis.. halbuki onun adina yazdim..senden sogdum diyerek girdik dogum gunume.. ayrilicak sandim.. 2saat sonra tepkisini yumsatti birden.. "seni seviyorum ki.. cezalandirmak istedim"..

beni dusunen yokki.. ne dusundugumu ne hisettigimi kimsenin umrunda dgl..

ne annem , ne babam, ne sevdigim bir adam var.. varliklari var hayallet gibi..

cok uzaklara gitmegi dusunuyorum..
yeni bir ortam , yeni bir hayat..

geceleri yanlizlik ve karanliktan korkuyorum sadece.. alisirmiyim ki..yapabilirmiyim ki yapayanliz..?

Öncelikle doğum günün kutlu olsun, iyi ki doğdun :) Ben de çoğu zaman ailemden öyle hissetmesem de sevgilim ve arkadaşlarım yüzünden çok yalnız hissediyorum hatta yaklaşık 1 yıldır arkadaşlık açısından öyle hissediyorum belki şu an sevgiline kırıldığın için ve doğum gününün getirdiği hassaslık yüzünden böyle düşünüyorsun, gün uzun belki erkek arkadaşın bi' sürpriz yapar :)

tsk ederim.. supriz yapacagini sanmiyorum, .mutlu dglm artik kimseylen.. sen uzuluceksin bir yolun sonunda diyerek kafamda sogutmayi calisiyorum onu.. uzulucem ki zaten.. ailemden azar sabah sabah yine.. ondan azar sundan azar.. yoruluyorum..

kimse olmadan hayatinda, uzaklara giderek.. mutlulugun yanlizligi hisetmemek icin napabilirim sizce..

Öncelikle doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana sağlık ve mutluluk getirsin ama benden sana tavsiye erkek arkadaşın olan adamdan ayrıl derim eski konularını biliyorum ve hiç güven vermiyor.Senin tabirinle formaliteden evli ama ben bu evliligin formalite olduguna inanmıyorum orada da cevap yazmıştım seni kandırıyor olabilir dikkatli ol ve adımlarını dikkatli at.

Eğer ilişkinde hak ettiğin değeri görmediğini ve kendini iyi hissetmeni sağlamadığını düşünüyorsun kendini yorma bence. Yeni bir hayat kurmak istiyorsun sanırım okuyor musun ya da çalışıyor musun? Farklı ortamlara girsen yeni arkadaşlıklar edinsen belki biraz iyi gelir sana ama aileni nasıl geride bırakacaksın? Şu an çok bunaldığın için böyle düşünüyorsun hani üniversiteye falan hazırlandığınu düşünsem bir yer kazanıp gerçekten tertemiz bir sayfa açabilirsin başka nasıl olur bilemedim her şeyi arkada bırakıp gitmek şu an için mantıklı bir karar olmayabilir canım.

Doğum günün kutlu olsun :) peki arkadaşlarınla nasılsın? Ailen neden hayalet gibi birlikte yaşamıyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…