• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yanlişmi yaptim silmekle

semra mercan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2019
35
7
1
32
2 yıl önce kısa süreli çaliştiğim bir eğitim kurumunda öğretmen bir çocukla tanişmiştik daha sonra ben işi bıraktim oda başka bir yere gitmiş.. sosyal medyadan eklemiştim onu ara ara sohbet ediyoruz iyi beyefendi birine benziyor bazı ortak hobilerimiz bile var sohpet ederken fark ettik en son konuşmamizda başindan savar gibi oldu şakalaşiyorduk son mesjıma cvp vermedi bende bir kaç gün geçtikten sonra onu sosyal medyadan sildim daha 1 gün oldu sileli ama mesj falan atipta sormadi yani bilmiyorum belki farkında değildir sildiğimi hergün konuşmuyorduk zaten... ondan etkilendim cvp vermemesi sinirlendirdi beni sildim başka iletişim kurabilceğim hiçbirley yok tel nosu falan... neden sildin diye sorarmi mesaj atarmi fark edince eğer önemsiyorsa yapar heralde...öncesnde gayet samimi konuşuyordu

Bu sorunun cevabı bizde değil sende.. Hoşlanmıyorsan iyi yapmışsın. hoşlanıyosan neden sildin? Baya abartılı bi tepki vermişsin. Beklemekten başka birşey yapma. Yazarsa sohbete devam edersin, yazmazsada yoluna bak derim 🤷🏻‍♀️

Neden sorunuza cevap vermedi diye onu silecek kadar buyuk bi tepki verdiniz?

Biraz abartılı bir tepki olmuş.
Sizde onun yazdığı mesaja cevap vermezdiniz ilerleyen zamanlarda, olur biterdi

Ya 3 yıllık sevgilin değil eşin değil bişey yaşadığın biri değil.... Abartmayın sosyal medyayı... Herkes herkese yazıyor.. Aynı anda yazıyor.... Oltaya kim takılırsa.... Ha tanışıp sevip evlenen vs binde bir.... Dibindekini tanıyamıyor insan orda kini nasıl tanısın.... Çok önemsemeyin iki sonuç alırsınız bu sosyal medya aşklarından (önceden tsnıdanızda fark etmez görüşmek yerine oradan yazanların hepsi bu başlık altına alınır)ya insanlara güveninizi yok ederler yada güzel Bi aldatma hikayesinin kahramanı yaparlar ha aldatmanın güzeli olmaz da öyle başlayan ilişki öyle Bi hal alır yani... Çevremden biliyorum zaman kaybı siz dikkatinizi yakın çevreye verin 🙏

Zaten insanoğlu yakınındaki ni kolayı sever ben öyle değilim diyen erkek nadirdir yaz çiz nereye kadar herkes gördüğünü dibindekine gider boşver in gitsin dertmi lazım

Böyle birseyi takmanız dahi boş . Sizden etkilense sizle samimi olur hatta numaranızı isterdi demek ki size arkadaş gibi bakıyor ve umursamıyor en iyisini yapmışsınız

Back
X