• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Yanlışlıkla TOMA'larda su var deyip..." Tuğçe Kazaz "uyardı" ve yaz aylarında yeniden bir Gezi Dire

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698

• "Yanlışlıkla TOMA'larda su var deyip..."
    Tuğçe Kazaz "uyardı" ve yaz aylarında yeniden bir Gezi Direnişi olacağını söyledi...
    yanlislikla-tomalarda-su-var-deyip...-0103161200_l2.jpg

http://odatv.com/yanlislikla-tomalarda-su-var-deyip...-0103161200.html

Manken Tuğçe Kazaz yazın yeni bir Gezi Direnişi olacağını "uyarısında" bulundu.

Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Kazaz, "Dikkat! İç ve dış sınırlarımızda cereyan eden olaylara, bakacak olursak, Gezi Parkı'nın en az iki katı büyüklüğünde,bir eylemin hazırlığı var" diye yazdı. Kazaz devamında şunları paylaştı:

"İş birlikçi uşaklar üzerinden tezgahlanan ve bence, yaz ayları gibi düşünülen bu eylemin, hazırlıkları hızla sürüyor. Bu sefer durum biraz farklı. İş birlikçilerin yanı sıra, koltuk kaybeden, bazı Ak Partililer ile Rusların da tam desteğini alacağa benziyor. Milletçe uyanık olmalıyız.Yanlışlıkla nasıl olsa su var deyip, Toma'ların önünde,tatil planı yapmayın.Unutmayın! Bunun bir de biber gazı var."

gezi(4).jpg

Odatv.com

Gezi olayları unutulmayıp iki kat büyük eylem düşünülüyorsa ve uyardığı gibi kendi halkına cop ve biber gazı layık görülüyorsa bir yerde yanlışlık yaptık mı acaba diye neden hiç düşünmüyorlar ?
Tatil planından bahsediyor .O çocuklar tomadaki suyu asla tatilde aldığı duş suyu gibi düşünmez.Neden biliyormusun Tuğçecim çünkü Gezi olaylarında hiç tatil nedir bilmeyen gençler vardı.
Ancak halkından uzak TV lerde ve sosyal medyada gezenler yaz tatili gibi düşünür .
hangi sıfatıla bilmiyorum ama birde tehdit ediyor .biber gazı var diye.

Biber gazını başkaları yiyor etkisi Tuğçe'de görülüyor, bu nasıl iştir, anlamadım? Türkiye'nin en ünlü düşünürü Tuğçe Kazaz oldu, bileklerimi keseceğim :KK70: Bana aydınını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim :KK70:

Hazır ol yaza toma önü tatili yapcaz kordonda. Bikinileri giyer çimlere seriliriz, sıcaklayınca toma gelip sular...

Hayır hala sanki gezi planlı bir şekilde ortaya çıkmış gibi konuşmuyorlar mı ona fitil oluyorum.

Hazır ol yaza toma önü tatili yapcaz kordonda. Bikinileri giyer çimlere seriliriz, sıcaklayınca toma gelip sular...

Hayır hala sanki gezi planlı bir şekilde ortaya çıkmış gibi konuşmuyorlar mı ona fitil oluyorum.
Biber Gazı da iyi bir bronzlaştırıcı diyolla :D
Arkadaş milletin gözü çıktı, Ali İsmail sokakta dövülerek tekmelenerek öldürüldü, Ethem'e kurşun sıkıldı, neden bahsediyoruz

Back