Yuzyuze hic gorusmedigin birini nasil sevebiliyorsun demiycem..erkekler asla "uzülmekten korkmaz"...muhtemelen senden baska birileriyle de gorusuyor..yedektesin..hmmm bi de bahaneye ihtiyaci varmis ona sunmussun hepsi bu. Seni gormek isteseydi gorurdu.."sevseydi" bahane aramazdi. Abla tavsiyesi arama sorma uzerine dusme..kicıni kaldırma..o seni arayacaktir
Hos buldum canım benımÖzlemiştim yorumlarınızı, hoşgeldiniz
Belki hal ve hareketleri itici gelecek belki ten kokusu ağız kokusu iğrendirecek seni. Ne biliyim görüşmediği birine insan nasıl sevgi duyar benim aklım almıyor üzgünümama çok iyi konuşuyorduk bana sevgi dolu ve içten yaklaşıyordu zaten aynı şehirdeyiz ve telefonda biçok kez konuştuk
Ver numarasını arayıp bu kız sana olan sevgisinden çok emin diyelimÇok üzgünüm ağlıyorum. 1 aydır konuştuğum bir çocuk vardı henüz buluşmamıştık. Şımarık hareketlerimden dolayı bana olan güveni sarsılmıştı; sonra üzülmekten çok korktuğunu bu yüzden istemediğini söyledi.
Ben de seni üzmeyeceğim yeter ki buluşup görüşmeye başlayalım anlayacaksın demiştim.
Bundan bir gün sonra telefonda konuşurken; beni neden sevmiyorsun? diye sordu. "Seni sevdiğime eminim" derken yanlışlıkla " nerdeyse eminim" dedim. Bilerek söylemedim nasıl oldugunu bile anlamadım.
Ve çocuk asla görüşmek istemediğine karar verdi. Haklılık payı var ama ben çok pişman ve üzgünüm.
Hayatımın her alanını kaplamaya başlamıştı ilk kez birini sevdiğimi hissediyordum. İkna olmuyor telafi edeceğime lütfen yardım edin...
görüşmeyi ben bekletelim demiştim kendimi hazır hissetmediğim için; bundan kaynaklı bi uzaklıgı da vardı zaten. bikaç hafta içinde buluşalım dicektim. beni çok sevecek birine benziyordu o yuzden bağlandım heralde; şimdiye kadr kimse öyle sevgi dolu yaklaşmamıştı. sadece üzülmekten korkuyordu ve güven problemleri vardı; tuz biber oldumCanim ayni sehirdesiniz niye bir aydir görüsmediniz?
Eger seninle görüsmek isteseydi, seni ikna etmenin yolunu bulurdu. Yani gercekten seninle ilgense deger verse zaten bir erkek yerinde duramaz!
Birde zamanin internet asklari... bir aydir yazistigin konustugunun hayali bu ...
yukarda bir arkadas söylemis, belki yüz yüze görüstügünde bir seyini begenmeyecektin..
Yanlis bisey söylemedin, o seni oyaliyordu, sebebi oldu simdi!
Hiiiic üzülme, muhtemeldn seni daha cok üzecek biri den kurtuldun!!!!
Hiç bulusmadigin yan yana gelemediğin birini nasil neredeyse seversin inanılır gibi değil. Bir de arabeske bağlamış kendini üzüyorsun. Bir tanış once bak bakalim karakteri nasil, dünya görüşü nasil anlaşabilir misiniz, birbirinize uyar misiniz. Bir de daha tanışmadan neredeyse dedin diye yaptığı hareketlere bak. Sektirerek gitsin bence.Çok üzgünüm ağlıyorum. 1 aydır konuştuğum bir çocuk vardı henüz buluşmamıştık. Şımarık hareketlerimden dolayı bana olan güveni sarsılmıştı; sonra üzülmekten çok korktuğunu bu yüzden istemediğini söyledi.
Ben de seni üzmeyeceğim yeter ki buluşup görüşmeye başlayalım anlayacaksın demiştim.
Bundan bir gün sonra telefonda konuşurken; beni neden sevmiyorsun? diye sordu. "Seni sevdiğime eminim" derken yanlışlıkla " nerdeyse eminim" dedim. Bilerek söylemedim nasıl oldugunu bile anlamadım.
Ve çocuk asla görüşmek istemediğine karar verdi. Haklılık payı var ama ben çok pişman ve üzgünüm.
Hayatımın her alanını kaplamaya başlamıştı ilk kez birini sevdiğimi hissediyordum. İkna olmuyor telafi edeceğime lütfen yardım edin...
Çok üzgünüm ağlıyorum. 1 aydır konuştuğum bir çocuk vardı henüz buluşmamıştık. Şımarık hareketlerimden dolayı bana olan güveni sarsılmıştı; sonra üzülmekten çok korktuğunu bu yüzden istemediğini söyledi.
bacım acil vites küçült.Çok üzgünüm ağlıyorum. 1 aydır konuştuğum bir çocuk vardı henüz buluşmamıştık. Şımarık hareketlerimden dolayı bana olan güveni sarsılmıştı; sonra üzülmekten çok korktuğunu bu yüzden istemediğini söyledi.
7 yilda canim kocama 7 kere seni seviyorum.dememisimdir,) hey allahimÇok üzgünüm ağlıyorum. 1 aydır konuştuğum bir çocuk vardı henüz buluşmamıştık. Şımarık hareketlerimden dolayı bana olan güveni sarsılmıştı; sonra üzülmekten çok korktuğunu bu yüzden istemediğini söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?