Yanlışlıkla Söylediğim kelime ve terk edilmem :(

kesinlikle öyle.
erkekler çok fenalar Allah korusun :)

ama çok iyi konuşuyorduk bana sevgi dolu ve içten yaklaşıyordu zaten aynı şehirdeyiz ve telefonda biçok kez konuştuk
Belki hal ve hareketleri itici gelecek belki ten kokusu ağız kokusu iğrendirecek seni. Ne biliyim görüşmediği birine insan nasıl sevgi duyar benim aklım almıyor üzgünüm

Ver numarasını arayıp bu kız sana olan sevgisinden çok emin diyelim
Bahane arıyormuş bulmuş işte.

Hayır birde yüzyüze gelelim görüşelim demeyen bir insana nasıl bir ay sabrettin ne sabır var bazı kadınlarda hayret ediyorum

Valla ben direkt güle güle derdim..

Canim ayni sehirdesiniz niye bir aydir görüsmediniz?
Eger seninle görüsmek isteseydi, seni ikna etmenin yolunu bulurdu. Yani gercekten seninle ilgense deger verse zaten bir erkek yerinde duramaz!
Birde zamanin internet asklari... bir aydir yazistigin konustugunun hayali bu ...
yukarda bir arkadas söylemis, belki yüz yüze görüstügünde bir seyini begenmeyecektin..
Yanlis bisey söylemedin, o seni oyaliyordu, sebebi oldu simdi!
Hiiiic üzülme, muhtemeldn seni daha cok üzecek biri den kurtuldun!!!!

1 aydır görmeden nasıl sevilir ki hoslantidir o.
Çocuk umursamiyor ama seni bir lafinla gemi yaktiysa

görüşmeyi ben bekletelim demiştim kendimi hazır hissetmediğim için; bundan kaynaklı bi uzaklıgı da vardı zaten. bikaç hafta içinde buluşalım dicektim. beni çok sevecek birine benziyordu o yuzden bağlandım heralde; şimdiye kadr kimse öyle sevgi dolu yaklaşmamıştı. sadece üzülmekten korkuyordu ve güven problemleri vardı; tuz biber oldum

Hiç bulusmadigin yan yana gelemediğin birini nasil neredeyse seversin inanılır gibi değil. Bir de arabeske bağlamış kendini üzüyorsun. Bir tanış once bak bakalim karakteri nasil, dünya görüşü nasil anlaşabilir misiniz, birbirinize uyar misiniz. Bir de daha tanışmadan neredeyse dedin diye yaptığı hareketlere bak. Sektirerek gitsin bence.

Kaldı ki bunların dışında bakımlı mi, kişisel bakımına önem veriyor mu bunları görmeden birini nasil seversin. Ben tanışıp hoşlandığım birinden cinsel ilişki de bencil ve kotu diye soğuyup ilişki bitirmisligim var. Sevgi ahh aşığım denilecek basit birşey değil ne yazık ki

1 aydır konuştuğunuz ve daha yüzyüze bile görüşmediğiniz birine keşke bu kadar trip hakkı tanımasaydınız. Belki de siz buluştuğunuzda beğenmeyeceksiniz hareketlerini falan.

1 aydır sadece konuştuğun insana neredeyse seni sevdiğime eminim demen bile çok fazla ama beyefendi tatmin olmayıp ayrılmayı seçmiş emin ol bu bir bahane zaten senden ayrılıcağı varmış yani siz öyle dediniz diye ayrılmamıştır büyük ihtimal 1 ay sürede buluşup görüştüğü kişiye bile kimse ölüp bitmez.

Küçükken aile ile bir arada otururken tv de programlarda abuk subuk hareketler yapan insanlar olunca bana değişik bi utanma gelirdi başkası adına, gene öyle bir şeyler işte

Buna ikna olmuyorsa ileride daha ciddi sorunlarda da hep ikna için uğraşacaktınız. Bence hayırlı olmuş

bacım acil vites küçült.

7 yilda canim kocama 7 kere seni seviyorum.dememisimdir,) hey allahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…