• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlışlıkla Söylediğim kelime ve terk edilmem :(

ayumiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2019
11
10
8
24
Çok üzgünüm ağlıyorum. 1 aydır konuştuğum bir çocuk vardı henüz buluşmamıştık. Şımarık hareketlerimden dolayı bana olan güveni sarsılmıştı; sonra üzülmekten çok korktuğunu bu yüzden istemediğini söyledi.
Ben de seni üzmeyeceğim yeter ki buluşup görüşmeye başlayalım anlayacaksın demiştim.
Bundan bir gün sonra telefonda konuşurken; beni neden sevmiyorsun? diye sordu. "Seni sevdiğime eminim" derken yanlışlıkla " nerdeyse eminim" dedim. Bilerek söylemedim nasıl oldugunu bile anlamadım.
Ve çocuk asla görüşmek istemediğine karar verdi. Haklılık payı var ama ben çok pişman ve üzgünüm.
Hayatımın her alanını kaplamaya başlamıştı ilk kez birini sevdiğimi hissediyordum. İkna olmuyor telafi edeceğime lütfen yardım edin...

Yuzyuze hic gorusmedigin birini nasil sevebiliyorsun demiycem..erkekler asla "uzülmekten korkmaz"...muhtemelen senden baska birileriyle de gorusuyor..yedektesin..hmmm bi de bahaneye ihtiyaci varmis ona sunmussun hepsi bu. Seni gormek isteseydi gorurdu.."sevseydi" bahane aramazdi. Abla tavsiyesi arama sorma uzerine dusme..kicıni kaldırma..o seni arayacaktir

Çok üzgünüm ağlıyorum. 1 aydır konuştuğum bir çocuk vardı henüz buluşmamıştık. Şımarık hareketlerimden dolayı bana olan güveni sarsılmıştı; sonra üzülmekten çok korktuğunu bu yüzden istemediğini söyledi.
Ben de seni üzmeyeceğim yeter ki buluşup görüşmeye başlayalım anlayacaksın demiştim.
Bundan bir gün sonra telefonda konuşurken; beni neden sevmiyorsun? diye sordu. "Seni sevdiğime eminim" derken yanlışlıkla " nerdeyse eminim" dedim. Bilerek söylemedim nasıl oldugunu bile anlamadım.
Ve çocuk asla görüşmek istemediğine karar verdi. Haklılık payı var ama ben çok pişman ve üzgünüm.
Hayatımın her alanını kaplamaya başlamıştı ilk kez birini sevdiğimi hissediyordum. İkna olmuyor telafi edeceğime lütfen yardım edin...
Maşallah baya hızlısınız bir ayda nasıl birbirinizi hiç görmeden sevdiniz anlamadim

Daha iki gündür tanışıyorsunuz, hatta yüz yüze bile gelmemişsiniz bu ölüyorum bitiyorum muhabbetlerine hastayım.
İnsan daha tanımadığı birine nasıl seviyorum der ki ? Hatta neredeyse eminim bile dememeli.
Neyse zamanla olgunlaşınca bu yazdıklarınıza kendiniz de gülersiniz.

Nasıl yani kendini mesajda ifade edemediğin kelime hatası yaptığın için mi terkedildin? :olamaz:
Resmen bahane
Ayrıca daha buluşmadan sevmek ne yahu
"Evet neredeyse eminim çünkü daha buluşmadık bi anımız bile yok böyle olması çok normal" diyemedin mi?
Off son erkek oydu sanırımmmmmm nerdeyseeğ

Bu yüzden biter mi bir iliski? sizin yas kac?
19 yaşındayım. şimdiye kadar bana en sevgi dolu ve bağlanmaya açık yaklaşan kişi buydu beni sevebileceğine emin oldugum için bu kadar bağlandım ama kendim gaf yaptım

Hiç görmediğim biri bana “seni gerçekten seviyorum eminim” dese asıl bunun için ikna etmesi gerekir beni. Nitekim sevgi, aşk gibi yüce kavramların içinin bu kadar kolay boşaltılmaması gerektiği kanaatindeyim.

O çocuk ayrılmak için bahane aramış bulmuş. Üzüldüğünüze değmez. Peşinden koştukça onun gözünde değersizleşirsiniz diye düşünüyorum.

Back