Tedavi için İnşallah olumlu sonuçlanır ve bebeğinizin müjdesini alırsınız en yakın zaman da İnşallah.....Kist için kızkardeşim pko olduğundan doktoru böyle bir açıklama yapmıştı ama ben yanlış anlamış olabilirim....Evet ilk aşama ama yumurta toplanirken olmaması gereken bişi aderle atilmiyo bu kist
Yok ama yumurta toplanirken yanlışlıkla almışlar üstelik benim kist küçüktü cerrahi müdahale olmicakti kistle beraber folikuller de gittiBildiğim kadarıyla ilaçla eritilemeyen kistleri zaten operasyonla alıyorlar. Yani sanırım kötü birşey değil.
Bende önce öyle düşündüm ama internette okuyunca yapılmaması gerektiğini anladım.çikolata kisti iyi bişey değil zaten cocuğa da engel olan bişey..almaları iyi olmuış ama benım anlamadıgım neden YANLIŞLIKLA dediler :)
Teşekkür ederim inşallah arkadaşım Sağol kistler atilio ama çikolata kisti atilmioTedavi için İnşallah olumlu sonuçlanır ve bebeğinizin müjdesini alırsınız en yakın zaman da İnşallah.....Kist için kızkardeşim pko olduğundan doktoru böyle bir açıklama yapmıştı ama ben yanlış anlamış olabilirim....
Teşekkür ederim inşallah öyledir çok bozuldum valla.Bence iyi olmuş, zaten önümüzdeki 9 ay adet olmayacaksınız ki inşallah. Nasıl atılacak bebiş oradayken? Alınması bebişin rahme tutunmasını kolaylaştırır. O kist yumurtalık kisti değil ki foliküller gitsin, çikolata kistinin yumurtayla alakası yok, rahim içerisinde olan bir kist. Hakkınızda hayırlısı olsun, içiniz rahat etmediyse bir doktora daha danışın
Hiiiii o zaman benimki de çikolata kistimiy di acepTeşekkür ederim inşallah arkadaşım Sağol kistler atilio ama çikolata kisti atilmio
Geçmiş olsun canım benim kist küçüktü alinmayacakti.Hiiiii o zaman benimki de çikolata kistimiy di acephiç sormadım bir yumurtalığım o yüzden alındı da!
Bende önce öyle düşündüm ama internette okuyunca yapılmaması gerektiğini anladım.
Evet ağrısı fazlaydı baya sinir hissetmedim hiç hatta bazen otururken bile rahatsız ettiğini farkediodum.hayatım yok beee..öyle bişey yok benım arkadaşım aynı amelıyatı oldu..o varya ne agrı yapar ..bende de vardı dogumda sezeryan ile doktorum aldı kisti.1 sene adet oldugumu bile anlamadan prenses gibi yaşadım.ama yine nüksetti yani.sende agrı yapıyor muydu.yada aşırı sinir
Evet ağrısı fazlaydı baya sinir hissetmedim hiç hatta bazen otururken bile rahatsız ettiğini farkediodum.
İnşallah öyle olmuştur teşekkür ederim amin.o zman doğru olmuş bencehayırlı olsun kazasız belasız da bebişin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?