Yanlislikla kisti almislar

kelie

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2009
450
408
303
Merhaba bayanlar Bugün opu ameliyat i oldum. Ama iyimi kötümü anlamadığım bişey olmuş. Yumurtalarla beraber yanlışlıkla çikolata kistimi de almışlar. Nolcak şimdi bu iyimi kötü mü o şok ile soramadım doktora. Yalnız doktorum un dediği şey yanlışlıkla kistini de aldık oldu. Bi fikri olan varmı yada başına böyle bişey gelen. :skandal:

Çikolata kisti dedikleri şey sanırım adetle beraber sökülen kistlerden....Tam bilmiyorum ama kız kardeşime öyle söylemiş doktor.....

Bildiğim kadarıyla ilaçla eritilemeyen kistleri zaten operasyonla alıyorlar. Yani sanırım kötü birşey değil.

Evet ilk aşama ama yumurta toplanirken olmaması gereken bişi aderle atilmiyo bu kist
Tedavi için İnşallah olumlu sonuçlanır ve bebeğinizin müjdesini alırsınız en yakın zaman da İnşallah.....Kist için kızkardeşim pko olduğundan doktoru böyle bir açıklama yapmıştı ama ben yanlış anlamış olabilirim....

çikolata kisti iyi bişey değil zaten cocuğa da engel olan bişey..almaları iyi olmuış ama benım anlamadıgım neden YANLIŞLIKLA dediler :)

çikolata kisti iyi bişey değil zaten cocuğa da engel olan bişey..almaları iyi olmuış ama benım anlamadıgım neden YANLIŞLIKLA dediler :)
Bende önce öyle düşündüm ama internette okuyunca yapılmaması gerektiğini anladım.

Bence iyi olmuş, zaten önümüzdeki 9 ay adet olmayacaksınız ki inşallah:anneadayı:. Nasıl atılacak bebiş oradayken? Alınması bebişin rahme tutunmasını kolaylaştırır. O kist yumurtalık kisti değil ki foliküller gitsin, çikolata kistinin yumurtayla alakası yok, rahim içerisinde olan bir kist. Hakkınızda hayırlısı olsun, içiniz rahat etmediyse bir doktora daha danışın

Tedavi için İnşallah olumlu sonuçlanır ve bebeğinizin müjdesini alırsınız en yakın zaman da İnşallah.....Kist için kızkardeşim pko olduğundan doktoru böyle bir açıklama yapmıştı ama ben yanlış anlamış olabilirim....
Teşekkür ederim inşallah arkadaşım Sağol kistler atilio ama çikolata kisti atilmio

Bence iyi olmuş, zaten önümüzdeki 9 ay adet olmayacaksınız ki inşallah:anneadayı:. Nasıl atılacak bebiş oradayken? Alınması bebişin rahme tutunmasını kolaylaştırır. O kist yumurtalık kisti değil ki foliküller gitsin, çikolata kistinin yumurtayla alakası yok, rahim içerisinde olan bir kist. Hakkınızda hayırlısı olsun, içiniz rahat etmediyse bir doktora daha danışın
Teşekkür ederim inşallah öyledir çok bozuldum valla.

Bende önce öyle düşündüm ama internette okuyunca yapılmaması gerektiğini anladım.

hayatım yok beee..öyle bişey yok benım arkadaşım aynı amelıyatı oldu..o varya ne agrı yapar ..bende de vardı dogumda sezeryan ile doktorum aldı kisti.1 sene adet oldugumu bile anlamadan prenses gibi yaşadım.ama yine nüksetti yani.sende agrı yapıyor muydu.yada aşırı sinir

hayatım yok beee..öyle bişey yok benım arkadaşım aynı amelıyatı oldu..o varya ne agrı yapar ..bende de vardı dogumda sezeryan ile doktorum aldı kisti.1 sene adet oldugumu bile anlamadan prenses gibi yaşadım.ama yine nüksetti yani.sende agrı yapıyor muydu.yada aşırı sinir
Evet ağrısı fazlaydı baya sinir hissetmedim hiç hatta bazen otururken bile rahatsız ettiğini farkediodum.

Canım çikolata kisti zaten hem ağrısıyla ben burdayım diyen, hemde gebeliği yok eden bir kist. Ve dediğin gibi, adetle de atılmıyor. Ameliyatın amacı kisti almak olmadığı için "yanlışlıkla" ibaresi kullanılmıştır. Şimdilik içini rahat tut, bilare doktorunla görüşürsün yine :) geçmiş olsun!:nazar:

Back