- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.765
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
Kimin borcunu odediyseniz öğrenince göbek atarMiktari cok muydu ki ?
Evet yukarida yazdigim gibi internet uzerinden 1 telefon numarasi tusunu hatali tiklayarak kendi borcum yerine baskasinin internet borcunu odedim kizlar
Sonra anladim ve musteri hizmetlerini aradim. Bayan incelenme yapilip donus yapilacagini soyledi.
Size sorum basina bu tarz bisey gelen var mi? Varsa nasil cozuldu? Gece gece cok canim sıkıldı ben boyle bir hatayi nasil yaptim diye kendime kiziyorum.
Olsun kızmayın beşer şaşarYok cok degildi 50 tl ama yine de niye benden ciksin kiSadece gece gece kendime dert ettim bosuna ugras cikardim kendime kiziyorum
Benim basimada bankamatik olayi geldi bende yanlislikla baska hesaba para yollamistim bi numara yanlis vermisler benm sucum degldi ama tabi son anda dugmeye basmamla abdurrahman diye bi adama gttmi caktim ama dugmedeydi elim gtmis bulundu okdr ugrastm vermediler parayi geri helal etmedim amaa.
Olsun kızmayın beşer şaşarKurtarabilirseniz ne ala kurtaramazsanizda başınızın gözünüzün sadakasi olsun. En azından karşı tarafın büyük duasını alırsınız
İyi fikir aslında. Parayi alamazsiniz muhtemelen. Taciz edin. Söke söke alın paranizi. Çirkef çıkmaz insallahAynen oyle,
Odedigim numarayi biliyorum telefon sapigi olurum yeminlen o da benim borcumu odesin anlasalim
İyi fikir aslında. Parayi alamazsiniz muhtemelen. Taciz edin. Söke söke alın paranizi. Çirkef çıkmaz insallah
tam olarak bu değil ama bir kere banka hesabıma biri yanlışlıkla para yatırmıştı. sonra bankadan aradılar yanlışlık olmuş diye hesabımdan o kişye iade edildi para. sizinkide yapılır bence.
Kotu olmus gercektende, ama benimkin de soyle bir fark var odedigim kredi karti esimin ustune her turlu kendimin odedigini ispat edebiliyorum bakalim nasil bir sonucla karsilasicam.
50 tl deyip gecmeyin insanlar aksama kadar tabiri caize (essek gbi calisiyor)
O parayi kazanmak icin ben olsam pesini brakmam hem kantinz var pesni brakmayin kolay kazanilmiyor para
Yok pesini birakmayi dusunmuyorum ama gelecek cevabida bilmedigim icin nasil hareket edecegimi bilemiyorum. Verecekleri cevaba gore sekil alicam elbette.
Siz sessiz kalirsaniz hic bisey yapmiyolar hakkinizi aradinizmi mecbur geri yollayacaklar sessiz buldularmi salak yerine koyuyolar sesnizi cikarin birazz
Haklisin canim zaten pek sessiz kalacak bir tip degilim zaten arayinca verecekleri cevabi bekliyicem ona gore hareket edicem.
Kalma canm zaten :))
Insallah en kisa zamanda hallolur
Benim de başıma gelmişti ama ben ödeyen değil, faturası ödenendim. Ailemden gizli 2. bir telefon hattı almıştım, faturalı. Oldukça aşmışım, nasıl öderim diye kara kara düşünüyorum. Bir gün benim numaramın aynısı beni arıyor, ne oluyoruz dedim. Dikkatli bakınca anladım sadece 1 rakam farklı. Adam bir de ismimle hitap etti (öğrenmiş demek hat kimin). Bana " ... hanım, bu ay faturanızı ödemenize gerek yok, ben yanlışlıkla ödedim. Az geldiğini görünce sevinmiştim ama meğer sizinmiş" dedi. Adama a-bak ya, ben kara kara nasıl ödenir diye yaslardayım, adam az bulmuşYalandan ödeme yapayım size dedim, gerek yok, olacağı varmış dedi. Uzun lafın kısası belki yine böyle bir durum olmuştur, ara ara hala hem o yanlışlığa sevinirim hem de adamın haberi yok ama onun için dua ederim. İsmini bilmediğimden duamda yıllar önce yanlışlıkla faturamı ödeyen bey diye uzuuun uzun tamlamalı bir isme sahip.