Arkadaşlar benim normalde pek sivilcem çıkmazdı.. Şu son zamanlarda stres , sürekli pudra kullanmaktan vs sivilcelerim baya arttı. 1 yıl önce amwayden ballı sabun almıştım biraz kullanıp kenara atmıştım . yine kullanıyım dedim. sonuç felaket cildim aşırı kurudu mahvoldu. ayrıca soda iyi geliyo diye içine azcık limon azcıkta elma sirkesi koyup yıkadım (bunu hangi akılla yaptıysam artık) resmen suratım yandı
kırmızı kırmızı lekeler oluştu suratım kurudu mahvoldu
arkadaşlar yardım edin ne yapabilirm ? :
yanlış yöntem sonucu diyorsun ve burda hala napabilirim diye soruysn doktora gitsene burdakiler bilse kendine yapar bnmde öğle olmştu ne varsa yüzüme sürdüm sonra kafama bile takmadım kendi halina bıraktm ne sürersem sürim geçmedi gitmediğim doktor kalmadı kullanmadğm ilaç bitkisel çözümler snra doktorlar hap önerdi ama bnm kuzenim kullandı bıraktıktan snra 2 ay snra gine yüzü aynı oldu bide üstüne saçları döküldü ve tahlil sonucu çiğerleri iflas etmş yeni yeni toparlıyormş yani doktor hap önerirse sakın kullanma sana tek önerebiliceğim imex sydnet sabun eczanede 20 tl hergün sabah akşam yıka başka bişe sürme yüzüne zamana bırak ne yprsn yap bunun çıkmasını önleymzsn zamanla geçer bnm yüzüm şuanda çok güzel 2-3 tane sivilce var oda herkezde var ypck bişe yok