• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Yanlış yöntem sonucu kuruyan ve kırmızı lekeler oluşan cildime ne yapmalıyım?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Beetle95

şeboist..
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2010
67
0
36
İstanbul
Arkadaşlar benim normalde pek sivilcem çıkmazdı.. Şu son zamanlarda stres , sürekli pudra kullanmaktan vs sivilcelerim baya arttı. 1 yıl önce amwayden ballı sabun almıştım biraz kullanıp kenara atmıştım . yine kullanıyım dedim. sonuç felaket cildim aşırı kurudu mahvoldu. ayrıca soda iyi geliyo diye içine azcık limon azcıkta elma sirkesi koyup yıkadım (bunu hangi akılla yaptıysam artık) resmen suratım yandı :( kırmızı kırmızı lekeler oluştu suratım kurudu mahvoldu :( arkadaşlar yardım edin ne yapabilirm ? :(

"Madecassol" kremi öneririm.
Benimde yüzüm bir keresinde seninki gibi yanmıştı, kıpkırmızı olmuştu.
Madecassol kullandım ve geçti iz bile kalmadı.
Hatta sitede bu kremle ilgili bir sürü yazı var istersen bir göz at derim..

Arkadaşlar benim normalde pek sivilcem çıkmazdı.. Şu son zamanlarda stres , sürekli pudra kullanmaktan vs sivilcelerim baya arttı. 1 yıl önce amwayden ballı sabun almıştım biraz kullanıp kenara atmıştım . yine kullanıyım dedim. sonuç felaket cildim aşırı kurudu mahvoldu. ayrıca soda iyi geliyo diye içine azcık limon azcıkta elma sirkesi koyup yıkadım (bunu hangi akılla yaptıysam artık) resmen suratım yandı :( kırmızı kırmızı lekeler oluştu suratım kurudu mahvoldu :( arkadaşlar yardım edin ne yapabilirm ? :
yanlış yöntem sonucu diyorsun ve burda hala napabilirim diye soruysn doktora gitsene burdakiler bilse kendine yapar bnmde öğle olmştu ne varsa yüzüme sürdüm sonra kafama bile takmadım kendi halina bıraktm ne sürersem sürim geçmedi gitmediğim doktor kalmadı kullanmadğm ilaç bitkisel çözümler snra doktorlar hap önerdi ama bnm kuzenim kullandı bıraktıktan snra 2 ay snra gine yüzü aynı oldu bide üstüne saçları döküldü ve tahlil sonucu çiğerleri iflas etmş yeni yeni toparlıyormş yani doktor hap önerirse sakın kullanma sana tek önerebiliceğim imex sydnet sabun eczanede 20 tl hergün sabah akşam yıka başka bişe sürme yüzüne zamana bırak ne yprsn yap bunun çıkmasını önleymzsn zamanla geçer bnm yüzüm şuanda çok güzel 2-3 tane sivilce var oda herkezde var ypck bişe yok

Arkadaşlar benim normalde pek sivilcem çıkmazdı.. Şu son zamanlarda stres , sürekli pudra kullanmaktan vs sivilcelerim baya arttı. 1 yıl önce amwayden ballı sabun almıştım biraz kullanıp kenara atmıştım . yine kullanıyım dedim. sonuç felaket cildim aşırı kurudu mahvoldu. ayrıca soda iyi geliyo diye içine azcık limon azcıkta elma sirkesi koyup yıkadım (bunu hangi akılla yaptıysam artık) resmen suratım yandı :( kırmızı kırmızı lekeler oluştu suratım kurudu mahvoldu :( arkadaşlar yardım edin ne yapabilirm ? :(

Aylardır çeşitli konulara sürekli yazdım oysa...
Limon ve sirke asidik özelliktedir her cilt bunu kaldıramaz.
Bepanthene krem kullanın toparlayacaktır.
Sivilcelerinize gelirsek beslenme şeklinizi öncelikle gözden geçirin, mesela yağda kızartılan yiyecekleri bir süre çıkartın hayatınızdan.
Sebamed in yeşil renkte bir sabunu var cildinizi sabah akşam bu sabunla temizleyin, ellerinizi sivilceler ve yüzünüzden uzak tutun.

cevaplarınız için teşekkürler neyseki kurtuldum :)

Keşke ne yaparak, ne kullanarak sorununuzu çözdüğünüzü de detayı ile yazsaydınız!
Neticede bir başlık açtınız, probleminizden bahsedip öneri istediniz ve aldınız, çözüme ulaştınız.
Her konu başlığı ve yazılan her mesaj bir sorumluluktur.:34:

Back