YANLIŞ VAJİNA TEMİZLİĞİ BAKIN...

Kisirlik yapan neymis ya cok sacma hic duymadim oyle bisey enfeksiyon yapar sadece. He eger kastettikleri ciddi derecede enfeksiyonsa vajina icine yayilicak sekildeyse ama boyle cok ciddi biseyse belki bi ihtimal yapabilir ama kim dediyse sacmalamis. Bende zamaninda sabunlarla iyice ovardim adet donemimde islak mendillerle temizlerdim ama uzun zaman once biraktim sadece suyla yikiyorum. İslak birakmamaya dikkat edin mantar yapar sabun mendil kullanmaya gerek yok kendini yeniliyomus zaten vajina. Kisir kalmazsin merak etme :)

Canım internette bir sürü uzmandan baktım kısırlığa kadar yolu var diyorlardı alanında uzmanlar... Tabi dediğin doğru eğer gerçekten çok ciddi derecede yapılmışsa enfeksiyon varsa ancak öyle bir şey olur ve ben normal zamanlarımdada hiç rahatsız hissetmedim hani ağrı olsun yanma olsun garip şeyler falan :) Demek ki bir şey olmamış olsa belli ederdi sanıyorum zaten ciddi enfeksiyon kapmak için her zaman yapmak gerekir ki dediğim gibi her zamanda yapmadım :)

Evet ciddi enfeksiyon kapmak icin bu konuda cok zorlamak gerek kendini islak mendillerle yasamak gerek ama bi sikinti olacagini sanmiyorum sonucta cok sık yapnamissin

En güzelini yapmışsın canım. Eğer bir gün anne olmak nasip olursa ben de Islak mendil taraftarı Değilim.
Allah nasip eder inşallah korkmayın bir ikikerede bişe olaz.her tuvalet çıkışı teharet(az bir suyla yıkanmak)ve sonra peçeteyle mutlaka kurulanmak gerekir
Birde vc ye girmed mutlaka elleri yıkamak lazımki eldeki o pislikler vajinaya değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…