- 2 Şubat 2011
- 865
- 43
-
- Konu Sahibi esmeraysem
sanmıyorum ondan olduğunu tatlım enfeksiyon riski artar bence sadecee yapmadım.. Ama bu tür temizlik KISIRLIĞA KADAR YOL AÇABİLİYOMUŞ kızlar o yüzden şuan endişeliyorum internette okuduğum doğum um
Yani zarar görmemesi için suyla yıkanmasını tavsiye etmişler canım.. Evet enfeksiyon riski asıl olan ama kısırlığa kadar yolu var diye söylemişler.. O yüzden biraz canım sıkıldı hani dediğim gibi yıllarca her hafta yapan bir insan değilim ki ben sürekli yapan olsam daha çok korkardım ama bunun ileride birr etkisi olmaz değil misanmıyorum ondan olduğunu tatlım enfeksiyon riski artar bence sadece
bu arada sade suyla yıkanınca koku kalıyor ki ben yapamam öyle mesela
Canım enfeksiyon olsa anlarsın kasık ağrısı yapar şiddetli bir şekilde akıntı gelir kötü kokulu. Sen bu şikayetleri yaşadın mı ?Yani zarar görmemesi için suyla yıkanmasını tavsiye etmişler canım.. Evet enfeksiyon riski asıl olan ama kısırlığa kadar yolu var diye söylemişler.. O yüzden biraz canım sıkıldı hani dediğim gibi yıllarca her hafta yapan bir insan değilim ki ben sürekli yapan olsam daha çok korkardım ama bunun ileride birr etkisi olmaz değil mi
Canım enfeksiyon olsa anlarsın kasık ağrısı yapar şiddetli bir şekilde akıntı gelir kötü kokulu. Sen bu şikayetleri yaşadın mı ?
Günaydın arkadaşlar..
Ben bilmeden cahillik ettim ve bazı zamanlarda vajinamı ıslak mendille sildiğim oldu temizlik adına veya hani parfüm değil ama kolonyalı parfümler oluyor ya onlardan mendile sıkıp vajinamı temizlediğim oldu bu yanlış bir temizlikmiş ne yazık ki cahillik ettim sade suyla yıkanması en doğrusuymuş..
Ama bu temizlik şekillerini sürekli ve yıllarca kullanmadım tabi ki neredeyse 2 yıldır oda aslında her hafta falan değil yani çok nadir zamanlarda... Bu şekilde temizlik yaptığım '''''''SAYILIDIR'''''''''' Bunu göz önünde bulundurarak yorum yapın lütfen...
Deri tahri olması ve bakteri gibi sorunlara falan yol açabiliyomuş ama zaten artık yapmayacağım süreklide yapmadım.. Ama bu tür temizlik KISIRLIĞA KADAR YOL AÇABİLİYOMUŞ kızlar o yüzden şuan endişeliyorum internette okuduğum doğum umznaları bunu söylüyor bu yüzden ilerde gebe kalmamaktan korkuyorum sizce öyle bir şey olmuş mudur yoksa ERKEN VE AZ SAYIDA YAPTIĞIM İÇİN gebeliğe engel olmamış mıdır?
Merhabalar öncelikle .. Vajina kendi kendini temizleme özelliğine sahip bir organ diye biliyorum . Çok işine karışmamak gerek :) sen çok fazla kullanmadığın için bir problem teşkil edeceğini sanmıyorum . Ama takıntılı bir insansan bir doktora danış en doğru şeyi söyleyecektir.
O zaman sıkıntı olmamıştır canım :)Allaha şükür yaşamadım canım öyle akıntı falan olmadı kötü kokulu
Ay içim rahatladı vallaha :)O zaman sıkıntı olmamıştır canım :)
Her gün sürekli Yaptığın bir şey olsa neyse ama sen arada yapmışsın. Bu arada kız bebekler için de sorun değil mi bu acaba? Çünkü Altını alırken vajinasını da temizlemek gerekir bazen. O zaman ne olacak? En iyisi çocuğun altını Islak mendille temizlememek. Neyse olsun da onu da düşüneceğim şimdi daha önemli sorun bebeğimin olması :)Ay içim rahatladı vallaha :)
Her gün sürekli Yaptığın bir şey olsa neyse ama sen arada yapmışsın. Bu arada kız bebekler için de sorun değil mi bu acaba? Çünkü Altını alırken vajinasını da temizlemek gerekir bazen. O zaman ne olacak? En iyisi çocuğun altını Islak mendille temizlememek. Neyse olsun da onu da düşüneceğim şimdi daha önemli sorun bebeğimin olması :)
Inşallah canım ya :)Bir çaresine bakacağız artık allah kısmet eder inşallah :)
Inşallah canım ya :)
Evet canım iki gebelik kaybıyla üçüncü için uğraşıyorum. Sen ?Evli misin canım :)
Canım allah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı nasip etsin inşallah :) Yok değilim ben daha o yüzden endişelendim buraya yazdım sorun olur mu acaba diye )Evet canım iki gebelik kaybıyla üçüncü için uğraşıyorum. Sen ?
Sağol canım. İnşallah sende zamanı gelince kalbindeki insanla Evlenip boy boy çocuk yaparsın :)Canım allah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı nasip etsin inşallah :) Yok değilim ben daha o yüzden endişelendim buraya yazdım sorun olur mu acaba diye )
Amin canım inşallah allah isteyen ve annelik yapabilcek herkese nasip etsin :) Snede üzülme allah yazdıysa ne olursa olsun verir sana o bebeği :)Sağol canım. İnşallah sende zamanı gelince kalbindeki insanla Evlenip boy boy çocuk yaparsın :)
Inşallah canım Sabırla bekliyorum bir gün gelecek inanıyorum.Amin canım inşallah allah isteyen ve annelik yapabilcek herkese nasip etsin :) Snede üzülme allah yazdıysa ne olursa olsun verir sana o bebeği :)
En güzelini yapmışsın canım. Eğer bir gün anne olmak nasip olursa ben de Islak mendil taraftarı Değilim.Ozaman desene tüm kız bebekler bir kısır adayı.etrafımdaki her bayan kızının poposunu orasını ıslak mendille siliyo.ben oğullarımın dahi mendili yıkıyop öyle temizledim