yanlış mı yaptim

Catir catir al hakkin olan parayi.
Onunki canda seninki patlicanmi?
Kendimi dusnmuyosun bari cocugunun gelecegini dusun.
Adam bagimli diyosun, su an aldin aldin para. Sonra hic bisy koklatmaz bu adam kendi evladina. Cocugun surunsunmu istiyosun?

Catir catir al hakkin olan parayi.
Onunki canda seninki patlicanmi?
Kendimi dusnmuyosun bari cocugunun gelecegini dusun.
Adam bagimli diyosun, su an aldin aldin para. Sonra hic bisy koklatmaz bu adam kendi evladina. Cocugun surunsunmu istiyosun?
Bende almak istiyorum ama söyle bi kural var tazminat karşı tarafı fakirlestirmemeli alanı zenginleştirmemeli yani avukat söyledi adamın hiç bir şeyi yokki maaşı var onunda tamamı kredi borcuna gidiyor avukat söyledi alamazsınız diye alsan bile çok cüzi bişi alırsın diye yoksa ben de isterim çocuğum için hatta çocuğum içini geçtim para zaten benim param benden bi sürü para aldı gene de araba bile almam sakladım çocuğum a ama işte kanunlar böyle adam daha çok borç yapacak iddiaya yatıracak biliyorum ama tazminat borçlandı versin olmuyormus

Yani okuyorum insanlar neler yaşıyor ben çok tepki veriyorum galiba diyorum bi adet edinmişim bunu bırakmam lazım insanları iğnelemek laf sokmak. Bana iyi gelecek insanlar istiyorum etrafımda ama o da olmuyor çocukla adım atamıyorum dışarda çok kalamiyorum zaten stres oluyor milletin evinde nereyi kirip dökecek utandıracak diye cok negatif yüklüyum oğlum da çok hareketli bi cocuk ailem de biraz negatif insanlar patlamaya hazır bomba gibiyiz evde burdan ayrılmak istiyorum artik

Zaten bu tur seyler aileden kaynaklı yetistigimiz büyüdüğümüz ortamdan kaynakli. Benim ailemde cok agresif hep bi sinir hali. İnanin.insan ister istemez boyle oluyor. Suc sen de değil. Kendi hayatini kur. Kimseyi takma gül gec. Agresif tavirlaridan kurtul. Hatta bak psikolojik destek al iyi gelir belki. İcinde bulundugun huzursuz ortamdan olabildigince kac, eger kaçmıyorsan o ortamda yasamaya alis takmamayi gülüp gecmeyi ogren. Tak tak nereye kadar. Guclu ol guclu dur kimseye boyun egme. Guc de ozgurluk de icimizde

eğer o da senin düşündüğün gibi bu durumun onun saygınlığını yokediceğini düşünseydi bu hale gelmezdi ya da bu bağımlılığından kurtulmaya çalışırdı. endişelenme

Polis gelince birsey yapmıyorsun sanırım. Sadece kagit imzalatiyor heralde.evde bulamazsa Ailene birakiyor adresi bulup.arkadasimda öyle olmuştu.sormussunuz ya.

Güzelim boşversene.O kendini düşünmedi,iddia oynadığı için yuvası dağılıyor,ama sen yok kayıtlara geçmesin.Geçmese nolacak.Çocuğun ileride sorduğunda,canım sıkıldı ayrıldı mı diyeceksin.Neyse gerçek söyle.Ezildikçe,allttan aldıkça,sustukça,suçu örtbas ettikçe daha çok suçlu olursun daha değersizleşirsin.Verdiği 2000 i niye bekletiyorsunçGeri mi alacaklar senden.Senin evladın var.Git mahkemede kendini savun ve bütün haklarını çatır çatır al.O size acımadı,sen mi acıyorsun.

Cok ince düşünüyorsunuz, gereksizlik derecesinde.

Bağımlı olup olmadığı durumu kendini bağlar artık.

Oğlundan kopmak isteyen adam siz hiçbir şey istemeseniz, bir şey demeseniz bile kopar gider
Neden yok işi giderse, yok oğlumdan koparsa, cephe alırsa diye korkuyorsunuz ki
İçimden nedense, onun size karşı nefret beslemesinden korkuyormuşsunuz,
Sizi görmek istememesinden çekiniyormuşsunuz gibi geldi
Belki barışırız düşüncesi mi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…