Zaten bu tur seyler aileden kaynaklı yetistigimiz büyüdüğümüz ortamdan kaynakli. Benim ailemde cok agresif hep bi sinir hali. İnanin.insan ister istemez boyle oluyor. Suc sen de değil. Kendi hayatini kur. Kimseyi takma gül gec. Agresif tavirlaridan kurtul. Hatta bak psikolojik destek al iyi gelir belki. İcinde bulundugun huzursuz ortamdan olabildigince kac, eger kaçmıyorsan o ortamda yasamaya alis takmamayi gülüp gecmeyi ogren. Tak tak nereye kadar. Guclu ol guclu dur kimseye boyun eg
Zaten bu tur seyler aileden kaynaklı yetistigimiz büyüdüğümüz ortamdan kaynakli. Benim ailemde cok agresif hep bi sinir hali. İnanin.insan ister istemez boyle oluyor. Suc sen de değil. Kendi hayatini kur. Kimseyi takma gül gec. Agresif tavirlaridan kurtul. Hatta bak psikolojik destek al iyi gelir belki. İcinde bulundugun huzursuz ortamdan olabildigince kac, eger kaçmıyorsan o ortamda yasamaya alis takmamayi gülüp gecmeyi ogren. Tak tak nereye kadar. Guclu ol guclu dur kimseye boyun egme. Guc de ozgurluk de icimizde
Haklısın ben sakinim aslında aileden farklı olarak ama kaç aydır birlikteyiz halden anlamiyorlar ki iyi değilim diyorum ertesi gün bağıra çağıra susayim diyorum ama insan utanir diye başlıyor bağırmaya babam o da sınırlı sanki benim hatam benden cikariyor hiç konuşmalara çalışıyorum evde odada oturuyorum çocuğumla ama çok bunalm artik