Yanlış mı yaptım kendimi kötü hissediyorum..Lütfen bakın.

Bana da öyle geldi,ben olsam yoluma bakardım sanırım.
Sonuçta üzülmek de bu hayatın parçası,önlenebilen bir şey değil.
Arkadaşınız fazla düşünceli ve ince bir insan bence.. Kimse üzülmesin diye kendi düzenini bozup değiştirecek kadar da fedakar. Daha fazla yapabileceği bişey yok bu insan için fazla bile yapmış. İletişimi kesmek en güzeli.

Özür dileyeceği hiç bir şey yok. Yapılabilecek en doğru davranışı yapmış bana göre. Tebrik ederim. Böyle birinden hoşlandım yok sen hoşlanmadın ona baktın diye küsen insan olan arkadaşı bunu bile hak etmemiş bana göre. İş yerinden başka bir arkadaşının kuyusunu kazacak kadar kötü biriymiş çünkü. Arkadaşınızı kendisi giderek hem kendisini bu durumdan kurtardığı hem de başka bir insanın iş değiştirmesine sebep olmadığı için gönülden tebrik ederim ben.

Fazla naiflik de bence toksik bir şey.
Mükemmel olmaya çalıştıkça mükemmellikten daha da uzaklaşılıyor.

Arkadaşınız doğru olanı yapmış.Acikca söylediği halde durumu kabullenemeyen biriyle aynı işyerinde olmazdı zaten.Ben olsam ikisiyle de görüşmezdim artık.Eski iş yerimde bir şefim vardıKendisi evli ve çocukluydu. Bana ilgisi olduğunu anlıyordum bu yüzden hep mesafeli durdum kendisine karşı.İş dışında asla sohbetim yoktu.Sonra işten ayrıldım.Telefonla sürekli görüşelim vs diye ısrar ediyordu.Sabah akşam vakitli vakitsiz ariyor mesaj atıyordu.En sonunda dayanamadım açıkça görüşmek istemediğimi beni rahatsız etmemesini söyledim ve engelledim.Cunku ne kadar nazik davranırsam kırmak istemezsem o kadar ileriye gidiyordu.Bazen kırmak gerekiyor insanları başka türlü olmazdan anlamıyorlar. Arkadaşınız madem bir mesafe koymuş özür vs dileyerek yeniden umitlenmesine neden olmasın bence.

Aynen öyle.Ben de katılıyorum size.
Şimdi özür dilese saçma olur Pelin’in kafası karışır.Hiç yapma öyle bir şey dedim.En geç 1 ay içinde adını bile unutur.
Bir de kırmak istemediğinizde,daha önce düşüncelerinizi açıkça söylemenize rağmen ilgi delisi konumuna düşüyorsunuz ben de yaşamıştım bunu birkaç kez.

Ben de öyle düşünüyorum.Değiştirmek bence mantıklı bir karar.
Sağ olun bunu duyunca biraz daha mutlu oldu.

Ben Pelin'den uzaklaşmak için işyerimi değil, çalıştığım sektörü bile değiştirirdim.

Ya arkadaşınız da karşılıksız şeyler yaşadığı için empati kuruyor ondan özür dilemek istiyor da kendi öyle toksik bir ruh haline bürünüyor mu istediği olmayınca?
Hiç gerek yok özür dilemeye falan. Eşcinsel erkekler genel olarak daha bakımlı, temiz ve modaya uygun oldukları için hetero kadınların ciddi ilgisini çeker zaten. Bu ne ilk ne de son olacak onun için.

Dertsiz başına iş istiyorsa özür dilesin. Gerekeni yaptığı halde bu kadar naiflik adamı kabız eder.

Ya bende de önceden bu özellik vardı.Bazı şeyler yaşayıp,iyi niyet güdüp en kötü durumlara düşerek kafama vurula vurula aştığım bir özellik.O yüzden size anlatabilirim.
Bu arkadaşta mükemmel olma kaygısı var.Yani ben öyle düşünüyorum çünkü aynı benim eski halim gibi davranıyor.Yani bana kötülük yapılsa da ben herkese olabilecek en iyi şekilde davranmalıyım düşüncesi.Halbuki kötülük de insanın özelliği,tabii ki yapılmamaya özen gösterilmeli ama herkesin bir yamuğu var.Ya da daha önce mutlaka olmuştur.Ben bunu anlamak için bazı bedeller ödemek zorunda kaldım.
Aynen onunki gibi bir durum yaşayıp ilgi manyağı,istemem yan cep durumuna düşmüştüm.Hem de hiç öyle bir niyet gütmememe rağmen.Kimse ama kimse bana inanmamıştı.Ve bazen dönüp baktığımda gerçekten mükemmelliği bırakın normal bir insandan dahi uzak davranışlar sergilediğimi fark etmiştim.
Boşuna dememişler cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla döşelidir diye.
Bu arkadaş da aynen benim eski halim gibi.Hatta çok daha hassas ve takıntılı.

Dertsiz başına iş istiyorsa özür dilesin. Gerekeni yaptığı halde bu kadar naiflik adamı kabız eder.
Aynen öyle.
Ama kafasına vurula vurula öğrenecek işte bu arkadaş da.Başka türlü öğrenilmiyor.Bu yönden bana benziyor,sanırım bu yüzden arkadaşız
Ama ben aştım neyse ki.

Bakın arkadaşınız henüz toplumla savaşmak için çok genç. Cinsel kimliği maalesef bu toplumda onun savaşmasını da zorunlu kılıyor.
Mükemmel olmak zorunda hissediyor ki kimse ona laf edemesin. Ya da etrafında sizin gibi özgür olabileceği iyi insanlar toplasın.
Siz de gencsiniz biliyorum ancak eğer ki hetero iseniz kimliğinizi bulmanız arkadaşınıza görece daha rahat olacaktır.
Buraya soru yazacak zamanı ayirdiginiza göre zaten değer veriyorsunuz, ona insanlara hassas davrandikca kendi kırılganlığını arttırdığını söyleyin muhakkak.

Özürlük bir durum yok. Arkadaşınız yapılabilecek en doğru ve risksiz hamleyi yapmış. Mümkünse değil özür dikemek sosyal medya iletişimi falan varsa onları da kessin. İçi rahat olsun, paranoyak insanlarla uğraşmaya değmez. Hiç olmamışlar gibi davransın

Onunla konuşacağım muhakkak.
Tabii ki o benim burada arkadaş olabildiğim nadir insanlardan.Bana kötü gözle bakmayan,yaptığım en yanlış şeyleri bile bilip beni yargılamayan bir insan.
O yüzden bu hali en çok beni üzüyor.
Ben heteroyum benim cinsel kimliğimi bulmam çok daha kolay tabii ki,onun işi zor çünkü aynı zamanda bu tarz şeylere çok ama çok kapalı bir şehirde yaşıyoruz.O yüzden herkesten saklıyor.Ben bile tesadüfen başka bir şekilde öğrenmiştim.

İnsanlara hassas davranıyor ki onlar da ona öyle davransın. Umarım zaman kalbinizin hassasiyetini yok etmesine neden olacak şeyler yaşatmaz ikinize de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…