yanlış mı yapmışım?

sık tekrarlanan bi durum olmadıını biliorm zaten normal bi zamanda olsaydı muhtemelen bu tepkiyi vermiceimi de biliorm iki taraf içinde kötü denk geldi çünkü o gün ki ruh halim gerçekten iyi değildi hala da aynı problem devam ediyo zaten hamile bi bayan olarak eşinin işsiz kalmış olması gelecek korkusu yaşatan büyük bi problem ve çözülmüş diil. samimi olduğum biri olduu için anlayış göstereceğini ve durumu geride bırakcağımızı düşünüorm çünkü tamamen hatalı dahi olsam gerçekten bu kız neden böyle davrandı die düşünebilcekleri kadar tanıyolardır beni diye umuyorum
Anladığım kadarıyla siz de komşularınız da iyi insanlarsınız. Belki ilk adımı siz atıp o gün yaşadığınız sıkıntıdan dolayı komşularınıza bir açıklama yapabilirsiniz. Bence anlayacaklardır, bu kadar küçük bir sebepten dolayı kırgınlığa gerek yok diye düşünüyorum. Eşinizin işsiz kalmasına gelince, maddi sıkıntılar aşılır ben de neler neler yaşadım Allah sağlık versin yeter ki iş bulunur bir şekilde. Üzülmeyin iyi düşünün iyi olsun.

Anladığım kadarıyla siz de komşularınız da iyi insanlarsınız. Belki ilk adımı siz atıp o gün yaşadığınız sıkıntıdan dolayı komşularınıza bir açıklama yapabilirsiniz. Bence anlayacaklardır, bu kadar küçük bir sebepten dolayı kırgınlığa gerek yok diye düşünüyorum. Eşinizin işsiz kalmasına gelince, maddi sıkıntılar aşılır ben de neler neler yaşadım Allah sağlık versin yeter ki iş bulunur bir şekilde. Üzülmeyin iyi düşünün iyi olsun.
özellikle konuyu açarak deşmek istemiorm ama onlar tatilden göndükten sonra yemek tatlı vs bişi yapıp yanlarına gitmeyi düşünüorm açıkçası hem bu şekilde tavır takınmaksızın yanlarına gittiğimde belki onlarda konuyu hiç açmayacaklardır.
eşimin konusuna gelince olabildiğince pozitif düşünmeye çalışıorm umarım da öyle olur