- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- Konu Sahibi SmthngSmthng
onların olduğu kadar sizin de özel bi durumunuz varmış üstelik hamilesiniz.haklısınız yani. kötü konuşmamış rica etmişsiniz büyütmeye gerek yok yüzyüze gelince yine konuşursunuz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anlayıştan ziyade duygusal bakıorm biraz zor zamanımda yardımcı olmuş insanlar çünkü o yüzden kestirip atmak istemiorm bi anda. hatta sırf bu yüzden bu konu silinsin bitsin istiorm ama olan oldu işte yapcak bişi yok geride bırakıp önümüze bakmak istiorm sadeceKomsunuzun tepkisi asiri geldi bana
Yatak odanizin nerede oldugunu biliyordur neticede
Asker eglencesi olunca napalim akan sular dursun mu yani?alcak sesle yapabilirler eglencelerini
Bir arkadas da yazmis konu sahibinin bebegi olacak aglayacak susmayacak vs diye ayni sey mi bu ikisi simdi Allah askina?bebek laf dinlemez ama yetiskin insanlar anlayisli olup seslerini biraz kisabilirler
Komsunuzun yerinde olsam gurultuden dolayi beni uyarsaniz cok ozur dilerdim herhalde kusura bakmayin ozel bir gun bu nedenle aklimiza galmedi der sesimi keserdim ve mahcup olurdum
Hic begenmedim bu nedenle komsunuzu ben olsam arkadasligimi gozden gecirirdim ama siz baya anlayislisiniz sanirim
umarım büyütmezler tek temennim o yönde zatenonların olduğu kadar sizin de özel bi durumunuz varmış üstelik hamilesiniz.haklısınız yani. kötü konuşmamış rica etmişsiniz büyütmeye gerek yok yüzyüze gelince yine konuşursunuz..
O zaman canim karsilasinca hic uzerinde durma akisina birak bakalim komsun ne yapacak? Hem suclu hem guclu olur da uste cikmaya calisirsa kestir at gitsinanlayıştan ziyade duygusal bakıorm biraz zor zamanımda yardımcı olmuş insanlar çünkü o yüzden kestirip atmak istemiorm bi anda. hatta sırf bu yüzden bu konu silinsin bitsin istiorm ama olan oldu işte yapcak bişi yok geride bırakıp önümüze bakmak istiorm sadece
bence onlarda anlayış gösterirler çünkü sizin de hassas bir gününüzdüherkes herkesi idare edio umarım onlarda benim bu mazeretimi bu seferlik idare ederler çünkü o gün dolma noktamdaydım daha önce yazdığım gibi belki normal bi günde idare edebilirdim ama o gün herşey üstüsteydi dediim gibi. bunu onlarlada yüzyüze gelince konuştuumuzda umarım onlarda anlayış gösterirler
aynen zaten 1 haftadan öncede gelmicekler bildiim kadarıyla dolayısıyla olayın üstünden de 2 hafta falan geçmiş olcak hem de tatil annesi falanda geldi kızın unutadabilir o unuturssa bende hiç konusunu bile açmıcamO zaman canim karsilasinca hic uzerinde durma akisina birak bakalim komsun ne yapacak? Hem suclu hem guclu olur da uste cikmaya calisirsa kestir at gitsin
bakalım zaten olayın üstünden 2 hafta falan geçmiş olcak onların buraya dönüşü o zamana unutmuş olurlar die umuorm onlar unutursa bende hiç bidaa konuyu gündeme getirmei düşünmüorm zatenbence onlarda anlayış gösterirler çünkü sizin de hassas bir gününüzdü
sık tekrarlanan bi durum olmadıını biliorm zaten normal bi zamanda olsaydı muhtemelen bu tepkiyi vermiceimi de biliorm iki taraf içinde kötü denk geldi çünkü o gün ki ruh halim gerçekten iyi değildi hala da aynı problem devam ediyo zaten hamile bi bayan olarak eşinin işsiz kalmış olması gelecek korkusu yaşatan büyük bi problem ve çözülmüş diil. samimi olduğum biri olduu için anlayış göstereceğini ve durumu geride bırakcağımızı düşünüorm çünkü tamamen hatalı dahi olsam gerçekten bu kız neden böyle davrandı die düşünebilcekleri kadar tanıyolardır beni diye umuyorumSık sık tekrarlanan bir durum değilse hoş görü gösterebilirdiniz. Onlar başka yere geçebiliyorsa siz de evinizin başka bir odasına geçebilirdiniz bence. Üstelik asker uğurlamak için toplanmışlar, o kadar komşuluk hakkınız yok mu yani?
zaten samimi olduğumuz için vermiş olduğu tepkiye daha çok üzüldüm çünkü normalde benim öyle bi tepki vermiceimi bilmesi gerekir gerçi onlarında özel bi durumu olduğu için o anda oda bunu düşünememiş olabilir o yüzden bende tepkisine şu an anlayış gösteriorm. umarım o da durumumu anladıktan sonra bana anlayış gösterir ve konu kapanır iki taraf içinde kötü denk gelen bi gündü.Özel bir günmüş ve uyardığınız saatte çok geç değilmiş.. İdare edebilirdiniz bence yada komşunun dediği gibi oda değiştirebilirdiniz hergün yapılan bir etkinlik değilmiş ve üstelik samimi imişsiniz
ikimizde durumumuzdan haberdar değildik ikimizde durumlarımızı öğrendikten sonra tepkilerimizi çoktan vermiş olduk dolayısıyla önemli olan bundan sonraki karşılaşmada nası bi yol izliceimiz olcak. umarım konu kapanıp bida açılmazda karşılıklı bida gerilmeyiz çünkü tekrar tekrar konuşup gerilmek istemediim bi konu uzasın istememIki Tarafında kendine göre haklılıkları var. Siz hem hamilelikten, hemde o gün Yaşadığınız ekstra stresten dolayı, hem daha alıngan hemde sinirliydiniz mutlaka. Komşuda asker uğurlaması yapıyormuş, dügün Nişan falan olsa bende kızarım ama bu durumda istersen sabaha kadar konuşsunlar,ayrı bi hassasiyetim söz konusu olurdu. Sizde bilmiyormusunuz böyle bi durum oldugunu, Komşuda sizin o günkü ruh hâlinizi bilmiyorsa karşılıklı alınmalar olmus. Bi kek yapın ve o günkü durumu açıklayın eminim anlayacaktır
onlarda durumu bilmiodu bende onların durumunu bilmiodm. kaldı ki gecenin 12sinde yine hafta içi başka bi komşumuz düğün sonrası gelin getirip site içinde eğlence yaptıklarında ses çıkarmayıp anlayış göstermiştik çnkü özel bi durumdur 1 günlüktür biter gider bunu da bilen komşumuz ben bu şekilde tepki verince noldu bu kıza der diye düşünerek zaten rica ettirmiştim ama onunda kendince özel bi durumu olduğu içiin o da anlayış gösteremedi. bundan sonraki tavırlar zaten önemli olan. bakalım eşim içinde 1 2 yerle görüşmesi oldu umarım olumlu sonuçlanır çünkü ona ne kadar belli etmek istemesemde beni baya korkutuo işsiz kalmış olması =(Bence komsunuz hatalı. Orda asker eglencesi yapiliyor gulup egleniliyor burda hamile bir bayanin eşi işten cikarilmis uzuntu duyuyor. Kadin hem uzulup aglasin hem eglenenlere anlayis mi gostersin. Samimi olan insan zatn bu kadin bana boyle kaba davraniyosa vardir bisey der aciklama yaptigi halde boyle tavir takinmasi hic hos degil. Asla ozur dilemeyin sizin sikintiniza anlayis gosterip destek olmasi gereken onlar. Sen normal.gunde huysuzluk edip oyle davranmadin. Sikintin olmasa sen hatalisin ne olacakki derdim ama senin icinde bulundugun sorun kucumsenecek bisey degil. İnsallah esiniz de tez vakitte daha iyi bir is bulur siz kendinizi uzmeyin yeter ki
ya gerçekten laf olsun die demiorm normal bi zaman olsa gerçekten vereceğim tepki çok daha normal oldurdu zaten. daha doğrusu o zaman zaten eşimi arattırıp ön balkona geçin dedirtmezdim. empati yapıorm ben öle bişi yapsam onlar bana böle bişi deseler karşımdakine pardon der başka odaya geçerdim ama kendi kendime de sinirlenirdim yalan olmasın neden böle bi tepki verdi die. sonra gelir burda yazardım böle böle oldu bana ön balkona geçin dedi yakın komşum falan die ama en azından ona kesinlikle sen başka odaya geç demezdim ona da eminim yani. neyse olan oldu önemli olan bundan sonra yüzyüze gelindiinde verilecek olan tepki zaten.Bence haklı olan sizsiniz. 9'dan 11'e kadar dayandım demişsiniz, idare etmişsiniz zaten. Her zaman gürültü yapmıyor olmaları rahatsız olan kişinin insiyatifine göre değişir, ilk defa oluyor diye anlayış gösterme mecburiyetiniz yok ki. Genelde çoğunluk ilk seferde uyarmaz ama bu bir tercihtir. Komşunun tepkisi asıl tuhaf olan. Normal insanlar böyle bir rica üzerine mahçup olurlar, kusurumuza bakmayın derler ve konuyu kapatırlar. Asker uğurlaması olması onlara milleti rahatsız etme hakkını vermez. Bir de utanmadan tavır yapıyor, kendi evinize başka yere geçmenizi ve idare etmenizi söylüyor. Onun asker uğurlaması varsa siz de hamilesiniz, sizi kim idare edecek? Kötü bişey dememişsiniz ki, ön balkona geçer misiniz diye rica etmişsiniz. Komşunun tavrı çok saçma yani.
Ben olsam asla özür dilemem. Hatalı değilsiniz ki. Ayıp onların yaptığı, gürültü yapmış olmasından ziyade tavrı çirkin ve ayıp. Ayıp eden o.