- 15 Temmuz 2019
- 537
- 1.711
- 23
-
- Konu Sahibi Kingdom9821
Buyuyunce annem atar kesin taniyorum onu onun icin alistirmak istemiyorum elimden geleni yapiyorum amaKıyamam o miniğeee
Eğer çok yavruysa eve alsanız sizin odanızda bile yaşar bir süre. Belki o zamana kadar anneniz yumuşar. İnternette çok fazla anne baba var önce hayvan istemem diyor, sonra da inanılmaz bağlanıyorlar.
Ama anneniz bir süre geçtikten sonra yeter artık diyip eve alışmış yavrucağı sokağa da salabilir. Annenizi siz tanıyorsunuz. Kararı siz vereceksiniz.
Balkonu dusundum ama biz dorduncu katta yaşıyoruz balkon cok kotu esiyor komurluk cok sicak genişte yun falan ortu koydumKomurlukte bakmaya devam edin lutfen dediginiz gibi disarisi soguk bu sartlarda disarda yasama sansi neredeyse yok.Sicaklik ariyordur yanina varsa bir beze sarili sicak su torbasi yoksa pet siseye yine beze sarili sekilde sicak su koyun.Evinizin balkonu varsa biraz buyuyene kadar oraya alsaniz en azindan surekli gozunuzun onunde olur zaten cok ufaksa 2-3 saatte bir beslenmesi gerekiyor.Annenize gecici olarak yuva bulana kadar idare edelim deseniz
Boyle kucagima alinca sesi solugu kesiliyor hemen sırnaşıyor komurluge koyunca sanki agliyor gibi miyavliyor cok uzuluyorumBence şu şartlarda en iyisini yapıyorsunuz. Aziz Nesin’in hayvanlarla ilgili kitabında bir kısım kalmıştı aklımda,tiktak sesi çıkaran saatler varya bu üzerinde yattığı çuvalın içine ondan koyunca bu yavrular o sesi annesinin kalp atışı sanıp sakinleşiyordu sanki,yanlış yönlendirmek istemem yinede.