- Konu Sahibi Sadglozgrr
-
Boşanmayarak ve ikinci çocuk isteyerek evet yanlış düşünüyorsunKızlar yardımınıza ihtiyacım var25 yasindaym 6 yıllık evliym konuya nerden baslaym bilmiyirm 6 yıldır kaynanamla oturuyorduk bu arada kaçarak evlendik biz eşimle evimizi 2 sene önce almıştık bn çalışiyodm eşim calisiyodu oğluma kaynanam bakiyodu 6 yılda çok eziyet çektirdi demediği kelime kalmadı ağıza alınmayacak şeyler söyledi en sonunda bizi evden kovdu 2 ay i geçti evimize tasindik oğluma bakacak kimse olmadığı için işi bırakmak zorunda kaldım haliyle birden bire ev ayırınca baya borca girdik eşim fabrikada calisiyo ordan cikiyo fırına gidiyo toparlamak için Bn evde elimden geldikçe kisiyorm herseyimizi ama eve tasindik 1 hafta sadece baş başa kalabildik eşim le ve kardeşi geldi bize 2 aydır bizde kaliyo tamam belki bi zararı olmuyor ama rahatsz oluyorm bnm 6 yılda yasayamadim o kadar şey var ki yaşamak istiyorm eşimle ilk defa bugün eşime ne zaman gidecek dedim ve biz bebek istiyoruz bu arada esinle oda kalır kalsn ne zarari var sana dedi ise gidiyo geliyo evde durmuyor dedi Bn de zararı yok ama rahatsz oldugumu söyledim gitmesini istedi mi söyledim cunk8 bnm odaları boş çocuk odam yatak odak var ve oglumun odalasinda kaliyo kaynim biz eşimle oturamıyoruz bile sürekli yanımızda haliyle o bi yerde bn biyerde akşam olunca herkez yatağına gidiyor oğlum bizle yatıyor yatiyorz ve dün akşam kardeşi eşim evde yok biliyo bildiği halde 1 saate yemek yap misafirim var diyerek ariyo bn o yüzden gitmesini istiyorm eşimle konuşurken bağırdı çağırdı bna 2 ayda kalır 2 senede kalır dedi ne yapmalıyım bn artk çok skldim hep birileri var diye yaşamaktan önce kaynanam kaynanam vardı şimdi kayinm
Offf, bir şekilde baş başa kalsanız olacak yani…Eşim ona yardıma gidiyor gündüz işte gitmesi bnm alakadar etmez sonuca kardeşi ama evime getirmesine dayanamiyorm artk ve ikinci bebeği düşünüyoruz dedim bu şekilde giderse asla olmaz zaten baş başa kalamıyoruz ki çocuk olsn
Eşim ona yardıma gidiyor gündüz işte gitmesi bnm alakadar etmez sonuca kardeşi ama evime getirmesine dayanamiyorm artk ve ikinci bebeği düşünüyoruz dedim bu şekilde giderse asla olmaz zaten baş başa kalamıyoruz ki çocuk olsn
bu konuda sorun kaynınız degıl1. Si bn kaynimda rahatsizim onun için yazdım asıl mesele bu
Herkez konuyu çocuğa getiriyor adam akıllı yazıp da eşinle söyle konuşsan faydası olur diyen yok
hem 19 yaşında evlenmek için kaçın sonra kayınvalide ile oturun hemen de çocuk yapın koştur koştur çocuğa kayınvalide baksın onun evinde oturun ama sadece çile çeken siz olun.uğraş didin yeni eve çıkın borç içinde ama bebek istiyoruzzz bizzzzzzz deyin üstüne de.size saygı duymayan bir de eşiniz var ama tabii 2. çocuk şarttt.asla üzülmedimm sizeeeeeKızlar yardımınıza ihtiyacım var25 yasindaym 6 yıllık evliym konuya nerden baslaym bilmiyirm 6 yıldır kaynanamla oturuyorduk bu arada kaçarak evlendik biz eşimle evimizi 2 sene önce almıştık bn çalışiyodm eşim calisiyodu oğluma kaynanam bakiyodu 6 yılda çok eziyet çektirdi demediği kelime kalmadı ağıza alınmayacak şeyler söyledi en sonunda bizi evden kovdu 2 ay i geçti evimize tasindik oğluma bakacak kimse olmadığı için işi bırakmak zorunda kaldım haliyle birden bire ev ayırınca baya borca girdik eşim fabrikada calisiyo ordan cikiyo fırına gidiyo toparlamak için Bn evde elimden geldikçe kisiyorm herseyimizi ama eve tasindik 1 hafta sadece baş başa kalabildik eşim le ve kardeşi geldi bize 2 aydır bizde kaliyo tamam belki bi zararı olmuyor ama rahatsz oluyorm bnm 6 yılda yasayamadim o kadar şey var ki yaşamak istiyorm eşimle ilk defa bugün eşime ne zaman gidecek dedim ve biz bebek istiyoruz bu arada esinle oda kalır kalsn ne zarari var sana dedi ise gidiyo geliyo evde durmuyor dedi Bn de zararı yok ama rahatsz oldugumu söyledim gitmesini istedi mi söyledim cunk8 bnm odaları boş çocuk odam yatak odak var ve oglumun odalasinda kaliyo kaynim biz eşimle oturamıyoruz bile sürekli yanımızda haliyle o bi yerde bn biyerde akşam olunca herkez yatağına gidiyor oğlum bizle yatıyor yatiyorz ve dün akşam kardeşi eşim evde yok biliyo bildiği halde 1 saate yemek yap misafirim var diyerek ariyo bn o yüzden gitmesini istiyorm eşimle konuşurken bağırdı çağırdı bna 2 ayda kalır 2 senede kalır dedi ne yapmalıyım bn artk çok skldim hep birileri var diye yaşamaktan önce kaynanam kaynanam vardı şimdi kayinm
SüperBu arada sen adamla baş başa kalmak istiyosun ama adamin öyle bi derdi yok.
Eşin laf dinlese karısının lafını dinlerdi, o adama bizim laflar etki etmez. Adam rahat, hizmeti eden o değil, yalnız kalma diye bir derdi olmadığına göre ahım şahım bir cinsel istek de yok, bari macun falan yedir gizliden, böyle enerji veren tatlılar da yapabilirsin, kendi keyfi söz konusu olunca adım atar belki.1. Si bn kaynimda rahatsizim onun için yazdım asıl mesele bu
Herkez konuyu çocuğa getiriyor adam akıllı yazıp da eşinle söyle konuşsan faydası olur diyen yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?