Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim cevabın için umarım faydası olur .dilayza sana en etkili yolu soyleyeyim aglasa da birakacaksin ikna isini evde yap okulda sinifin onunde asla bekleme sen tedirgin olursan oda olur. ogretmen cocugu iceri alacak cocuklar iceri girince 10 dk susuyor. ilk hafta duran cocuklar sıkılıp gitmek istemeye biliyolar. bahanesi cok olur. yanliz sunu sor seni baska sinifa alsak ogretmenin degisse daha mutlu olur musun o zaman keyifle gider misin bu sana sorunun kaynagini gosterir. aglan cocugun eve gonderilmesi hata bi kete istemezsen gitmezsin mesaji verir.
Öğretmenim ben de size teşekkür ederim içten tavsiyeleriniz için.Bu arada Cvp veren arkadaşlara teşekkür ederim , evde bebek ve ev işi okulda nefes almadan geçen zaman , kimseyle konuşamıyorum bunları..Hazırlık yapmak için okula erken gidiyorum 1 saat filan inanın bunu farkeden veliler getiriyor erkenden çocukları.. Defalarca tembihledim ben hazırlık yapmak için geliyorum diye, diyorlar ki hocam biz dururuz bi köşede( bazılarıysa kapıdan Salıp gidiyor arkasına bakmadan ..Saate bakıyorum daha derse 1 saat var çocuk sınıfa girmiş koşturuyor (