yanlış hareket bir akıl verin şu kandil günü çok bunalımdayım hiç iyi değilim Allah rızası için

İlginç olmuş. Bı daha tekrarlamayin. Nişanlısının yerine koyun kendinizi. Eski platonik aşk durduk yere mesaj atıyor .

Hiçbir amacım yoktu sadece okul zamanlarından bana yaptığı iyilikler için teşekkür etmek istemiştim hakkı çok geçmişti bana

İyi de ne gerek vardı,bu kadar zamandan sonra..artı herkes kendi yolundayken.
Haklısınız .. Gerçekten kötü bir niyet yoktu herkes yine kendi yolunda zaten karşı tarafın da kötü niyeti yoktu.. ve çok pişman oldum bir daha asla tekrarlamam ..nefes alamıyorum

Bunu anlatirken neden esinizle sorun yasadiginjz ama astiginizi belirtmek istediniz onu anlayamadim. Bence sucluluk duygunuz bu cumlenin altinda gizli.

Yanlış yaptığımı düşünsem ve vicdan azabı çeksem bunu eşimle paylaşmak isterdim sanırım ben. Vicdanımı böyle rahatlatırdım. Evli değilim tabi varsayımda bulunuyorum sadece.

Bunu anlatirken neden esinizle sorun yasadiginjz ama astiginizi belirtmek istediniz onu anlayamadim. Bence sucluluk duygunuz bu cumlenin altinda gizli.

bu cümleleyle ilgisi Yok biz eşimle arkadaşken okulda sorunlarımız oluyordu kendisi de ister istemez duyuyordu ondan sorunlar halledildi değil mi dedi ona ithafen cevap verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…