• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yanlış gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hayatcandann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2017
593
251
103
29
Kizlar erken gebelik testi yaptım ilk silik cizgi vardi aradan yarim saat 1 saat gecti test baya koyulasti kesin hamileyim dedim artk 2 gün gecti kan verdim sonucu gorunce şok oldum 0.100 negatif. Tabi kana inandim .suan 35 gun falan oldu pko oldugum icim adet gecikmem normal ama sürekli bi kasık agrisi ve gogus sizlamasi var çubuk teste degilde kan da yanlislik olamaz demi kizlar imkansiz :)

Eklentiler

• 20220423_161417.jpg
    20220423_161417.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 403
Kizlar erken gebelik testi yaptım ilk silik cizgi vardi aradan yarim saat 1 saat gecti test baya koyulasti kesin hamileyim dedim artk 2 gün gecti kan verdim sonucu gorunce şok oldum 0.100 negatif. Tabi kana inandim .suan 35 gun falan oldu pko oldugum icim adet gecikmem normal ama sürekli bi kasık agrisi ve gogus sizlamasi var çubuk teste degilde kan da yanlislik olamaz demi kizlar imkansiz :)
Başka bir yerde tekrar mı kan versen acaba. bu kadar yanlış olacağını sanmıyorum ya. çok bariz pespembe çizgi var...

Bu test kac kez hep yanlış cıktı ama bu kadar koyu hic olmadı

Ben bu teste çok güvenmiyorum, (Bende de yanlış ölçüm vermişti) kaset test al dene ilk 5 dk silik çıkarsa hamilelik var demektir... Çıkmazsa yok :KK43:(

Ben bu teste çok güvenmiyorum, (Bende de yanlış ölçüm vermişti) kaset test al dene ilk 5 dk silik çıkarsa hamilelik var demektir... Çıkmazsa yok :KK43:(
Merhaba sizce silik çizgi var mı 2 haftadır farklı testler yapıyorum hep silik çıkıyor baya net ama bu testte yA varla yok arası anlamadım adetim 7 gün gecikmişti oldum 2 gün yA sürdü yA sürmedi :( bende şüphe ediyorum sizce var mı

Eklentiler

• 43F917CC-1B70-4679-9EB0-DC95FD60C069.jpeg
    43F917CC-1B70-4679-9EB0-DC95FD60C069.jpeg
    65,4 KB · Görüntüleme: 252
  • 1CF3DDF2-486A-4B36-B31A-885472577AD2.jpeg
    1CF3DDF2-486A-4B36-B31A-885472577AD2.jpeg
    118,6 KB · Görüntüleme: 205
Merhaba sizce silik çizgi var mı 2 haftadır farklı testler yapıyorum hep silik çıkıyor baya net ama bu testte yA varla yok arası anlamadım adetim 7 gün gecikmişti oldum 2 gün yA sürdü yA sürmedi :KK43: bende şüphe ediyorum sizce var mı
Ben göremedim canım🥺

Merhaba sizce silik çizgi var mı 2 haftadır farklı testler yapıyorum hep silik çıkıyor baya net ama bu testte yA varla yok arası anlamadım adetim 7 gün gecikmişti oldum 2 gün yA sürdü yA sürmedi :KK43: bende şüphe ediyorum sizce var mı
hamile degilsiniz adet 7 gun gecikse baya baya koyu cizgi olur

Back