Saç Rengi ve Saç Boyama Yanlis boyama sonucu sacimi mahfettim.Yardima ihtiyacim var!!!

vannessa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
7
1
86
İstanbul
Merhaba arkadaslar,

Iki gün önce uclarinda aciklik olan koyu kumral sacimi koleston acik sari 9 oksidan ile boyadim.Ne diye acik sari aldim onu da bilmiyorum. ( gözüm okadar dönmüs demek ki )
Bu siralar kendini gösteren günes ile icimde bir ilkbahar esintisi vardi ve bu esinti bana sac rengimi azicik daha ( bir ton ) acmam gerektigini söylüyordu.
Ben de iki gün önce, ggünesli bir günde kosa kosa sacimi bir ton acacagini düsündügüm boyayi hevesle satin aldim.
Almaz olaydim.Aksam sacimi boyadiktan sonra sok üstüne sok yasadim resmen.
Sacimin rengi iki üc ton acildi.Üstelik dengeli de degil.Sacimin dipleri civciv sarisi olurken alt kisimlari biraz daha koyu oldu ,karamel gibi.Ayrica isiksiz ortamda igrenc bir karamel,acik kahverengi gibi gözükürken ,günesli ortamda cirtlak sari oluyor ( aralarinda ne hikmetse turunculuk görüyorum).Parliyor bir de ;((
oysa ben acik küllü kumral gibi bisey istemistim.

resmini de cekip koyacagim ancak simdi hemen sormak istiyorum.

bu sac kurtarilir mi? Acik küllü kumral yapsam sacim daha da mi acilir yoksa rengini bir ton koyulastirip cirtlak sariyi ve turunculugu matlastirir mi?
Koyu küllü kumral daha mi iyi gelir?
Sacim yiprandi gibi sizce iki hafta bekleyeyim mi ?

mafoldumben offff cok sinir bozucu ..ne hayal etmistim simdi iki gündür basimda bereyle dolasiyorum.

cevaplariniz icin simdiden tesekkürler

cnm aynı şeyler benimde başımdan geçtii..malesef iki sene geçti ve hala eserleri var saçımda...küllü renge boyarsan saçın mat olur...koyu kumrala boya bence...birasda uclardan kestir kendine gelsin saç..

bence saçını 2 hafta sonra koyu kumrala boya. küllü renkleri bende sevmiyrm saçı mat, cansız gösteriyr.

yandim :1shok: iki hafta ya disariya cikmicam ki cikmam gerek okul var ya da iki hafta boyunca bere takicam..daha da kötüsü su igrenc renge katlanmak zorunda kalicam...

Su an saclarimi kisacik kestirip simsiyaha boyayasim var (( pöffff

tamam yilmak yok....iki hafta sonra hersey güzel olacak

yarin resim yüklücem ama umarim yüklüyebilirim....

cevaplariniz icin cooooooooook cooook tesekkür ediyorum...öpüyorum sizi

banada aynısı oldu bende kuyu duran uclarını 15dk daha fazla beklettim cünkü sarı boyalarda sacınızın ısı alan kısmı cok acılıyor (dip kısımları)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…