Yanlış Anlarmı? Yardım edin

biraz bekle bakalım o konu açmaya çalışacak mı? eğer konuşmak isterse kısada olsa bişeyler yazar

canım...
1- bence sen bu çocuğu seviyorsun ama onun sevdiğini sanmıyorum
2-aceleci tavırlardasın buda senin hata yapmanı sağlıyo
3-gelelim onun dediği bi şey vardı "görsünler mi ne demiş ya " sen niye hemen kendine alındın ki ya onun brden fazla görüştüğü kız varsa
4-bence senin mesaj atman yanlış bırak o atsın o zman kafanda birşeyler oluşur yavaş yavaş ama net değil tabii
5-hiç ilgilenmiyorsa salla gitinn bence seven hoşlanan insan böyle yapmazz senin yaptığını yapar dı.

üzgünüm ama ben böyle düşünüyorum .

he birde erkek arkadaşım olduğunu falan mı düşünüyo demişsin ya gene yanlış okumadıysam erkek arkadaşı olan bi insan bu kadar ilgilenmez bir erkekle derr diye düşündü =)

evet sevmiyor bence de, zaten beni hiç kimse sevmedi bu zamana kadarbende salak gibi umutlandım ne safım, bu kaderim benim bilmem lazımdı, sevilmemek kaderim artık kabullenmem lazım bunu....

saçmalama canım ya sen niye onlara muhtaç olasın ki onlar sana muhtaç olsun hemende karamsarlığa bağladın yaşın kaç daha senin daha çok uzun yolunn var kısmetse üzülme

saçmalama canım ya sen niye onlara muhtaç olasın ki onlar sana muhtaç olsun hemende karamsarlığa bağladın yaşın kaç daha senin daha çok uzun yolunn var kısmetse üzülme

24 yaşındayım ve bu yaşıma kadar 1 kişi bile benden hoşlanmadı... hiçkimse bana gelip senden hoşlanıyorum bile demedi. alıştım artık, kabullendim

Yazdıklarınıza bakınca bende ortaokul veya liseli zannettim sizi.
Bu facebook olayını bu kadar büyütmeyin bence.
Hem şu da var, bir erkek birinden ilgi duyup, hoşlanıyorsa ilk adımı daima o atar.
Buna adım gibi eminim.

Alnında yazıyordur biri. Allahtan hayırlısını iste bu devirde en önemlisi bu çook insan hoşlanıyorum deyip 1 ay 2 ay flört edip bırakıyo.

Bakın eğer facebokta konuşup telefonla konuşmuyorsa sanal alemde can sııntısını gidermek için yapıyordur aynısı benimde başıma geldi yaşım 19 daha ama birini çok sevmştim bizde facede konuşuyorduk ama telefonla falan alakası yok yazmıyordu sürekli konuşuyordu sanal ya işte adı üstünde sonra bir gün kazandı üniversiteyi gitti o zman yazdımben buna yazmadı ee niye yazmadı arkadas olarak görüyordu diyelim hadı niye yazmadı cevapb asit duyglarımla oynadı duygularınızla oynamasına izin vermeyin ben şimd halao çöküntünün içindeyim kendi kendime bi dünya kurmuşum işte hayal alemindeymişim sonra anladım ama cok zor oldu kendine gelmen baya zaman alıyor.

Son düzenleme:

arkadaşlar sağolun cevaplarınız için...

yaptım bunu inanamıyorum! bu deliliği yaptım, ona seni seviyorum dedim...

'inan ne diyeceğimi,ne yazacağımı bilmiyorum' dedi. başkada birşey demedi.yani

karşılık bulamadım. çok kötüyüm şu an

Neler hissettiğini tahmin edebiliyorum, ama karşılık vermemesi de vermesi kadar doğal bir durum. Kendini kötü hissetmen için bi neden görmedim eğer bozulduysan onun tavrına.. Eğer o buna değerse, peşinden gitmelisin ama üzerine düştüğünü belli etmeden, değilse hiç uğraşma bence.Her duygu yoğunluğunu kaybeder, sen kendinden değerler kaybetme de canım. Üzülme de lütfen. Hayat her zaman istediğimizi vermez. Hırslanmadan oldurmak için uğraşabilirsin, dediğim gibi çok baskı yapıp üzerine gitme daha da uzaklaştırırsın. Allah gönlüne göre versin. İyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…