yanlış anlama=) akıllara zarar sözler...

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
Şu anda elinde tuttuğun alet bir uzaylının cinsel organıdır.
Her tuşa bastığında uzaylı zevk alıyor.
Eğer bu mesajı okurken gülüyorsan demek ki sende zevk alıyorsun.

Güçlü kolları ile beni koltuğa oturttu, üstüme abandı,
eline aldığı kocaman aletini ağzıma soktu,
çok canım yandı ve ağzımdan kanlar akıyordu; ama çürük dişimi sonunda çekmişti

Yat dedi yattım, aç dedi açtım, aletini çıkarıp soktu,
işini bitirdiğinde kan gelmeye başladı, çok korkmuş ve acı çekiyordum;
çünkü ilk kez diş çektiriyordum!

Her gün ağzına al, okşarcasına dudaklarının arasında gezdir, zevkin doruklarına ulaştığında daha da hızlan ve sonra macunu tükür,
fırçayı temizle diş sağlığına dikkat et.

İki uzaylı benzin istasyonuna gitmişler, biri benzin pompasını tutmuş dötüne sokmuş, diğeri ona şaşkın bir bakışla: "Bu yaptığın normal mi?"demiş.
Diğeri ise:"Hayır kurşunsuz.".demiş.

Kocamandı, elimde tam olarak tutamıyordum, çok büyüktü, aşağı yukarı salladım tam fışkıracakken ağzıma dayayıp hepsini içtim coca-cola’yı çok seviyorum

Sen sen ol kapı önünde aşk yapma, aşkın gözü kördür ama komşununki asla.

Bütün gece uğraştım bir türlü delinmedi, o kadar zorladım bana mısın demedi, sabret sevgilim şimdi olacak OOOOhhhhh, delindi, kulaklarına takabilirsin küpeni...

Dün gece seni o kadar aradım ki, soğuk vücuduma dokunmanı o kadar istedim,
yatağa sensiz ve çıplak girmek zorunda kaldım, neredeydin benim canım pijamalarım.

Elleriyle beyaz vücuduma ellediler, dudaklarıyla emdiler, ateşleriyle yaktılar, bilmem ne istediler benim gibi sigaradan

Boynuma sürterek göğüslerinin arasından, aşağıya, kalçamın yanına kadar getirip, yuvasına oturttum, çıkan şılak sesi bana güven veriyordu, sende emniyet kemeri

YORUM YAPMAYANIN BİLGİSAYARI BOZULSUN...
:Roflol:

• Konu Sahibi EU1
töbe töbee=))
bide bilgisayarı bozulsun demiş :Roflol:

• Konu Sahibi EU1
kurşunsuz olayı koparmış harika yaaa eline sağlık
tek tek hepsi çok güzle (pc yi kurtardık mı)

• Konu Sahibi EU1
şincik mecbur yorum mu yapcezz :ecrin_bebek: hepside çok akıllaa zarar ciddenn

• Konu Sahibi EU1
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 cnm emeğine sağlık iyi geldi gülmek akşam akşam

• Konu Sahibi EU1
ilk okumaya başladığımda bu ne ya dedimm !ama anladımki dişmişşşşş.helal sana.:)

• Konu Sahibi EU1
daha çok yeniyim kızlarr.ama iyiki kulübe katılmışımm çok hoşuma gittiiii :)

deli sende:))))) güzeldi be ben güldüm demekki zevk alıyorum:)

bilgisayarımın bozulmasını istemiyorum:1rolleyes: ilk baştaki anlamları yanlış anlaşılıyo ama sanırım o benim fesatlığımdan:1rolleyes:

çok hoşuma gitti akşam kocişede okuyumopuyorumnanaktan

Yapmayacağım yorum falan :jeyyar: şu an işteyim PC bozulursa teknik servis 2 dk.da halleder. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…