Y
yalp
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi yalp
kıslar sir ile bıyığımı aldırırken dudağımın üzeri yanmış sıcağı sıcağına anlamadım ama sabah uyandığımda kırmızı bir iz varmı yanık izi sizce iz kalırmı ne yapabilirim:uhm:
arkadaşım ben bi keresinde yüzümü yakmıştım yanlışlıkla ütü ile çok fenaydı araştırdımyara ve yanık ları izsiz bi şekilde kantoron yağı geçiriyomuş ben denedim ve ize dair hiçbişi yok yüzümde aktar sana nası kullanacağın tarif eder kalırmı kalmazmı die düşünme önlemini al bence
Hemen vazelin sür. Olabildiğince çabuk. Evda oluşan -ağır yanıklar hariç- su toplayanlarda en ideali vazelindir. Üzerine arkadaşın dediğini de uygulayabilirsin. Yine de önce dr. derim.
tatlım geçmiş olsun silverdin krem sürüm yanık kremi zaten birde kauk oluştuğunda soymazsan iz kalmaz
küçük bir hatırlatma yapmak istiyorum birde sir ağdada yapılan en büyük yanlış bu zaten yanıkda ondan oluşuyor sir ağda ile bir yerinizi alırken sadece bir kere sürmeniz gerekiyor aynı yere birden fazla kez sir sürüp alırsanız istenmeyen sonuçlarla karşılaşabilirsiniz...
teşekkür ederim nasıl kullanmam gerek birde bu gün 2. gün