Yank...

Y

yalp

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi yalp
kıslar sir ile bıyığımı aldırırken dudağımın üzeri yanmış sıcağı sıcağına anlamadım ama sabah uyandığımda kırmızı bir iz varmı yanık izi sizce iz kalırmı ne yapabilirim:uhm:

• Konu Sahibi yalp
arkadaşım ben bi keresinde yüzümü yakmıştım yanlışlıkla ütü ile çok fenaydı araştırdımyara ve yanık ları izsiz bi şekilde kantoron yağı geçiriyomuş ben denedim ve ize dair hiçbişi yok yüzümde aktar sana nası kullanacağın tarif eder kalırmı kalmazmı die düşünme önlemini al bence

• Konu Sahibi yalp
Hemen vazelin sür. Olabildiğince çabuk. Evda oluşan -ağır yanıklar hariç- su toplayanlarda en ideali vazelindir. Üzerine arkadaşın dediğini de uygulayabilirsin. Yine de önce dr. derim.

• Konu Sahibi yalp

tatlım geçmiş olsun silverdin krem sürüm yanık kremi zaten birde kauk oluştuğunda soymazsan iz kalmaz

küçük bir hatırlatma yapmak istiyorum birde sir ağdada yapılan en büyük yanlış bu zaten yanıkda ondan oluşuyor sir ağda ile bir yerinizi alırken sadece bir kere sürmeniz gerekiyor aynı yere birden fazla kez sir sürüp alırsanız istenmeyen sonuçlarla karşılaşabilirsiniz...

• Konu Sahibi yalp

teşekkür ederim nasıl kullanmam gerek birde bu gün 2. gün

• Konu Sahibi yalp
Hemen vazelin sür. Olabildiğince çabuk. Evda oluşan -ağır yanıklar hariç- su toplayanlarda en ideali vazelindir. Üzerine arkadaşın dediğini de uygulayabilirsin. Yine de önce dr. derim.

çok teşekkür ederim denerim

• Konu Sahibi yalp

yarın sabah eczaneye sorucam hatırlatma için sağolun her zaman gittiğim kuafördeki kız aldı herzaman ikinci kez geçiyor üstünden ama ilkkez geliyor başıma ilginiz için teşekkürler

• Konu Sahibi yalp
teşekkür ederim nasıl kullanmam gerek birde bu gün 2. gün

pamuğa dök ve yanan yerin üzerine koy aklına geldikçe yap bi zararı yok geçene kadar zaten 2 yada 3 gün içinde geçer silverdin yanık kremi ama acısını geçirmek için kullanılıyo daha çok ayrıca bu yağ yanığın önce kabuk bağlamasını sağlar ve kavlatır daha sonrada izsiz bi şekilde geçirir

• Konu Sahibi yalp
teşekkür ederim sağolun mutlaka denicem

silverdin krem sür yanıklar için, ağrı varsa anestolle karıştırabilirsin eczanelerden alabilirsin..geçmiş olsun..

canım anladığım kadarıyla tam bi yanık değil,tahriş gibi.. Bendede oluyo. Bepantene krem sürebilirsin.Yada silverdin.. Zaten muhtemelen 1 hafta içinde hiç bişe kalmıcaktır..

evet bepanthene surun benım de basima gelmisti aklima geldikce suruyordum hic bir sey kalmadi.

arkadaşlar ilginize çok teşekkürler gülerken acıyor annemde bepanten sür dedi bugün sürdün kantaron yağınıda kullanmak istiyorum iz kalmasın diye çok çirkin bir leke olur

4 gün önce bacağıma sıcak çay döküldü soyuldu biraz. şimdide kabuk bağladı. ama etrafında su kabarcıkları oluştu. hıc bı sekılde patlatmadım. korktum doktorada gıtmedım ılk gun gıttıgımde anestol pomad kremını vermıstı.ılk gun kullandım. sımdı su toplayan yerlerı kendılıgınden yayılıor. bu kotu bıseyın habercısı deıldır dımı arkadaslar. o sımdı ınen su kabarcıkları yayılıp kabukmu baglar sonra geçer oylemı ? zeytın yagı sur dıorlr yarayı yumusatır kabuk baglamaz dıye bısı yapamıorm lutfen cvp verın . korkuorm(

canım benim bacağıma kaynamış ağda döküldü okadar kötü durumdaydıki kesinlikle iz kalır demiştim. annem yumurtanın sarısını ayırıp tavada yagsız bi şekilde kavurdu yumurta yanıncaya kadar simsiyah oldu ve yagı cıktı o yağını sabah akşam sürüdm kısa sürede gecti vede hiç iz kalmadı bi dene istersen kesinlikle iz kalmıyor inanılmaz bişey

ilgilendiğin için tşk ederim. dediğinizi denicem. ama benım korkum su topladı ve o dagıldı bacagımda kaldı yanı soyulurmu kendı derım duzelırmı bılmıorm. sılverdın krem verdı doktor onu suruncede yumusuo, kabul baglasın kopsun gıtsın ıstıorm o yuzden kremde kullanmıorm. yanlıs bısımı yapıorm dıe dusunuordm. iz kalırsa kalsın artık ondan geçtım. ama suan ne yapıcaımı bılmek ıstıorm

bende maşa yaparken yanagıma maşayı 1cmlik yer kadar degdirdim 4gün felan oldu kabuk bağladı smdi napcam ben ya iz kalırsa (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…