Yanıyorum zayıflığıma da üşengeçliği ne yapmalı?

Evet hıc canım cekmıyor. baklavayı cok severım ama 1 tane yıyınce midem o kadar tıkanıyor ki 2. yi yiyemıyorm. 1 tabak çorbayla doyarım. Yemek yemeyi sevmıyorum keşke canım çekse (
Aynı ben ya
Ben bazen kahvaltıda çeyrek ekmekle bişiyler yiyorum ertesi güne kadar başka bişey yemiyorum..
Sadece su içiyorum hiç canım istemiyo. Açlıkta hissetmiyorum
Açlık hissetmeyincede hiç yemiyorum . Üşengeçlikte had safhada...
170 boyum var 45 kiloyum adet dönemlerimde daha da düşüyorum.
41leri gördüğüm bile oldu..
Hayatımda ilk defa geçtiğimiz yaz 50nin üzerine çıktım 52 oldum o da sevgilimin zorla yemek yedirmesiyle.
Okul bitip eve döndüm bi haftada 4 kilo verdim

Hastanelere gittim ilaçlar tozlar karışımlar kullandım hiç biri iştahımı açmadı..
Çok yersem midem bulanıyo kusuyorum hatta..

Ahh sen cnm tam beni anlatmışsın ya ,demin bi başka topikte şimdi yazdım ... benim de bu üşengeçlik sorunumu acilen çözmem lazım ama nasıl bilemiyorum, seninde dediğin gibi çok şikayetçiyim bnde kilo alamama durumundan ama bunun için elimden geleni yeterince yapmıyorum en fazla 15 gün oda ittire kaktıra yani sonra bakıyorum ki bi değişiklik yok ben hemen pes bide galiba bu kilo işinde sabırsız davranıyorum hemen alayım istiyorum.olmıycağını biliyorum tabiki ama işte elimde değil bu da yaptığım işe yarasın istiyorum. sen çözüm bulabildiysen banada yardım edersin artık(

Merhaba canim banada msj atabilirmisiniz o karisimi bende kilo alamiyorum almayida cok istiyorum

bendede bi ara fena üşengeçlik vardı günde 1 öğünle duruyordum sonraları öğünlerm düzeldi ama şu var ben göbekten kilo alıyorum ne yesem direk göbek çıkıyor hele yatmadaan önce yiyosam hazmedemezssem direk afedersin lavaboya çıkarıyorum,psikolojk olarak rahatlatıyor bu beni nedense.belkide ondandr 2yıldır aynı kilodayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…