Merhaba ben hayatım boyunca 170 boy 50-51 kiloydum.Durumum cok ta vahim degildi aslında ama herkes cok zayıfsın biraz kilo al deyince de moralim bozulurdu ister istemez
malum bizim toplumumuz eger podyuma çıkıp mankenlik yapmıyorsan zayıf insanları pek sevmiyor genelde balık etli olduklarından olsa gerek ) Daha sonra hamile kaldım canım ne çektiyse yedim ki hamilelik sonrası biraz kilo kalsın diye.71 kiloyla doguma girdim.ama çok degil 1 sene sonra 53 kiloya duştum gene
bense şoyle 57-58 kilodaki halimi geri istiyordum ama olmuyordu işte bir turlu kilo alamıyordum. Sonra ikinci hamilelik gene kilo aldım.Bu sefer biraz daha kaldı kilolarım(2 sene).Uzun sure 58 kilodaydım.Ve çok mutluydum aman zayıflamayayım tekrar diye.cünkü kendimi biliyorum cok kolay kilo veriyorum ama aslaaaaa verdigim kiloyu geri alamıyorum.
ama bu yaz baktım hızla kilo veriyorum 55 kiloyu gordum tartıda ve hiç iştahım yok aman dedim bu gidişat kötü gene 52 ye 51 e düşcem.
Bu arada bir yakınım (gelinimizin kızkardeşi) kız acayip zayıftı ve bir toz kullanmış.İranlı bir aktarın icat ettigi bir toz.süte karıştırıp içiyormuşsun tok karnına acayip iştah açıyormuş kız bir ayda 4 kilo almış.Ben de sırf denemek için (cunku benim iştahımı hiçbirşeyin açamıyacagını duşunuyordum hamileliklerim hariç:) aldım ve gerçekten hamileliklerimde oldugu gibi iştahım açıldı yediklerimden zevk almaya başladım. ve daha 3 hafta oldu 3 kilo aldım hatta gunde 3 kere yapıp içiyordum şimdi 1 e duşurdum.Hala iştahım yerinde vallaha.
Ben kilo alamamanın ne kadar uzucu birşey oldugunu bildigimden yazmak istedim.Burda marka adı vermek dogrumu bilmedigimden tozun adını yazmıyorum.Yasak degilse soyleyin yazarım.
Dip not:yemezseniz asla kilo alamazsınız.Matemetik kuralıdır: Aldıgın kalori> verdigin kalori=KİLO Herkese sevgiler....