• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanıyorum zayıflığıma da üşengeçliği ne yapmalı?

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
35
biraz önce bi arkadaşın yorumunu okudum.kilo almak için elinden ne geliyosa yapmış, yorumu okuyunca kendimle ilgili bir gerçeği farkettim.bu zamana kadar hep zayıfım diye üzüldüm ağladım vs...ama ben aslında şişmanlamak için yeterince çaba sarfetmiyomuşum.bi şeyi sonuna kadar sürdüremiyorum.1 hafta çok sıkı mı yedim nasıl olsa olmuyo diye hmen bırakıyorum.artık sadece hiçbir şey yapmadan zayıflığıma dert yanar oldum.sürekli sızlanıyorum ama içimden gidip de bir şey yemek gelmiyo ve yemiyorum da zaten.

benim gibi üşengeç ve yemek konusunda çooook tembel olan var mı?bunun nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum.cünkü kilo alıcağıma olan inancım hiç yok...

evet aynı ben....43 kiloya düştüm...hep kilo alıcam diorum bu bebek mamasınu uygulycam diyorum ....ama o kdr....kilo alıcam dedikçe zayıflıyorum delimiyim ne :40: üşeniyorum yha bildiğin..annem geçen gün soordu bişeler buldun mu kg almak için...evet ama bu aralar kg alma modunda değilim diorum sonra düşündüm ne diyorum ben die :59 :halbuki ...7/24 aklımda kg almak... üşengeçliğimden,tembeliğimden bırak mama hazırlamayı buzdolabına zor gidiyorum .....:D:D:D :27: herşeye çar varda tembelliğe yokmuş...aslında birilerile aynı anda yapsam gun gun konuşssak beraber başlasak belki bi ihtimal olcak ama yalnız olunca....:51:

aah ah bu bölümü şaşkınlıla okuyorum..
bişeyi merak ediyorum canınız yemek mi istemiyo yoksa aklınıza falan mı gelmiyo ne biliyim çok merak ediyorum..
mesela iskender çekmiyo mu canınız böyle gördüğünüzde kızartmalar şerbetli tatlılar dondurmalar kebaplar pizzalar ayy ağzım sulandı..
sizin böyle sulanmıyo mu ağzınız:9::9:

bişeyi merak ediyorum canınız yemek mi istemiyo yoksa aklınıza falan mı gelmiyo ne biliyim çok merak ediyorum..
mesela iskender çekmiyo mu canınız böyle gördüğünüzde kızartmalar şerbetli tatlılar dondurmalar kebaplar pizzalar ayy ağzım sulandı..

valla ben aklına ne gelirse yiyorum ...iştahımda patlama var zaten son zamanlarda iyice ama nafile ...ibre oynamıyor hala 46 kiloyum ...etrafımdakilerde şaşırıyor yani baya yiyorsun ama nasıl almıyorsun diye ..vücut yakıyor sanırım başka açıklaması yok artık bence :36:

valla ben aklına ne gelirse yiyorum ...iştahımda patlama var zaten son zamanlarda iyice ama nafile ...ibre oynamıyor hala 46 kiloyum ...etrafımdakilerde şaşırıyor yani baya yiyorsun ama nasıl almıyorsun diye ..vücut yakıyor sanırım başka açıklaması yok artık bence :36:

yiyip yiyip kilo alamayanlardansınız yani...
46 aslında çok zayıf değil ki boyun kaç?
çok da almana gerek yok bence boyunla orantılıysa boşver bence:34:

nerdeeee...:D bnde iştah sıfırrrrr günde biir kere acıktığımı hissederim ...onuda bisküvile atıştırsam teeee öbür gün akşama bişi yemesem de olur...:51:

Evet hıc canım cekmıyor. baklavayı cok severım ama 1 tane yıyınce midem o kadar tıkanıyor ki 2. yi yiyemıyorm. 1 tabak çorbayla doyarım. Yemek yemeyi sevmıyorum keşke canım çekse :((

Evet hıc canım cekmıyor. baklavayı cok severım ama 1 tane yıyınce midem o kadar tıkanıyor ki 2. yi yiyemıyorm. 1 tabak çorbayla doyarım. Yemek yemeyi sevmıyorum keşke canım çekse :((

işte o canın çekmeme olayını hiç anlamıyorum ben:9:
doktor bu konuda ne diyo peki sebebi neymiş yani?

yiyip yiyip kilo alamayanlardansınız yani...
46 aslında çok zayıf değil ki boyun kaç?
çok da almana gerek yok bence boyunla orantılıysa boşver bence:34:

boyum 1.65 ama zayıf duruyorum...çevremdeki herkes buna takmış durumda nedense anlamış değilim ...5 kilo alsam yarar yani ama ben böyle de mutluyum :16:

biraz önce bi arkadaşın yorumunu okudum.kilo almak için elinden ne geliyosa yapmış, yorumu okuyunca kendimle ilgili bir gerçeği farkettim.bu zamana kadar hep zayıfım diye üzüldüm ağladım vs...ama ben aslında şişmanlamak için yeterince çaba sarfetmiyomuşum.bi şeyi sonuna kadar sürdüremiyorum.1 hafta çok sıkı mı yedim nasıl olsa olmuyo diye hmen bırakıyorum.artık sadece hiçbir şey yapmadan zayıflığıma dert yanar oldum.sürekli sızlanıyorum ama içimden gidip de bir şey yemek gelmiyo ve yemiyorum da zaten.

benim gibi üşengeç ve yemek konusunda çooook tembel olan var mı?bunun nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum.cünkü kilo alıcağıma olan inancım hiç yok...

Merhaba ben hayatım boyunca 170 boy 50-51 kiloydum.Durumum cok ta vahim degildi aslında ama herkes cok zayıfsın biraz kilo al deyince de moralim bozulurdu ister istemez :( malum bizim toplumumuz eger podyuma çıkıp mankenlik yapmıyorsan zayıf insanları pek sevmiyor genelde balık etli olduklarından olsa gerek ) Daha sonra hamile kaldım canım ne çektiyse yedim ki hamilelik sonrası biraz kilo kalsın diye.71 kiloyla doguma girdim.ama çok degil 1 sene sonra 53 kiloya duştum gene :( bense şoyle 57-58 kilodaki halimi geri istiyordum ama olmuyordu işte bir turlu kilo alamıyordum. Sonra ikinci hamilelik gene kilo aldım.Bu sefer biraz daha kaldı kilolarım(2 sene).Uzun sure 58 kilodaydım.Ve çok mutluydum aman zayıflamayayım tekrar diye.cünkü kendimi biliyorum cok kolay kilo veriyorum ama aslaaaaa verdigim kiloyu geri alamıyorum.
ama bu yaz baktım hızla kilo veriyorum 55 kiloyu gordum tartıda ve hiç iştahım yok aman dedim bu gidişat kötü gene 52 ye 51 e düşcem.

Bu arada bir yakınım (gelinimizin kızkardeşi) kız acayip zayıftı ve bir toz kullanmış.İranlı bir aktarın icat ettigi bir toz.süte karıştırıp içiyormuşsun tok karnına acayip iştah açıyormuş kız bir ayda 4 kilo almış.Ben de sırf denemek için (cunku benim iştahımı hiçbirşeyin açamıyacagını duşunuyordum hamileliklerim hariç:) aldım ve gerçekten hamileliklerimde oldugu gibi iştahım açıldı yediklerimden zevk almaya başladım. ve daha 3 hafta oldu 3 kilo aldım hatta gunde 3 kere yapıp içiyordum şimdi 1 e duşurdum.Hala iştahım yerinde vallaha.

Ben kilo alamamanın ne kadar uzucu birşey oldugunu bildigimden yazmak istedim.Burda marka adı vermek dogrumu bilmedigimden tozun adını yazmıyorum.Yasak degilse soyleyin yazarım.
Dip not:yemezseniz asla kilo alamazsınız.Matemetik kuralıdır: Aldıgın kalori> verdigin kalori=KİLO Herkese sevgiler....

Merhaba ben hayatım boyunca 170 boy 50-51 kiloydum.Durumum cok ta vahim degildi aslında ama herkes cok zayıfsın biraz kilo al deyince de moralim bozulurdu ister istemez :( malum bizim toplumumuz eger podyuma çıkıp mankenlik yapmıyorsan zayıf insanları pek sevmiyor genelde balık etli olduklarından olsa gerek ) Daha sonra hamile kaldım canım ne çektiyse yedim ki hamilelik sonrası biraz kilo kalsın diye.71 kiloyla doguma girdim.ama çok degil 1 sene sonra 53 kiloya duştum gene :( bense şoyle 57-58 kilodaki halimi geri istiyordum ama olmuyordu işte bir turlu kilo alamıyordum. Sonra ikinci hamilelik gene kilo aldım.Bu sefer biraz daha kaldı kilolarım(2 sene).Uzun sure 58 kilodaydım.Ve çok mutluydum aman zayıflamayayım tekrar diye.cünkü kendimi biliyorum cok kolay kilo veriyorum ama aslaaaaa verdigim kiloyu geri alamıyorum.
ama bu yaz baktım hızla kilo veriyorum 55 kiloyu gordum tartıda ve hiç iştahım yok aman dedim bu gidişat kötü gene 52 ye 51 e düşcem.

Bu arada bir yakınım (gelinimizin kızkardeşi) kız acayip zayıftı ve bir toz kullanmış.İranlı bir aktarın icat ettigi bir toz.süte karıştırıp içiyormuşsun tok karnına acayip iştah açıyormuş kız bir ayda 4 kilo almış.Ben de sırf denemek için (cunku benim iştahımı hiçbirşeyin açamıyacagını duşunuyordum hamileliklerim hariç:) aldım ve gerçekten hamileliklerimde oldugu gibi iştahım açıldı yediklerimden zevk almaya başladım. ve daha 3 hafta oldu 3 kilo aldım hatta gunde 3 kere yapıp içiyordum şimdi 1 e duşurdum.Hala iştahım yerinde vallaha.

Ben kilo alamamanın ne kadar uzucu birşey oldugunu bildigimden yazmak istedim.Burda marka adı vermek dogrumu bilmedigimden tozun adını yazmıyorum.Yasak degilse soyleyin yazarım.
Dip not:yemezseniz asla kilo alamazsınız.Matemetik kuralıdır: Aldıgın kalori> verdigin kalori=KİLO Herkese sevgiler....

aynı beni anlatıyosun varya bende öle tartıda 50 kiloyu görmedim boy desen 170 artı birde bacak boyun uzun oldugundan bacaklarımın zayıf olmasından pisikolojım bozuk kış geldiginde çizme giymeye yaz geldiginde mini etek gıymeye bayılıyorum ama bacaklarım ahh ahh :((( bekarken 48 kılo ydum hep evlendım aynı 1 sene sonra hamıle kaldım allahtan 66 kıloya kadar cıktım ınşallah dogum sonrası kalır dedım ama nafıle suan 5 yasında kısım var 50 kıloyum ve kımse benım anne olduguma ınanmıyor.... sadece 56 kılo olmak ıstıyoum :((( iştahsızlık var bendede ama gun oluyo agzım boş durmuyor gun oluyor akşama kadar canım birşey istemıyor... şu ilacın adını banada sölesene. bende aldım eczaneden ole toz bı ılaç sute karıştırmak ıcın ek gıdaymıs gunde 2 sefer ıc dedi eczacı gelır gelmez hemen ıctım 2. bardagıda ıctım yatmadan gece boyu tuvaletten cıkamadım söyleme sahip cvp özel msj atarsan ılacın ismını cok sevınırım denemek ıstıyoum bendeeeee :))))

aynı beni anlatıyosun varya bende öle tartıda 50 kiloyu görmedim boy desen 170 artı birde bacak boyun uzun oldugundan bacaklarımın zayıf olmasından pisikolojım bozuk kış geldiginde çizme giymeye yaz geldiginde mini etek gıymeye bayılıyorum ama bacaklarım ahh ahh :((( bekarken 48 kılo ydum hep evlendım aynı 1 sene sonra hamıle kaldım allahtan 66 kıloya kadar cıktım ınşallah dogum sonrası kalır dedım ama nafıle suan 5 yasında kısım var 50 kıloyum ve kımse benım anne olduguma ınanmıyor.... sadece 56 kılo olmak ıstıyoum :((( iştahsızlık var bendede ama gun oluyo agzım boş durmuyor gun oluyor akşama kadar canım birşey istemıyor... şu ilacın adını banada sölesene. bende aldım eczaneden ole toz bı ılaç sute karıştırmak ıcın ek gıdaymıs gunde 2 sefer ıc dedi eczacı gelır gelmez hemen ıctım 2. bardagıda ıctım yatmadan gece boyu tuvaletten cıkamadım söyleme sahip cvp özel msj atarsan ılacın ismını cok sevınırım denemek ıstıyoum bendeeeee :))))

Selam:) ufak bir arastirma yaptim ve daha once debu tozun ismini verenler olmus bu topikte o yuzdensakinca gormuyorum. Tozun adi bomba :) ama piyasada sahteleri de dolasiyormus ve ise yaramiyormus maalesef:( bende ise yaradigina gore demek ki orijinal:) bombakiloaldirici nokta org sitesinden siparis verdim. Yan etki kabizlik diyenler olmus ama bende olmadi sadece ilk bir hafta uykumu getirdi simdi normalim;) tamamen bitki koklerinden yapiliyormus. İran da cok meshurmus oyle duydum iranli bir tanidigi olan ark. dan o yuzden guvendim olmem herhalde diye dusundum bir cesaret aldim. İnan hic inancim yotu kesin parami cope atiyorum dedim ama 1-2 gun icinde etkisini gosterdi. Tamamen istahin aciliyor 2. Tabagi istiyor canin:)

Gece yatarken ısıttığınız süte bal ve 1 yumurta kırıp iyice karıştırıp için.Yanınada yiyeceğiniz tatlı birşeyler yapın ya da tuzlu kilo almanıza yardımcı olur.Ama en öenmlisi düzenli vakitli ve herşeyden yiyerek beslenmede.Kuruyemişi cebinze koyun fındık,fıstık ,badem vb onları atıştırın arada.Sağlıklı iseniz fazlada takmayın.Kilo düşüşü sebebinizi araştırdınız mı?hormonlarınıza baktırıp troit var mı yok mu öğrenin.Fazla çalışması zayıflık az çalışması kilo sebebi oluyor.Sağlık herşeyden önemlidir ilerde büyük ihtimalle kilo alacaksınız sağlıksız şeylere yönelmeyin.Dün daha zayıflamak isteyen birini kaybettik net üzerş ilaçla amaca ulaşmak isteyen.Kilo almak içinde bu tarz şeylere yönelmeyin.

Selam:) ufak bir arastirma yaptim ve daha once debu tozun ismini verenler olmus bu topikte o yuzdensakinca gormuyorum. Tozun adi bomba :) ama piyasada sahteleri de dolasiyormus ve ise yaramiyormus maalesef:( bende ise yaradigina gore demek ki orijinal:) bombakiloaldirici nokta org sitesinden siparis verdim. Yan etki kabizlik diyenler olmus ama bende olmadi sadece ilk bir hafta uykumu getirdi simdi normalim;) tamamen bitki koklerinden yapiliyormus. İran da cok meshurmus oyle duydum iranli bir tanidigi olan ark. dan o yuzden guvendim olmem herhalde diye dusundum bir cesaret aldim. İnan hic inancim yotu kesin parami cope atiyorum dedim ama 1-2 gun icinde etkisini gosterdi. Tamamen istahin aciliyor 2. Tabagi istiyor canin:)
:)) desene o aman benim kullanıdıgım ılac çakma =)) çöpe döktüm zaten =)) hemen araştırmaya geçiyorum gelişmeleri yaarımm çok çok teşekkür ederim en çokta gögüs ve bacaklarım ıçın ıstıyoum =)) kılo almayııı

:)) desene o aman benim kullanıdıgım ılac çakma =)) çöpe döktüm zaten =)) hemen araştırmaya geçiyorum gelişmeleri yaarımm çok çok teşekkür ederim en çokta gögüs ve bacaklarım ıçın ıstıyoum =)) kılo almayııı

Gelsmeleri yaz bakalm:) bende ise yaradi herkeste yarayacak diye bir kural yok tabii ama insan merak ediyor dogal olarak. Bizim istahimizin acilmasi lazim bu toz tamamen Onu sagliyor sofraya istahla oturuyorsun. Genc kizligimda denemedigim sey kalmamisti : aksamlari koca bir bardaga kirilmis yumurata ,bal ,pekmez, kan igneleri , kan haplari, istah suruplari,ogun aralarinda findik , fistik , ceviz, badem atistirmak:50:Hepsi nafile daha cok istahim kapaniyordu bnlari atistirinca:) kilo alabilmenin tek yolu 3 ogun guzelceee yemeklerini yemek bak nasil aliyorsun kilo o zaman. O yuzden ben memnun kaldim ama daha fazla kullanmak istemiyorum neticede ta olarak yan etkilerini bilemeyiz tabii. Zaten su anda istedigim kiloya kavustum ama gobegim pirtladi gene:)spor yapmam lasim sirf gobek eritici hareketler...

sende kendimi gördüm inanki...aynen kilo almak istiyorum ama oturduğum yerden.yemek adıba birşey sarfetmiyorum....napıcaz

ya tabiki çekiyor ama her gün dışarı çıkıp bu dediklerini yiyemeyiz dimi hem kilon alıcazn die sürekli sağlıksız düzensiz de beslenmek iyi bir fikir değil. sağlıklı kilo alımı da önemli.

bende üşengeç bi insanım sabahları kahvaltı yapmam hazırlamak çok zor geliyor.öğlenleri abur cubur atıştırırım yada kahve çay falan içerim sadece akşam eşim işten gelince yemek yerim o da az eşim çok kızar bana bu kadarcık yemekle nasıl yaşıyosun diye.benim yaptığım sağlıklı bişey değil ama gerçekten kendime yemek yapmaya üşeniyorum birde yanlızken yemek yiyemiyorum.eşim bana 2 sene önce bomba adlı bi toz almıştı 2 gün kullandım gerçekten çok iştah açıcı bişeydi sabahdan öğleye kadar 1 ekmek yedim akşam 1 ekmeğe yakın yedim yemeklerle beraber ama bende düzenli ilaç kullanma huyu yok 1 gün kullandım bi gün kullanmadım sonra hamile olunca kullanmadım tedirgin oldum.1.64 boyum 46 kilom.çok zayıf ve çocuk gibi görünmekten sıkıldım 2 haftadır zorla yemeye çalışıyorum pekmez içiyorum balık yağı hapıda alıp kullanıcam bebe bisküvisini denedim ama mama olarak yiyemedim günde 1 paket bebe bisküvisi yedim.acilen kilo almam lazım başka yapabileceğim bişey varmı kızlar yardııımmm lütfeeenn.

Aman Allahim bir an tereddute dustum bu konuyu benmi actim diye! Ayni bennn. Omrumde daha 50 kiloyu gormedim. Yillardir 47-48 arasindayim. Bi ara 49u gormuslugumde oldu ama tok karninaydi. Boyum 1.65, oyle saglikliz zayif gorunenlerden degilim. Gorenler fizigimi cok begenir ama ben cok rahatsizim bu durumdan. Cunku boyuma gore 54-55 olmam lazim. Kilo alcam kilo alcam diye dolaniyorum ortalikta 2 gun caba gosteriyosam 3. Gun aman hicbi etkisi yok deyip yine usengeclige devam ediyorum. Yahu insan aciktigini hissetmezmi? Hissetmiyorum:( aksama kadar bisey yemeden dursam aa ben acikmisim demem:( hic bizaman cok fazla yemek yiyemem hemen doyarim. Yemeye yemeye midem kuculdu heralde. Sevgilimde biraz kilo almami istiyo hakli olarak. Kendimde cok istiyorum ama olmuyoooo napicam ben yardim edin bi 52 olsam sevincten havalara ucucam

Back