yanıt

maynett

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
179
22

bence bu botox işi değil..botox kırışıklıklara geçici çözüm sağlar..
Gözaltımorluklarının tedavisi:

Soğuk kompresleri uygulaması gözaltı morlukları olan hastalarııgeçici olarak rahatlatabilir. Yine uykunun düzene sokulması ve yatarken ekstra bir yastık kullanılması göz altı toplardamarlarındaki dolgunluğu azaltarak etkili olabilir. Lokal etkili kremlerden E,C ve K vitamini içeren kremler, retinol ve glikolik asitiçeren ürünler göz altı koyuluklarını kısmen giderebilir. Gözaltı morluklarına bitkisel çözüm olarak sunulan ürünler de kısmen faydal olsa da bu yöntemle de kalıcı bir çözüm üretmek zordur.
Son yıllarda özellikle lazerlerin kullanımı göz altı morluklarının tedavisinde umut verici sonuçlar vermektedir. Bu amaçla kullanılan lazerler tek başına ya da kombine kullanılabilmektedir.
1-Q-switched Nd-YAG lazer
2-CO2 ve Er-YAG lazerler
3-Fraksiyonel lazer
4-Pulsed dye lazer
Lazer tedavisinde genelikle birden fazla seansa ihtiyaç duyulur (sıklıkla 3-4). Seans sayıları kullanılacak cihaza göre planlanır.

Son düzenleme:
bence dolgu aşağıdaki damarlarla deri araşına enjekte edildiğinden sonuç verebilir.
o morluğun sebebi göz altı derimizin ince olması sebebiyle damar dokusunun belli olması.
ee araya dolgu girmek suretiyle damarla deri arasına mesafe konursa morlukların görünümü de hafifleyebilir..

bence yani..

bu arada karazeyincim o dr ankarada sanırım, chunli nin dru yani.. ama uygulama çok başarılı geldi bana

çok güzel açıklamışsınız sağolun. peki bu lazer tedavisi ile sonuç alan hastalara nasıl ulaşabileceğiz. forumda sizin bildiğiniz kişiler var mı ?benim için önemli olan sonuçlarını da görmek...

evet burcum bana da dolgu olayı o yüzden mantıklı gelmişti. aradaki mesafe dolgu ile açılırsa morluklar daha az belli olur diye düşünüyorum. işte önemli olan yapılacak herhangi işlemin deriyi daha fazla inceltmemesi . ben en çok ondan korkuyorum.

evet ankaradaymış ama sonuç iyi olduktan sonra giderim de :))

Her ne sebeple olursa olsun göz altı morluklarındaki temel sorun pigment sorunudur. Yani göz altı bölgesinde bir çeşit boya maddesi olan melanin birikimi vardır. Temel tedavi yaklaşımı bu boya maddesini azaltmaktır. Göz altı morlukları için kremler, jellerin eskiden beri reçete edildiğini biliyoruz. Fakat birçok tedavi tam istenen sonuca ulaşamamıştır. Birazda tesadüfen fraksiyonel lazer uygulamalarından sonra göz altı morlukların anlamlı derecede açıldığı ve iyileştiği gözlenmiştir. Fraksiyonel karbondioksit lazerler bugün göz altı morlukları tedavisi için sıklıkla tercih edilen tedavi yöntemi haline gelmiştir. Fraksiyonel karbondioksit lazerin birçok avantajı vardır. Uygulama çok hızlıdır. İki göz altına lazer uygulaması 1-2 dakika sürer. İyileşme son derece hızlıdır. Bir hafta sonra fark gözlenmeye başlanır. Bir ayın sonunda sonuç iyice belirgin hale gelir. Gerektiği kadar seans uygulanır. Seans sayısı 6 ya kadar çıkabilir. Fakat genelde 3-4 seans yeterli olur. Bazen bir seans uygulama bile sorunu çözebilir. Bir ay sonra tekrar seans uygulanabilir. Göz altındaki deride gençleşmede sağlanmış olur. Göz altı morluklarındaki etki kalıcıdır. Çünkü yeni doku oluşmaktadır. Yeni dokunun pigment dağılımı normaldir. Bu nedenle göz altları koyuluğu normale dönmüş olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
tabi, deriye öyle bir etkisi olur mu araştırmak gerek, o kısmı hiç aklıma gelmemişti..

araştırmak lazım.. ankaraya gitme işini ben de düşündüm inan:) hele bir burnum otursun, göz altı da son şeklini alsın da

ameliyatlardan sonra hemen yapılan dolgular çabuk eriyormuş bildiğim kadarıyla, burada plastik cerrah bana ameliyatın üzerinden 4-6 ay geçtikten sonra dolguyu düşünmek daha mantıklı yoksa vücut dolguyu eritiyor demişti

evet canım . bir de dolgu tekrarlandıkça oturuyor ve kalıcılığı artıyor. off ya neye karar vereceğimi şaşırdım inan. bir an önce kurtulmak istiyorum sadece(

evet canım . bir de dolgu tekrarlandıkça oturuyor ve kalıcılığı artıyor. off ya neye karar vereceğimi şaşırdım inan. bir an önce kurtulmak istiyorum sadece(

o blogda okuduğum kadarıyla tekrar seansları falan da dahilmiş galiba yani bir kere yaptırıyorsun sonra lazerdeki kontrol seansları gibi dolgu tekrarlanıyormuş sanırım, kalıcılık meselesi öyleymiş maalesef. en az yılda bir yaptırmak gerekir gibi görünüyor

rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu :)evet o bayan çökük oldugu için yapmıstı ama altta ısık dolgusunun nerelerde kullanılıdıgı da yazıyor dr un numarası var istersen ara

Cnm face varsa özelden msj at.. Oraya göndereyim krem ve serumların fotolarını.. Cepten ekleyemedüm buradaki sayfaya..bu arada ilgilenirsen birisi gece birisi gündüz kremi.. Serum zaten ikili sıkınca elini iki türlü serum geliyor.. Onuda kesinlikle krem sürer gibi sürmeyeceksin. Parmak uçlarınla nasıl anlatsamki şimdi :))) böyle tıp tıp vuracaksın fare yürür gibi.. Morluklar için böyle yapman gerekiyormuş.. Cilt uzmanı aynen böyle tembih etti :) anlam 2 haftada görmüş
Farkı.. İnşallah sendede işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…