- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
-
- Konu Sahibi TopaLsoLucaNn
valla tatlım gidebilir bence bol mekik çeksen sıkılaşıtran bir de yağlar falan masaj ister uzun süre gerekir mayodan belli olmaz ki illa bikini mi giyecen?bu kadar kafana takma korseler korse külotlar var..sonucta cıplak gezmiyoruz ya herkesin kusurları var oturup plajda cok gözlem yapmışlığım var:))kusursuz kadın yok ki ayrıca estetik için bıçak altına yatma kolay mı sanki zamanla düzeltirsin..
[/B]kızlar herkese zayıflama yolunda basarılar ve hayırlı guzel sonlar dıleyerek sozlerıme baslamak ıstıyorum.ben suan 5.takımda yarısıyorum 1 ay 26 gun gıbı bı surede 95 kıloan 78 e dustum buraya kadar hersey guzel ama ben 2 bucuk yıl once ıkız gıbı gebelık gecırdım ve 3 ay oncede 3.bebegımı dunyaya getırdım.sorunum sarkmıs karın ılk ıkız gebelıgımde asırı buyuyen gobegım dogumdan sonra ınanılmaz sarktı gebelıkten once dumduz bı karnım vardı.2 bucuk 3.gebelıgıme kadar hıcbı sekılde duzelmedı ve ben suan cok sorun etmeye basladım callenectıcs dıye bı programa basladım ama baska bır yazıdada sarkmıs derı amelıyatsız duzelmesı mumkun deıle yakın dıyordu.ben amelıyat olmak ıstemıyorum.sporla hıcmı oluru yok eskısı gıbı olma sansı yok sarkıgımın derecesı resımde gordugunuz gıbı catlakalrda var selulıtlerı ve kırısıkları atarsak sarkmanın derecesı tıpkı bu ve ben 13 mayısta tatıle gıdıcem ozamana kadar bunu toplamak mumkun deılmı en azından su bacagın uzerıne bınen kısmı yanalrdakılerı yok etme sansım yokmu ayva gobekkalsada olur ama o sarkma gıtmezmı gercekten amöelıyat sartmı cok mutsuzum
Eki Görüntüle 642853
nasıl verdiniz o kadar kiloyu? maşallah. ben çok zor verebiliyorum. bir yönteminiz varsa paylaşabilirmisiniz?
hayır yanlıs anlasılma oldu bu resımlerdekı ben deılım bnm sarkıgımda bole duzelırmı dıye sordum
Sarkma vs konusunda hakim değilim ama 56 günde 17 kg vermeniz konusu beni çok etkiledi.
Neler yaptınız paylaşın ,nasıl beslendiniz,mucize gibi birşey yağdan gitmiştir inşallah ?
callen nedir acaba google calle yazıyorum callen yazıyorum callene callende yazıyorum bulamıyorum =D bide o işe yaradımı cidden 1 bucuk sene sonra sormuş bulunuyorum ama.. :)konuyu actıgımdan buyana epey zaman gectı ve ben callenımı hıc bırakımadım ne yaprsanız yaın duzlesmez demıssınızya o resımdekıne benzıyordu ama artık alakası bıle yok sporla hallolmıcak ve callenın ustesındne gelemıcegı gobek tanımıyorum arkadaslar
Callenetics yaz cnmcallen nedir acaba google calle yazıyorum callen yazıyorum callene callende yazıyorum bulamıyorum =D bide o işe yaradımı cidden 1 bucuk sene sonra sormuş bulunuyorum ama.. :)
çok tesekkur ederim:)Callenetics yaz cnm
Callenetics yaz cnm