yanıt vermeden geçmeyin lütfeeen :(

TopaLsoLucaNn

B:66.9Gncl:66.9Hdf:55.0
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2012
3.842
1.311
[/B]kızlar herkese zayıflama yolunda basarılar ve hayırlı guzel sonlar dıleyerek sozlerıme baslamak ıstıyorum.ben suan 5.takımda yarısıyorum 1 ay 26 gun gıbı bı surede 95 kıloan 78 e dustum buraya kadar hersey guzel ama ben 2 bucuk yıl once ıkız gıbı gebelık gecırdım ve 3 ay oncede 3.bebegımı dunyaya getırdım.sorunum sarkmıs karın ılk ıkız gebelıgımde asırı buyuyen gobegım dogumdan sonra ınanılmaz sarktı gebelıkten once dumduz bı karnım vardı.2 bucuk 3.gebelıgıme kadar hıcbı sekılde duzelmedı ve ben suan cok sorun etmeye basladım callenectıcs dıye bı programa basladım ama baska bır yazıdada sarkmıs derı amelıyatsız duzelmesı mumkun deıle yakın dıyordu.ben amelıyat olmak ıstemıyorum.sporla hıcmı oluru yok eskısı gıbı olma sansı yok sarkıgımın derecesı resımde gordugunuz gıbı catlakalrda var selulıtlerı ve kırısıkları atarsak sarkmanın derecesı tıpkı bu ve ben 13 mayısta tatıle gıdıcem ozamana kadar bunu toplamak mumkun deılmı en azından su bacagın uzerıne bınen kısmı yanalrdakılerı yok etme sansım yokmu ayva gobekkalsada olur ama o sarkma gıtmezmı gercekten amöelıyat sartmı cok mutsuzum

Eki Görüntüle 642853

Son düzenleme:
valla tatlım gidebilir bence bol mekik çeksen sıkılaşıtran bir de yağlar falan masaj ister uzun süre gerekir mayodan belli olmaz ki illa bikini mi giyecen?bu kadar kafana takma korseler korse külotlar var..sonucta cıplak gezmiyoruz ya herkesin kusurları var oturup plajda cok gözlem yapmışlığım var:))kusursuz kadın yok ki ayrıca estetik için bıçak altına yatma kolay mı sanki zamanla düzeltirsin..

3 ay-5 ay 1 yıl hıc onemlı deıl ne kadar zaman alacagı yeterkı duzelsın razıyım

:44::44:merabalar. dr.lerinize sorun.cildiye falann.aktarlara sorun(ama büyük vede güvenilir olanlara) birde suna dumankaya ile netten irtibat kurun.belki bir yöntemi vardır.marankide uğraşıyor.ama araştırmak lazım. sonrada inşallah amacınız a ulaşırsınız.haa birde şu hoca neydi prof.olan.?

ama bir sonuç bulursanız insanlık adına paylaşın

nasıl verdiniz o kadar kiloyu? maşallah. ben çok zor verebiliyorum. bir yönteminiz varsa paylaşabilirmisiniz?

hayır yanlıs anlasılma oldu bu resımlerdekı ben deılım bnm sarkıgımda bole duzelırmı dıye sordum

resimlerin size ait olduğunu düşünmedim bile. ama alıntı yaparken sayfa bütünüyle alındı.başta demişsinizya grup içinde 1 ay 26 günde 17 kiloyu nasıl verdiniz demek istemiştim.

tartıda 95 ı gorunce nereye gıdıosun dedım kendı kendıme ozguvenımde kalmamıstı dıyete basladım 10 gun kadar bı surede sadece yedıkelrımı azaltarak basladım bu surede 1-2 kılo verdım sonra 11 ocakta 5.takıma gırdım ve orda 10 kılo verdım toplamda 16-17 verdım.78 ım suan belkıde dahada dusmusumdur callende yapıorum gobek zayıfladıkca salıyo yanlardan bayagı topladı ama asagı dogru meyıllenmesı canımı sıkıyo callenınde faydası varda eskısı gbı olurmu dedım

kılo verdıkce ozguvenım yerıne gelıyo ınankı

Sarkma vs konusunda hakim değilim ama 56 günde 17 kg vermeniz konusu beni çok etkiledi.
Neler yaptınız paylaşın ,nasıl beslendiniz,mucize gibi birşey yağdan gitmiştir inşallah ?

Canım birde şu karın kaslarını uyaran aletler varya hani korse gibi takıyosun hafif bir titretiyo o bölgeyi sarkmalarada iyi geliyodur kesin.

Sarkma vs konusunda hakim değilim ama 56 günde 17 kg vermeniz konusu beni çok etkiledi.
Neler yaptınız paylaşın ,nasıl beslendiniz,mucize gibi birşey yağdan gitmiştir inşallah ?

aksam 6 dan sonra hıc bısey yemedımm elıptık calısıyorum dıyet yapıorum az yıyorum ama sık yıyorum dıyemem sadece az D bol su ıcıyorum 3 tanede cocugum oldugu ıcın cok hareketlıyım karbonhıdratı yagı tamamen hayatımdan cıkardım bana gereklı olmayan hıc bısey yemıyorum ekmek yemıyorum 3gunde 1 dılım kepeklı odla callende yapıorum gercı callene yenı basladım toplamda 95 den 78 e dustum halada verıyorum yagdan verdım cunku 2 ay once gıydıgım hıcbısey olmuyo uıstume bol gelıyo yaza kadar 55 olup dolabımı yenılıcem ınss

deri sarkmış ne yaparsanız yapın düzleşmez....tek çare amelyat gibi görünüyor

konuyu actıgımdan buyana epey zaman gectı ve ben callenımı hıc bırakımadım ne yaprsanız yaın duzlesmez demıssınızya o resımdekıne benzıyordu ama artık alakası bıle yok sporla hallolmıcak ve callenın ustesındne gelemıcegı gobek tanımıyorum arkadaslar

callen nedir acaba google calle yazıyorum callen yazıyorum callene callende yazıyorum bulamıyorum =D bide o işe yaradımı cidden 1 bucuk sene sonra sormuş bulunuyorum ama.. :)

Callenetics yaz cnm

merhabalaaar,
Bende 86 kg dan 16 kg kadar düştüm ancak alt karın ve de iç bacağım bir türlü gitmiyor ve de çok yumuşak elle katlanıyor yani :Z Sürekli mekik de yapmaya çalışıyorum ama olmuyor bi türlü düzleşmiyor.
bu dediğinizi yazdım baya etkiliymiş sanırım sıkılaşmada ve beden düşmesinde ama türkçe video yok ve ya cok az sanırım. Sizin yararlandığınız bir kaynak varmıydı? Varsa paylaşırsanız sevirim :)