Yanındayken seviyorum ama yokken düşüncelerimle boğuluyorum, yardım edin!

Bunları söylemesi çok hos, doğru olup olmadığına inanmak için de zamana ihtiyacın var.
Daha 30 yaşındaymış, evlenmek için acelesi yok. Sen hazır olana kadar beklemesi gerek. Hiç hazır olmayadabilirsin, bunu da göze alacak tabi.

Eninde sonunda onunla değilsede başka biriyle evleniceksiniz.Ve hayatta hiç birşey sorunsuz olmadığı gibi , evliliklerde hiç bir zaman sorunsuz ilerlemez.Ama sevmediğiniz adamın derdini çekmek,bu kadar sevdiğiniz adamın derdini çekmekten daha zordur bu bir.Hayatın size getirdiği sıkıntıları,yanınızda çok sevdiğiniz biri olduğu için atlatmak daha kolaydır bu da iki.Yani şayet bu kadar seviyorsanız,ve saydığınız özelliklerde zaten beyefendide mevcutsa,tek kelimeyle saçmalıyorsunuz. Teşekkürler .

Seni sevmeyen bi insani buldugunda iste bu diyosun sonra o sana o lafi oyle bi yediriyorki yogurdu üfleyerek bile yiyemiyosun seni sevdginsen eminsen ve senin de heycanin varsa bekleme hayat bu kimin ne olacagi belli olmaz kimse kusursuz yasayamaz ne de olsa

İşte bekleme diyemiyorum kendime, bu heyecan varken, böyle tatlı şeylerle bir yola çıkası elbette geliyor insanın ama dediğim gibi.. Haklısınız, sevenin kıymeti sevmeyen gelince anlaşılıyor. Ama ben sevenin kıymetini bilememekten yada bu sevgiye kanıp yanılmaktan korkuyorum.. Elimde değil.

freudyen bir giriş yapacaktım ama zaten cevap vermişsin. babanla alakalı bu durumun. ilk gördüğün erkek olarak baban erkeklerin nasıl olduğunu, olacaklarını hatta olmaları gerektiğini kodladı beynine. sen de bu komutun dışına çıkamıyorsun. ne kadar babanın tersi de olsa babanı arıyorsun çünkü kesin olarak var babana benzeyen biri onun da içinde sana göre ve ufacık bişi bulursan vazgeçeceksin zaten.
bağlanma problemi ise annenle alakalı babadan cok. annenle bebekliğinden itibaren yakın temasın olmadıysa insanlara güvenmekte ve kendini onlara bırakmakta zorluk çekersin. ama aksi gibi de hep en gerçek en içten insanları ve duyguları kendine çekmek için çabalarsın. ruhunun sana o eksiğini farkettirme çabasıdır.
önerim bu konularda okumalar yapıp psikolojik durumunu çözümlemeye calısman. sonra da sağlıklı bir kadınlık ve erkeklik bilgisiyle kendini donatmaya niyetlenebilirsin. fakat terapi almadan biraz zor olabilir üstesinden gelmek. çünkü bir bozulma var burda, doğal programımızdan uzaklaşmış durumdayız. ben de senin gibiyim ve çok uğraşıyorum.

Bence sen burdaki konulari cok okuyup takinti yapmişsin. Sanki çok seviyorsun ve bozulmasindan korkuyorsun gibi. Ama adam evlenmek istiyor. Evlenmesen de bozulabilir ayrica. Takinti yaptigin seyleri kafanda silersen hala evlenmek istemiyor musun bunu düsün. Bu kadar cok korkan biri eger evlenirse onu hayal kirikligina ugratmaz.
Oyyy bilemedim. Ben böyle hissettim okuyunca.

konunu okudum resmen bizim ilişkimizi harfiyyen anlatmışsın
bende yaklaşık 1 haftadır son sürat bir aşk yaşıyorum
hissettiğin bütün duyguları hisssediyorum
bizimkide ilk görüşte aşka dönüştü
evlilik olarak değil ama o yanımdayken aşığım bulutların üzerindeyim
o gidince acaba soğurmuyuz bitermi bu fırtınalı aşk diyorum
sonra bir sesini duyuyorum tekrar aynı heyecan
normalde 60 olan nabzımı o arayınca bi ölçüyorum 100 atıyor
bazen kalbim yerinden çıkacak zannediyorum
gözüm ondan başka hiç kimseyi görmüyor
sonra birden mantığım devreye giriyor sonra yine aşkım

abarrtığın için olmasın bunlar? sanırım cidden hayal dünyasında yaşıyorsun sen bence ilk önce bundan uyanmalısın ve karşına alıp arkadaşınla bunları konuşmalısın sanırm en iyi cevabı verecek insan o.

Bence henüz bekar olarak yaşamak istediğiniz Şeyler var ve evliliğe hazır değilsiniz, eğer hazır olsaydınız bu kadar seviyorum Dediğiniz adamdan gelen teklif sizi endişelendirmek yerine havalara uçururdu mutluluktan. 23 yaş günümüzde hele de çalışan biriyseniz evlenmek için erken bi yaş oluyor zaten, eğer üniversite mezunuysanız tahminen mezun olalı bile bir iki sene ancak olmuştur, insan çalışırken kazandığını biraz yemek, gönlünce harcamak istiyor Haklı olarak. Biraz gezip biraz eğlenmek bu arada biraz olgunlaşmak, birbirinizi de daha iyi tanımak iyi gelebilir. eğer karşınızdaki adam sizi gerçekten çok seviyorsa o da bekler iki üç sene daha, sonuçta erkeklerin evlenmek için acele etmelerini gerektiren cinsellik dışında pek bir şey yok. Hakkınızda Hayırlısı olsun

Evlilik bambaşka bir hayat. .
toz pembe değil elbet..
Sevdiği insanla ömür geçirmek ister insan..
siz duygularınıza emin değilsiniz bence. .
sevdiğim adama zevkle yemek yapıyorum. .

Bir insanla çok uyumlu olmanız, tutkunuzun yüksek olması ona gerçekten aşık olacağınız, o kişinin doğru kişi olacağı anlamına gelmez, bana ince bir çizgi var gibi geliyor arada.. Çekiminiz var ama eksik, oturmayan bir şeyler var burada da mantığınız sizi rahatsız ediyor sanki. Belki böyledir şöyledir diye zorluyor, bahane üretiyor olabilirsiniz.. Çünkü sonra pişman olmaktan korkuyorsunuz, saçmalıyor muyum diyorsunuz?
Bir diğer ihtimalde dediğiniz gibi her şey bu kadar iyiyken düşmekten bir de onu üzmekten, ona tam karşılığını verememekten, evlilikten de korkmuş olabilirsiniz.
Şüpheniz varsa zamana bırakın içinize sinmiyorsa bir şeyler bir anlamı vardır derim, evlilik konusu için de kendisiyle konuşun zamana bırakalım diye...

hiç bir ilişki dört dörtlük olmaz.. evlilik fobisi bende de var açıkcası. ben de hep bir ömür nası aynı adamla yan yana yatcam ya diyorum ( kendi başıma kalmaya aşırı düşkünüm ) ama sevdiğin zaman hepsi oluyor..
bu kadar fobi edinmemek gerek. hayatta -bence- hiç bir şeyi bu kadar çok düşünmemek gerek. zaten anlattıklarınıza göre eş adayınız mükemmel biri. ya da siz hep iyi yanlarını anlatmışsınız bilemiyorum. bu şartlarda mutsuz olmak pek de kulağa yakışır gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…