Yanına oturan çarşaflı kadını Twitter'dan aşağıladı....

weiss

Hayr-ül a-bı dıde
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
3.387
428
198
Almanya
Toplumda dindar kesime karşı nefret söylemlerine bir yenisi daha eklendi: Genç kız, THY uçağında yanına oturan çarşaflı kadını sosyal medyadan aşağıladı.

"KARAÇARŞAF GERİZEKALILIĞIN SEMBOLÜ"

"Telefonu açık tutup uçağı mı düşürsem acaba?
Hiç terörist arkadaşım falan yok ki uçak düşürme hakkında teorik bilgi alsam.
THY iyicene sapıttı. Yanıma karaçarşaflı bir kadın verip onunla 1 saat yan yana uçmamı bekledi. İtiraz edip olay çıkardım. Merhaba tatil!
Karaçarşaf, cehaletin, korkunun, gerizekalılığın sembolüdür.
Ben isterdim ki yanıma versinler bir diş doktoru. Oral bakım ve sağlığı hakkında konuşalım. Karaçarşaflı ne ya? Suriye'ye mı uçuyoruz THY?
Uçak ahalisinin bana bakışı, yanıma verilen karaçarşaflı kadının yaşatmış olduğu travmadan daha fenaydı. Ay ne var, itirazım var İSTEMİYORUM
Zaten hiç bir zaman Rabia ismini de sevmezdim."

EVLENME VAADİYLE KANDIRILINCA İNTİHARA KALKIŞTI

Simay Alaz Eczacıbaşı, 2010 yılında erkek arkadaşı kendisi gibi birçok kızı evlenme vaadiyle kandırdığı için intihara kalkışmıştı.

http://www.ensonhaber.com/yanina-oturan-carsafli-kadini-twitterdan-asagiladi-2014-06-17.html

"Simay Alaz Eczacıbaşı, 2010 yılında erkek arkadaşı kendisi gibi birçok kızı evlenme vaadiyle kandırdığı için intihara kalkışmıştı."

Önüne gelen kizi kandiran bir erkegin evlenme vaadine inanacak kadar zekasiz olan ve her istedigini yapan sonrada tekmeyi yeyince inttihara kalkisan beyne sahip birimi bir kadini giyimi yüzünden asagiliyor?

Simdi bak asagilamak nasil oluyor!
Sende beyin varmi ki sen tutup insanlari giyimi yüzünden asagiliyorsun?
Kafayin icindeki beyin ve sahip oldugun zekanin derecesi su yukardaki intihar etmen ve intihar sebebinden anlasiliyor..
Eger gerizekaliligin simgesi olacak birsey ariyorsan, sayisiz kizi kandirmis yalanci bir erkegin agzindan cikan seylere inanip, her istedigini yapan, sonrada intihar etmeye kalkan kisi sanirim giyim tarzidan daha layiktir o gerizekalilik simgesine!!

Yeter artik, sen ve senin türevlerin 3. sinif insansinniz, evet evet 3. sinif insansiniz..
Herhangi bir zekaya sahip olmayan ayrica islahida mümkün olmayan derecede 3. sinifsiniz...
Sizin o agziniz acildigi zaman acima hissi beliriyor insanlarin icinde..

Zira en asagilarda oldugu halde bulundugu noktanin farkinda olmayan üstüne üstlük birde bulundugu asagi noktalardan yukardakilere camur atmaya calisan zavallidan baska birsey degilsiniz..

Al bak sen ve senin gibi zekaya sahip insanlar icin dünyada insanlar özel videolar hazirlayip, bulundugunuz acinasi noktayi size göstermeye calisiyor!!
[video=youtube_share;Vder5Sc_WjE]http://youtu.be/Vder5Sc_WjE[/video]

Son düzenleme:
Kendisi gerizekalinin bayrak tasiyani. O kadar beyinsiz izansiz bilgisiz ve simarik ki yaninda oturan insanin nasil olmasi gerektigibe karar verebilecegini dusunuyor. Ne diyelim Allah sifa versin.

Son düzenleme:
insanlar birbirinden ne kadar farkı, ne kadar insancıl ne kadar hoşgörülü bilemiyorum
bu kıza söylemedikleri küfrü bırakmadıkları gibi, eczacıbaşı holdinge yüklenmişler, o çarşaflılar ilaç almasa baban iflas eder falan gibi... En sonunda eczacıbaşı holding alaz eczacıbaşının, bizimle hiçbir ilişkisi ve bağı bulunmamaktıır diye açıklama yapmak zorunda kalmış
Kız kesinlikle yanlış davranmış, ama twitterda ona karşı yazılanlarından bi farkı yok onun yaptığından, hiçbir farkı yok
belli ki sosyal medya bağımlısı olan(haliyle dikkat çekmeye çalışan) bu kız neden bu kadar ciddiye alınmışta kıyamet kopmuş anlayamadım. Sanırım soyadının azizliği.... Kendisine bu azizliğe bayılıyor olacak ki, dişçi mişçi diye körüklemiş, sağlık sektöründen dem vurup

Son düzenleme:
vala ister eczacıbaşı olsun isterse sabancı ne farkederki..kimsenin böyle birşey yapmaya hakkı yok herkes giyim tarzında özgürdür ister karaçarşaf olsun ister minietek istersede çıplak gezsin kimse kimseye müdehale edemez

Hicte " kizcagiz" diye adlandirilacak birsey yok ortada..

Bu zihniyetteki insanlarda az degil..

Ben sadece bu kizin zihniyetindekilerede söylemiyorum, tam tersi icinde söylediklerim gecerli..

Artik öggghh geldi ya giyim kusam icin asagilamalardan..

Sunu artik iyice anlasin herkes, giyim kusam, tercih, yasam vb yüzünden insanlari asagilayanlar en asagilik insanlardir..

Ben sadece bir zihniyete söylemiyorum, ayni sözlerim dekolte giyinen birine " cehennemlik" diye konusanlar icinde gecerli..

Baska insanin yasamina, kutsalina, özeline zarar vermeden yada saygisizlik etmeden herkes istedigi sekilde yasasin kime ne?

arkadaşlar eczacıbaşı holdingle bi alakası yokmuş yaw, koskoca holding bile açıklama yapmış, bir deli bir kuyuya taş atmış misali

bilmiyorum ben ciddiye almadım, tweterda görsem okumazdım bile

kapalılara nefret besleyende çok, açıklara nefret besleyende malesef

sanırım bu hiç değişmeyecek, sanki aynı ailede ya da sülalede hep beraber değillermiş gibi, ilginç

Son düzenleme:
Yazik ya... Kurtuluş savasinda carsafli kadınlar da vardi onlarda cepheye mermi tasidi, onlarda bebeklerinin örtüsünü merminin üzerine örtüp cepheye mermi tasidi (( senin cahil , korkak dediğin kadinlarin emekleri var bu ülke üzerinde, bastigin topraklarda onların alin teri onların cesur yürekleri var !! Geçen burda da vardi çarşafla dalga gecen ! Sizin bu ülke için savasanlara, fedakarlık edenlere sayginiz bu mu ya ? Sevme hoşlanma ama hic olmazsa bu sebeplerden ötürü, onlarinda bu ülke için verdikleri emeklerden dolayi saygi duy ya !!!

Ben olsam dava açarım.Adıma laf getirdi diye,hem de terbiyesizliğinin bedeli olarak.

herkes emeğine yağ sürdü, bu kadar hakarete insan hesabını kapatır yaw, hoşuna gitti demekki, aslına bakarsanız gerçek olduğundan bile şüpheliyim profil fotosunda yüzü kapalı çünkü, provakasyonlara gelmemek lazım

Ne provakasyonu yahu..

2009 dan beri twitter da olan biri üstelik hesabi gizli..

Beyni olmadan fikri olan biri daha iste...

Ne provakasyonu yahu..

2009 dan beri twitter da olan biri üstelik hesabi gizli..

Beyni olmadan fikri olan biri daha iste...

evet gördüm, yüzü kapalı olunca öyle düşündüm ne bileyim, kullanıcı adını değiştirmişte olabilir, ama milleti gaza getirmiş işte amacına ulaşmış

Simay Alaz Eczacıbaşı, 2010 yılında erkek arkadaşı kendisi gibi birçok kızı evlenme vaadiyle kandırdığı için intihara kalkışmıştı.
bu haberdende anlaşılacağı gibi kızın dengesi bozuk. psikolojiside. yani normal değil. o yüzden bunun yazdığı şeyi kaale almakta normal olmaz. delidir ne derse yeridir deyip geçeciğimize haber bile yapmak komik olmuş.
ruhen rahatsız insanların dediklerini ciddiye alırsak vay halimize:))

Son düzenleme:
bu arada birşerde aynı hataya düşmüşüz. ya her gördüğünün eczacıbaşı o eczabaşı değil. soyadı benzerliği diye bir şey var. hatırlatayımda

çok terbiyesiz bir kadın... insan dmeye bin şahit ister.. yok mu böyle onlarca insan.. çarşaflı görüp ıykk diye açık görüp allah belanı versin diyen.....ikisi de aynı kafa..

Hicte degil kusura bakma okypete..

Bunu ilk yapan bu kisi degil..

Hepsine " delidir yeridir" deyip gececek halimiz yok..

Gecilmemelide, artik sesini cikarmali insanlar ve asil asagilik olanin bu zihniyette kisiler oldugunu, 3. sinif insan olduklarini haykirmaliki bu zihniyet son bulsun..

Ben size simdi 100 lerce örnek getiririm bu zihniyetten hepsine delimi diyecegiz..

Bugün buna sessiz kalmak yarin daha fazla hadsizlige, kendini bilmezlige sebep olur..

Pek bilgili hanim efendi heralde 2010 yilindan buyana psikolojisini düzelttirmistir..

5 yilmis olmus neredeyse hala mi deli yani?

ben bu örneğe dedim sevgili weiss. diğerleri için demedim. kız belli kafa gidik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…