Canim benim bence yanilabilir inanki hafta olarak.cok erken bence yaa bukadar kesin konusmk için yani ben kizima . hamileyken doktor 12.haftada erkek demişti sonra sonra 16.da kesin konuştu kız dedi.doktor çok.onemli ya devlet ya da özel eğer işinin uzmaniysa kolay kolay yanilmiyorlar ama bnce sen bide devlete git cnm orda öğren bakalım ne diyecek.erkek diyince değişme kolay kolay olmuyor ama kızda oluyor diye çok duydum ben inş seninkide yanilmistr Allah gönlüne göre versin cnmMerhaba kızlar benim iki kızım var. Hep kızım olsun istemişimdir. 2 kız 2 erkek isterdim küçüklüğümden beri. şuan 13 haftalık hamileyim. 2 gün önce özele gittim. Doktor kesin kız dedi. 2 kızım var haliyle gönül erkek istiyor. Artık çocuk düşünmüyoruz onun için bide erkek olsa fena olmazdı. Sizce yanılmış olamaz mı haftası kesin konuşmak için erken değil mi. Önce şüphe olarak kız diyorum dedi sonra kesin kız dedi. Bu haftalarda kesin kız denipte sonradan değişen oldu mu. Bide kızlar sizce özel hastane mi yoksa devlet mi. Hangisinin ultrason cihazı daha iyi sizceşimdiden teşekkür ederim
İnşallah cnm saolCanim benim bence yanilabilir inanki hafta olarak.cok erken bence yaa bukadar kesin konusmk için yani ben kizima . hamileyken doktor 12.haftada erkek demişti sonra sonra 16.da kesin konuştu kız dedi.doktor çok.onemli ya devlet ya da özel eğer işinin uzmaniysa kolay kolay yanilmiyorlar ama bnce sen bide devlete git cnm orda öğren bakalım ne diyecek.erkek diyince değişme kolay kolay olmuyor ama kızda oluyor diye çok duydum ben inş seninkide yanilmistr Allah gönlüne göre versin cnm
Kesinlikle 3 kız çok güzel ama gönül olmayanıda istiyorCanım doktor kesin demiş benim başıma gelmedi bana erkek gibi dedi emin olmadan söyleyemem dedi ama bende kızım olsun isterdim tabi sağlıklı olsunlar da hep içime kız doğardı aslında. 3 tane kızın olacaksa o kadar şanslısın ki Allah bağışlasın
Anladım teşekkür ederimDoktor bana 11 haftalıkken büyük ihtimalle erkek demişti. Sonra da kesinleşti zaten. Kesin dedikten sonra değişmesi pek olası gibi durmuyor.
Allah bağışlasın çocuklarınızı, sizi anlıyorum gönül olmayanı ister ama olanlarda çok güzelBaşka değişen olmadı mı kızlar
Özel hastaneye gitmiştimAllah bağışlasın çocuklarınızı, sizi anlıyorum gönül olmayanı ister ama olanlarda çok güzel
Bir tanıdıkta değişmişti kız demişlerdi sonra başka doktora gitti erkek dedi oğlu oldu bence 16. Haftayı bekleyin hatta 20. Haftayı detaylı ultrasonu bekleyin derim
Hastaneye gelince imkanınız varsa Özel hastanede iyi bir doktor bulun derim
Valla erken ama doktor gerçekten kesin konuştu bende anlamadımcanım daha erken değil mi? benimkiler hep 16.haftada tam belli oldu
Tabi önemli olan sağlıklı olması ama işte gönülKesin erkek denilip kız doğan bebek oluyor kız denilip oğlan doğanda tabi ki hiç bşy %100 değil. Ama genelde şaşmaz. Allah bağışlasın sağlıklı olsun da .
Tabi ki çok doğal herkes isteği doğrultusunda dua ediyor Rabbim herkesin gönlüne göre versin ..Tabi önemli olan sağlıklı olması ama işte gönül
AminTabi ki çok doğal herkes isteği doğrultusunda dua ediyor Rabbim herkesin gönlüne göre versin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?