Yanılmış olabilir mi

Asbei

Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
6.379
11.187
248
Merhaba kızlar benim iki kızım var. Hep kızım olsun istemişimdir. 2 kız 2 erkek isterdim küçüklüğümden beri. şuan 13 haftalık hamileyim. 2 gün önce özele gittim. Doktor kesin kız dedi. 2 kızım var haliyle gönül erkek istiyor. Artık çocuk düşünmüyoruz onun için bide erkek olsa fena olmazdı. Sizce yanılmış olamaz mı haftası kesin konuşmak için erken değil mi. Önce şüphe olarak kız diyorum dedi sonra kesin kız dedi. Bu haftalarda kesin kız denipte sonradan değişen oldu mu. Bide kızlar sizce özel hastane mi yoksa devlet mi. Hangisinin ultrason cihazı daha iyi sizce şimdiden teşekkür ederim

Fikri olan yok muu

Canim benim bence yanilabilir inanki hafta olarak.cok erken bence yaa bukadar kesin konusmk için yani ben kizima . hamileyken doktor 12.haftada erkek demişti sonra sonra 16.da kesin konuştu kız dedi.doktor çok.onemli ya devlet ya da özel eğer işinin uzmaniysa kolay kolay yanilmiyorlar ama bnce sen bide devlete git cnm orda öğren bakalım ne diyecek.erkek diyince değişme kolay kolay olmuyor ama kızda oluyor diye çok duydum ben inş seninkide yanilmistr Allah gönlüne göre versin cnm

Canım doktor kesin demiş benim başıma gelmedi bana erkek gibi dedi emin olmadan söyleyemem dedi ama bende kızım olsun isterdim tabi sağlıklı olsunlar da hep içime kız doğardı aslında. 3 tane kızın olacaksa o kadar şanslısın ki Allah bağışlasın

Doktor bana 11 haftalıkken büyük ihtimalle erkek demişti. Sonra da kesinleşti zaten. Kesin dedikten sonra değişmesi pek olası gibi durmuyor.

İnşallah cnm saol

Kesinlikle 3 kız çok güzel ama gönül olmayanıda istiyor

Başka değişen olmadı mı kızlar

Kesin dedikten sonra değişmez . Değişmesi çok düşük ihtimal

Başka değişen olmadı mı kızlar
Allah bağışlasın çocuklarınızı, sizi anlıyorum gönül olmayanı ister ama olanlarda çok güzel
Bir tanıdıkta değişmişti kız demişlerdi sonra başka doktora gitti erkek dedi oğlu oldu bence 16. Haftayı bekleyin hatta 20. Haftayı detaylı ultrasonu bekleyin derim
Hastaneye gelince imkanınız varsa Özel hastanede iyi bir doktor bulun derim

Özel hastaneye gitmiştim

canım daha erken değil mi? benimkiler hep 16.haftada tam belli oldu

Kesin erkek denilip kız doğan bebek oluyor kız denilip oğlan doğanda tabi ki hiç bşy %100 değil. Ama genelde şaşmaz. Allah bağışlasın sağlıklı olsun da .

Kesin erkek denilip kız doğan bebek oluyor kız denilip oğlan doğanda tabi ki hiç bşy %100 değil. Ama genelde şaşmaz. Allah bağışlasın sağlıklı olsun da .
Tabi önemli olan sağlıklı olması ama işte gönül

kardesimede hep erkek diyorlardi ama en son 6 aydan sonra dr kiz dedi kizi oldu iyiki olmus cimcimemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…