• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri yanılıyormuyum acaba ?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Kara_Sevdam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
1.320
1
156
43
forumda zayıflamak için elma sirkesi su bal karışımı gördüm içeyim dedim
yüzümde de yağ bezeleri vardı 3 gün içinde gitti yağ bezelerimin çoğu
çok şaşırdım
yosun sabunuda kullanıyordum
sirke bal su karışımını bıraktım sabunun etkisi olabilirmi diye ama kalanlar geçmedi yine basladım içmeye karışımı sanki faydası oluyo yağ bezelerine ne dersiniz varmı gerçeken öle bi etkisi yoksa bana mı öyle geldi :uhm:

forumda zayıflamak için elma sirkesi su bal karışımı gördüm içeyim dedim
yüzümde de yağ bezeleri vardı 3 gün içinde gitti yağ bezelerimin çoğu
çok şaşırdım
yosun sabunuda kullanıyordum
sirke bal su karışımını bıraktım sabunun etkisi olabilirmi diye ama kalanlar geçmedi yine basladım içmeye karışımı sanki faydası oluyo yağ bezelerine ne dersiniz varmı gerçeken öle bi etkisi yoksa bana mı öyle geldi :uhm:

kaç gündür gören olmamış sanırım konuyu :teselli:
ben en yakın zamanda elma sirkesi karışımına zayıflamak için başlayacağım zaten bunu duyduğum da çok iyi oldu 1 taşla 2 kuş :sm_cool:
ama şimdi başlayamam hastayım grip oldum senağlama

elma sirkesi cilde de çok iyi geliyor bi ara kullanmıştım cnm bal da cilde canlılık veriyor karışımı cilde de sürülebiliyor yani zayıflama da da kullanılıyor ben dayanamamıştım kokusuna ve tadına ama cilt için çok iyi bak hatırlattığın iyi oldu bu ara adet olamadığımdan çok sivilcelendim hemen deneyeyim bari :))

Beze derken kistleşmiş sivilcelerden mi, yoksa ödem şeklinde şişliklerden mi bahsediyosunuz? Zaman zaman benim de göz kapaklarımda ve yüzümde şişlik olur, iyi geliyorsa ben de içeyim :emir_bebek:

Beze derken kistleşmiş sivilcelerden mi, yoksa ödem şeklinde şişliklerden mi bahsediyosunuz? Zaman zaman benim de göz kapaklarımda ve yüzümde şişlik olur, iyi geliyorsa ben de içeyim :emir_bebek:

ya bende tam adını bilmiyom ki sivilce şekinde küçük küçük ama sivilce gibi sıkılamıyo bi ara yani karışımı kullandığım esnada sıktım birini kan aktı
bi yerde okumuştum iz kalır die ama iz kalmadı sanırım karıımın etkisi

elma sirkesi cilde de çok iyi geliyor bi ara kullanmıştım cnm bal da cilde canlılık veriyor karışımı cilde de sürülebiliyor yani zayıflama da da kullanılıyor ben dayanamamıştım kokusuna ve tadına ama cilt için çok iyi bak hatırlattığın iyi oldu bu ara adet olamadığımdan çok sivilcelendim hemen deneyeyim bari :))

ciltde nasıl uygulayacaz yani içerken kullandığımız ölçü gibi mi
yoksa daha katı bi karışım mı oluo bilgilendirirsen sevinirim

kaç gündür gören olmamış sanırım konuyu :teselli:
ben en yakın zamanda elma sirkesi karışımına zayıflamak için başlayacağım zaten bunu duyduğum da çok iyi oldu 1 taşla 2 kuş :sm_cool:
ama şimdi başlayamam hastayım grip oldum senağlama

geçmiş olsun da gripken içilemiyomu

Back