Merhaba arkadaşım. Acını anında kesicek bir öneriyle geldim sana. Annanem tarifiKeske bdvde acsaydım konuyu , hiç mi önerisi olan yok#birderdimvar etiket filan yapsam belki orda da görünür
Hemen denerim ama buzu çekemiyorum bölgeden, tarifi sürüp ,kapatıp buzu tutmaya devam etsem olurmuMerhaba arkadaşım. Acını anında kesicek bir öneriyle geldim sana. Annanem tarifizeytinyağını yanan yere sürüyorsun üzerine bolca un. Havayla teması kesip acıyı anında alıyor.
Emin ol gerek yok. Birkaç dkya hiç acı kalmıcak. Tabi sadece kızarıksa bunu yap. Eğer deride su toplama fln varsa ya da ne biliyim daha ciddi bir tahribat o zmn zarar verebilir.Hemen denerim ama buzu çekemiyorum bölgeden, tarifi sürüp ,kapatıp buzu tutmaya devam etsem olurmu
Varsa muhakkak kantaron yağıHanımlar herkese iyi geceler, yanığa çabucak iyi gelecek çözüm önerilerinizi yazabilirmisiniz? Aksam üzeri sıcak su döküldü ayağıma, suanda normal kızarık ama acısı çok fena çokkaç saattir buz tutuyorum ama kaldırdığım anda yine aynı nasıl gecer bu ya korkum sabahta devam etmesi valla bir gecede bin yıl yaşlandım sanki acısından ya.. merhem önerisi filanda yapabilirsiniz anestol surdum ama banamısın demiyor
Merhaba arkadaşım. Acını anında kesicek bir öneriyle geldim sana. Annanem tarifizeytinyağını yanan yere sürüyorsun üzerine bolca un. Havayla teması kesip acıyı anında alıyor.
Simdi az da olsa sızısı var yumurta akıyla devam edeceğim keske aklıma gelseydi, bildiğim yöntem ama aklımın ucundan gecemediYumurta akı; hem acısını alıyor hem iz kalmasını önlüyor. Kurudukça yenileyin.
aleovera varsa jelini yanık yere sürün
Bu arada bu yorumlarda cok haklı kantaron yağı acıyı tamamen alıyor keza aloevera da, bende kalmadı diye kullanamadım aklınızda bulunsun herkesin diye not dusumek istedim.. silverdin surdum simdi, kesinlikle her evde bulunması lazım anestol filan hikayeymisMutlaka ama mutlaka silverdin alın ve sürün hiç aksatmadan yoksa mutlaka iz kalıyor ve acısını tamamen gecirtiyor en hızlı iyi gelen şey silverdin dir çok geçmiş olsun her bayanın mutfakta bir yerde olması lazım çok faydalı bir krem
Hastane uzak diye gidemedim bide gecenin körü olunca ne yapacağımı şaşırdım yaVarsa muhakkak kantaron yağı
Ama kaçıncı dereceden diye ben merakimdan acile giderdim
Silverdin direk en etkili çözüm hiç dusunmeden al evde de dursun sürekli acıyı diziyi anında keser geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallahHanımlar herkese iyi geceler, yanığa çabucak iyi gelecek çözüm önerilerinizi yazabilirmisiniz? Aksam üzeri sıcak su döküldü ayağıma, suanda normal kızarık ama acısı çok fena çokkaç saattir buz tutuyorum ama kaldırdığım anda yine aynı nasıl gecer bu ya korkum sabahta devam etmesi valla bir gecede bin yıl yaşlandım sanki acısından ya.. merhem önerisi filanda yapabilirsiniz anestol surdum ama banamısın demiyor
Geçmiş olsunMerhaba herkese gunaydın, cok tesekkur ederim hanımlar önerileriniz için, Allah bin kere razı olsun bu tarifi dun yazıldığı gibi yaptım gercekten buyuk etkisi oldu buzumu da tuttum yani yapmasaydım geceyi nasıl sabah ederdim bilmiyorum..
Simdi az da olsa sızısı var yumurta akıyla devam edeceğim keske aklıma gelseydi, bildiğim yöntem ama aklımın ucundan gecemedi
Bu arada bu yorumlarda cok haklı kantaron yağı acıyı tamamen alıyor keza aloevera da, bende kalmadı diye kullanamadım aklınızda bulunsun herkesin diye not dusumek istedim.. silverdin surdum simdi, kesinlikle her evde bulunması lazım anestol filan hikayeymis
Cok geçmiş olsun kreminizi ihmal etmeyin iz kalmasın çok mutlu oldum iyi gelmesineMerhaba herkese gunaydın, cok tesekkur ederim hanımlar önerileriniz için, Allah bin kere razı olsun bu tarifi dun yazıldığı gibi yaptım gercekten buyuk etkisi oldu buzumu da tuttum yani yapmasaydım geceyi nasıl sabah ederdim bilmiyorum..
Simdi az da olsa sızısı var yumurta akıyla devam edeceğim keske aklıma gelseydi, bildiğim yöntem ama aklımın ucundan gecemedi
Bu arada bu yorumlarda cok haklı kantaron yağı acıyı tamamen alıyor keza aloevera da, bende kalmadı diye kullanamadım aklınızda bulunsun herkesin diye not dusumek istedim.. silverdin surdum simdi, kesinlikle her evde bulunması lazım anestol filan hikayeymis
Madecassol krem öneririm.Cok gecmis olsunHanımlar herkese iyi geceler, yanığa çabucak iyi gelecek çözüm önerilerinizi yazabilirmisiniz? Aksam üzeri sıcak su döküldü ayağıma, suanda normal kızarık ama acısı çok fena çokkaç saattir buz tutuyorum ama kaldırdığım anda yine aynı nasıl gecer bu ya korkum sabahta devam etmesi valla bir gecede bin yıl yaşlandım sanki acısından ya.. merhem önerisi filanda yapabilirsiniz anestol surdum ama banamısın demiyor
Ama buz olmadanda cok zor imkaaanı yok duramaz insan o acıyla ama yinede bir şeylere sardım öyle tutmaya calıstım buzuYaniklariniza buz koymayin, ilk etapta acinizi keser ama sonrada soguk yanığı olur
Merhaba, konuyu acalı kaç yıl olmus ben yine size tesekkur etmeye geldim, aksam üzeri elim yandı, cok büyük bisey değil ama zeytinyağı un benim vazgecilmezim oldu Allah razı olsun sizdenMerhaba arkadaşım. Acını anında kesicek bir öneriyle geldim sana. Annanem tarifizeytinyağını yanan yere sürüyorsun üzerine bolca un. Havayla teması kesip acıyı anında alıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?