Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yanık saçlarım çok mu kötü duruyor ?RESİMLİ

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Evet yanık canım saçlarının uçları
Benim de hala bu şekilde 1 yıl geçti oryal yaptırali ama hala duzelmiyo hala duzelmiyo

Dedigin gibi yaşın daha 18 böyle seylere hic gerek yok boya falan ama yaptırmıssin bir kere uçları tülü gibi duruyor onlarida kestirsen saclarin baya bir kisalir gibi resimden oyle gözüküyor bence uçlarindan az bir sey kestir toparlasınlar biraz bakım seyleri kullanabilirsin bir daha da boyama bırak kendi saçının rengine dönsün bu renkler için küçük yastasin daha olgun gösterir bu renkler insanı ilerde orta yasta istersen yaptırırsın.Üzülme inşallah en kısa zamanda düzelir :)

Bakım ürünlerini hiç aksatmadan kullanıyorum ama uçlarına bi faydası olmadı maalesef
Zaten artık saçımın rengiyle oynamıyorum sadece dip boyası yaptırıyorum bana en çok bu renk yakışıyor evet olgun gösteriyorum biraz ama kumralı sevmiyorum

Tabikide

Of ya napıcam ben (
Kestirmekten başka çare yok sanırım ama kısa saçı da kendime yakıştırmıyorum pek
Kestire kestire düzeltceksin canım başka çare yok uçları ölü şu anda mucize bi şey olmalı ki düzelsin o yüzden bakım ürünlerinden medet umma. .
Bi anda hepsini kesicegine az az kestir
Ben cogunluktan öyle kurtuldum 3 cm kadar kaldı şimdi

Saçlarının rengi güzel ama yanık yerlerini kesmelisin zaten 2 ayda uzar

Evet, moralini bozmak gibi olmasın öyle canım. Bence bir süre boyama saçlarını. Hatta bu renkten kurtul şansın varsa çok daha olgun gösteriyodur eminim seni. Marjinal kesimleri yakıştırırsan kendine öyle kestir, zira yanıklara çare yok..

moralinizi bozacagim sanırım ama kusura bakmayın barbi bebek saçı gibi duruyor, naylon gibi
haftada 1 tüm saçınıza hindistan ceviziği yağı sürün akşam, sabah yıkayın..
şampuan olarakda gliss siyah seri kullanın..bikaç ay sonra kendi renginize dönün bu kadar eskimiş gözükmez en azından..
ardından kestirin düzenli olarak..

Önce saçlarını doğal rengine boyat, sonra hnidistan cevizi yağı ile hafata bir kaç defa bakım yap, saçların uzadıkça kestir.Ammino Keratin maskesi bu kadar kötü yanmış saçta etki etmez.

yanı kuaforune sor sana yakısacak sekılde kessın bnde daha cok vardı cok kotu ıdı bn ustura kesım yaptırdım kısaldı ama cok degıl.ondan sonrada maskeler ve yağlar ıle saçaçını bıraz duzelmesını sağla canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…