• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar yanık saç :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
4.704
3.942
333
mrb arkadaslar bugun farkettımkı saclarımın yarısı duzlestırıcıler dolayı yanmıs durumda
kestırmekte ıstemıorum kestırmeden bu sacları duzeltmenın bır yolu varmı :(

Son düzenleme:
kestirmelisin cnm benim de öle oldu sinir oluyodum kestirdim gitti sağlıklı uzasın en azından. düzleştiriciler falan saçı mahvediyo akşamdan yıkayıp sabah yapmak birazdaha iyi gibi direk kuruladıktan sonra yapınca daha bir yıpratıyor sanki. saç serumuda kullanabilirsin.

Kestirmezsen zamanla sağlıklı olan kısımada yayılır. bende aynen öyle oldu. şimdi kısa bob modeli kestirdim. Ayrıca hep düz istiyorsan Brezilya fönünü deneyebilirsin

kestırmek ıstemıorum cunku baya bı gıtcek saclarımda bı sekılsız fonsuz duzlestırıcısız olmuo :D neyse ben kuafore gıder her ay ucundan az az alırırım napıyım .( saç serumunu denıycem :)

Kestirmezsen zamanla sağlıklı olan kısımada yayılır. bende aynen öyle oldu. şimdi kısa bob modeli kestirdim. Ayrıca hep düz istiyorsan Brezilya fönünü deneyebilirsin

o zmn mecburıyetten kestırcmm :( yok hep duz ıstemıorum saclarım sekılsız oldugu ıcın duzlestırıp masa yapıyordum :S

Banyodan cikinca sacini fönleme birak kendisi kurusun nasil olsa düzlestiryomussun sacini kurutmaya gerek yok daha cok yipranir :26:

Banyodan cikinca sacini fönleme birak kendisi kurusun nasil olsa düzlestiryomussun sacini kurutmaya gerek yok daha cok yipranir :26:

cevap için teşekkürler :) kestırdım ama şimdiki saglıklı sacları bozmamak ıcın fon masa duzlestırıcı ayda bı belkı haftada bı defa yapabılırım :9:

Back