Orjinal sarı kantaron yağı tavsiye ediyorum , günde birkaç defa uygulayın çok iyi geliyor. Ama mutlaka orjinalini edinin
Teşekkür ederim kizlar. Orjinalini bulmaya calisicam inşallahSarı kantaron yağı
Teşekkür ederim kizlar. Orjinalini bulmaya calisicam inşallah
Madecassol yüzüme kullanıyorum arada. Yanik izi için işe yarar mı bı arastirayim.Tam tersi sarı kantaron güneşte leke yapar ve sürekli kullanıldığında da sıkıntı
Ben bu şekilde duyup yüzümde acaip lekeler oluşturdum- birde hijyen önemli sarı kantaronda bunu sağlamak çok zor
Güneşten koruyun en onemlisi o
ben medicasol merhemden hep memnun kaldım birde fito krem duydum ama kullanmadim
Çok teşekkür ederimYaageçmiş olsun. Doğal merhem yapan yerler var sizin yaşadığınız şehirde var mı bilinmez ama araştırın inşallah vardır. Biz annemin yanığı için bulduk aldık çok şükür ne iz kaldı ne bir şey. Geçmiş olsun. İnşallah geçer izler.
Arastiricam teşekkür ederimSarı Kantaron Yağı diyorum. Her şeye bire bir. Ben Mother Touch marka kullanıyorum.
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsunİyot solüsyon
Bizim aldığımız yer vitamin çiftliği olarak geçiyor internette. Osmaniye de yaşıyorum ben. İstersen sen de netten bak belki kargolama durumları vardır.Çok teşekkür ederim
Nereye sormak lazım İstanbul da oturuyorum o tarz merhemleri nereler yapar ki?
İnstagramda hasan hüsnü eren var onu takip et istersen geri dönüşler var. İyotun sıvı formu. Her şeye ama her şeye çok iyi geliyor. Geçenlerde yanık izine de iyi geldiğini yazmış fotosunu atmıştı hatta öncesi sonrasıTeşekkür ederim canım
Maalesef her işin bir zorulugu var..
İyot solüsyonu ilk kez duydum. Nedir?
Bakicam mutlaka teşekkür ederimBizim aldığımız yer vitamin çiftliği olarak geçiyor internette. Osmaniye de yaşıyorum ben. İstersen sen de netten bak belki kargolama durumları vardır.
Silverdin hep anında surdum her seferinde ama kahverengi izler malesef ki kalıyor. Şu sekildeLa roche serisinden cıcaplast onarıcı kremdir.
Doku yenilenmesi sağlıyor.
Egzamam için kullanıyorum, daha önce lekelere de kullandım, tavsiye ederim.
Yanıklar içinse anında silverdin sürün, deriyi hasarsız atsın derim.
Allah Allah, silverdinin hemen atması lazım halbuki.Silverdin hep anında surdum her seferinde ama kahverengi izler malesef ki kalıyor. Şu sekildeEki Görüntüle 3115687 Eki Görüntüle 3115688
Silverdin sadece ilk yandığında surmustumAllah Allah, silverdinin hemen atması lazım halbuki.
3 4 gün boyunca sürüyor musunuz?
La roche yi bi deneyin derim, faydası olmazsa yüzünüze kullanırsınız en azından, heba olmaz.
Ben yıllar önce olan kuru yara izine kullandığımda oldukça güzel geçirmişti.
Çalışma şartlarınıza üzüldüm, her şeyden önce can sağlığı. Belki kollarınızı korumaya yönelik ısı koruyucu kolluk falan da bir baksanız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?