Inanın Annenizin o halini okadar iyi anlıyorum ki , Rabbim kimsenin evladına yaşarmasın, kendi başıma gelse bukadar üzülmezdim evlat başka oluyor, bilmiyorum belki büyüdükçe geçecek ama şimdi gördükçe kahroluyorum bir an önce iyileşsin istiyorum
Bulgar tanıdığınız varsa onlarda oluyor içinde domuz yağı olan bir yanık kremi acıyı ağrıyı kesiyor iz bırakmıyor bı abinin elleri yanmıştı mangal yakarken ispirtodan o bu kremle iyileşti hiç iz kalmadı bizzat taniyorum
Herkese merhaba , bebeğim 16 aylık, 10 şubatta malesef sıcak sudan yandı, çok zor günler geçirdik ama çok şükür atlatıyoruz ve baya iyileşme var fakat bazı yerlerde küçük sporlar oluştu bir doktor contratubex diye bir jel önerdi bir ay kullandık sonra başka bir doktor Scarex diye bir jel önerdi bir aydında bunu kullanıyoruz sanki bazen biraz etkisi var gibime geliyor , hiç böyle durumu yaşıyan oldumu, bu skarlar nezaman geçer, tecrübenizi aktarırsanız sevinirim
Bulgar tanıdığınız varsa onlarda oluyor içinde domuz yağı olan bir yanık kremi acıyı ağrıyı kesiyor iz bırakmıyor bı abinin elleri yanmıştı mangal yakarken ispirtodan o bu kremle iyileşti hiç iz kalmadı bizzat taniyorum
Bizim olayımız 4-5 ay oldu artık acı ve ağrısı yok izlerde çok azaldı fakat bir kaç küçük skarlar var şimdi bu kremi veya domuz yağını kullanırsam etki edermi?
Bizim olayımız 4-5 ay oldu artık acı ve ağrısı yok izlerde çok azaldı fakat bir kaç küçük skarlar var şimdi bu kremi veya domuz yağını kullanırsam etki edermi?
Krem bu içinde domuz yağı var ikisi ayrı şey değil yani evet izlere çok çok etkili controtubex te iyidir ama bu kadar çabuk etki eder mi bilmiyorum geçmiş izler için de kullanılıyor
Krem bu içinde domuz yağı var ikisi ayrı şey değil yani evet izlere çok çok etkili controtubex te iyidir ama bu kadar çabuk etki eder mi bilmiyorum geçmiş izler için de kullanılıyor